- 4 Mayıs 2022
- 1.194
- 1.556
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Sevgili kızlar ben 6-7 ay önce boşandım, yani olaysız anlaşmalı boşanma , üzücüydü süreç tabi ki ama insanoğlu herşeye alışıyor. Daha sonra bambaşka hiç bilmediğim bir şehre tayinimi istedim öyle sakin küçük kasabamsı bir ilçeye tayin oldum, yeni bir okul , yeni bir ev , yeni bir şehir derken bunaldığımı farkediyorum yaa. Hiç alışamadım sevemedim aslında okul iyi arkadaşlar iyi okuldaki, evim güzel , maddi durumum iyi ama ben mutsuzum ya. Hani şöyle tarif edeyim keyif alamıyorum sanki hayattan içimden gelmiyor giysilerim eskidi yenilerini alacak mecalim yok resmen. Hani internetten bakmaya bile mecalim yok. Makyaj yapasım yok. Hevesim yok sanki. Hafif bir depresyon ilacına mı başlasam diye düşünüp duruyorum. Bu durum beni korkutuyor ya. Bir de ben olaylardan çok aşırı etkileniyorum empat mıyım neyim bilmem. Tv deki şeyleri duyunca falan çok kötü bir dünyada yaşıyoruz diye dalıp gidiyorum. Haftasonu evde yalnız başıma hep yattım durdum , bi yere gidesim yok hayattan resmen zevk alamıyorum… bir tek bana mı yaşam tatsız tuzsuz geliyor ya