• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmeeee. desteklerinize ihtiyacım var bu süreci nasıl atlatırım

Serap111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
80
-110
3
32
Merhaba arkadaşlar. Çok dertliyim. Dertler hep üst üste geliyor. Eltime hakaret etmiştim sinirlenip yılan demiştim. Adli para cezası hagb verildi. Bu yaşa kadar karakolun yolunu bilmezdim. Arkamdan iş çeviriyorum sürekli. Ben de öfkelendim yılan dedim maalesef cezayı yiyen de ben aldım. Onun dışında 8 haftalık hamileyim aşıeı bulantılarım sebebiyle işi bırakmak zorunda kaldım. Ev kira, bütün yük eşimin üstünde olacak. Bi de eltimle olan meseleler yüzünden eşimin ailesi de bana rest çekti benimle görüşmüyorlar. Dün baltım kaynanam sosyal medyadan benle olan bütün fotoğraflarını silmiş diğeriyle olanlar duruyor. Eşim diyor ki olsun biz kendi yuvamızda mutlu olalım kim kimle görüşüyorum görülsün milleti düşünüp durma. Bi olay oldu kapandı gitti artık hayatına bak diyor. Ama ben bu olan biten her şeyi çok takıyorum:(( işsiz güçsüz yalnız kaldım. Bir de 5 yıl denetimde olmak. Durup dururken. Huzurum kalmadı artık.

Merhaba arkadaşlar. Çok dertliyim. Dertler hep üst üste geliyor. Eltime hakaret etmiştim sinirlenip yılan demiştim. Adli para cezası hagb verildi. Bu yaşa kadar karakolun yolunu bilmezdim. Arkamdan iş çeviriyorum sürekli. Ben de öfkelendim yılan dedim maalesef cezayı yiyen de ben aldım. Onun dışında 8 haftalık hamileyim aşıeı bulantılarım sebebiyle işi bırakmak zorunda kaldım. Ev kira, bütün yük eşimin üstünde olacak. Bi de eltimle olan meseleler yüzünden eşimin ailesi de bana rest çekti benimle görüşmüyorlar. Dün baltım kaynanam sosyal medyadan benle olan bütün fotoğraflarını silmiş diğeriyle olanlar duruyor. Eşim diyor ki olsun biz kendi yuvamızda mutlu olalım kim kimle görüşüyorum görülsün milleti düşünüp durma. Bi olay oldu kapandı gitti artık hayatına bak diyor. Ama ben bu olan biten her şeyi çok takıyorum:KK43:( işsiz güçsüz yalnız kaldım. Bir de 5 yıl denetimde olmak. Durup dururken. Huzurum kalmadı artık.
Eşin haklı iyi yanından bak kurtulmuşsun

Neyden kurtuldum ki inanın ben haklı olduğum halde herkes bana sırt çevirdi. Yapılan haksizlik çok zoruma gidiyor.
Eş ailesinden herkes sana sırt çevirmese hep iç içe entrikalar arkadan iş çevirmeler daha mı iyi aksiyon mu arıyorsunuz

Eşiniz gerçekten iyi bir insan. Keşke yılan falan demeseydiniz su an zilleri takmış oynuyordur kesin. Sorunlar hiçbir zaman tek taraflı değildir mesela ben eltimi sevmem o da beni hiç sevmez. O yüzden asla birbirimizi aramiyoruz yılan dememek için 😁 muhatap olmayınca hakaret edemiyoruz birbirmize. Olaylar hakaret seviyesine gelene kadar önlem alsaydiniz keşke. Su an siz de üzgünsünüz eşiniz de üzgün. Adam ailesini karşısına almak zorunda kaldı. Bu yüzden bayramdan bayrama görüşmeyi savunurum her zaman. Ne o benim aileme tahammül etme zorunda kalsin ne de ben onunkilere.
Biraz zaman geçince kendinizi daha iyi hissedersiniz inşallah

Kayıtlı bir şekilde yılan dediniz demek ki.

Yoksa ceza almazdınız. Bir daha delil bırakmayın.

Eş ailesiyle bir daha görüşmemek üzere plan yapın. Adliyelik olmuşsunuz. Az buz bir şey değil.
Eşimin ailesiyle değil eltimle adliye lik oldum ama eşimin ailesi ondan taraf olup beni resmen sildiler. Halbuki ortalığı karıştıran oydu. Ben bir anlık öfkeme yenildim.

Kayıtlı bir şekilde yılan dediniz demek ki.

Yoksa ceza almazdınız. Bir daha delil bırakmayın.

Eş ailesiyle bir daha görüşmemek üzere plan yapın. Adliyelik olmuşsunuz. Az buz bir şey değil.
Eşimin ailesiyle değil eltimle adliye lik oldum ama eşimin ailesi ondan taraf olup beni resmen sildiler. Halbuki ortalığı karıştıran oydu. Ben bir anlık öfkeme yenildim

Adam yaralayani bile serbest birakiyorlar bir yilan lafindan dolayi mi ceza aldiniz anlamadim?
Sizinle gorusmeyen insanlar neden hala arkadas listenizde duruyor ayrica?
Zoruma gıden şu. Ortalığı karıştıran oydu. Ben bir anlık öfkeme yenildim sadece. Ama eşimin ailedi beni kötü bildi beni resmen sildiler. Halbuki haklı olan bendim.

Herkese merhaba, eltime hakaret ettiğim için adlı para cezası aldım ve hagb verildi. Ben daha önce karakolun yolunu bilmeyen insandım, 32 yaşımda böyle bir durumla karşılaşmak psikolojimi bozdu. Sürekli eşimin ailesine arkamdan beni kötüleyip huzursuzluk çıkarıyordu. Ben de dayanamadım yılan dedim kendisine. Hakaret davası açtı ve sonuçta maalesef hagb aldım. Bir de 30 bin TL avukat vekâlet ücreti ödiycem. Çok ağır geldi atlatamıyorum. Eşimle bile aram bozulacak bu yüzden çünkü bu kadını onlar bu kadar şımartmışlar ailecek. Ben yeni evlendim. Kadın sürekli benle uğraştı. Lütfen desteklerinize ihtiyacım var :KK43:((

Merhaba arkadaşlar. Çok dertliyim. Dertler hep üst üste geliyor. Eltime hakaret etmiştim sinirlenip yılan demiştim. Adli para cezası hagb verildi. Bu yaşa kadar karakolun yolunu bilmezdim. Arkamdan iş çeviriyorum sürekli. Ben de öfkelendim yılan dedim maalesef cezayı yiyen de ben aldım. Onun dışında 8 haftalık hamileyim aşıeı bulantılarım sebebiyle işi bırakmak zorunda kaldım. Ev kira, bütün yük eşimin üstünde olacak. Bi de eltimle olan meseleler yüzünden eşimin ailesi de bana rest çekti benimle görüşmüyorlar. Dün baltım kaynanam sosyal medyadan benle olan bütün fotoğraflarını silmiş diğeriyle olanlar duruyor. Eşim diyor ki olsun biz kendi yuvamızda mutlu olalım kim kimle görüşüyorum görülsün milleti düşünüp durma. Bi olay oldu kapandı gitti artık hayatına bak diyor. Ama ben bu olan biten her şeyi çok takıyorum:KK43:( işsiz güçsüz yalnız kaldım. Bir de 5 yıl denetimde olmak. Durup dururken. Huzurum kalmadı artık.
Bugün hukuk köşesi bölümüne yazdığınız konunuzu da okumuştum. Sosyal medyada mı yayınladınız, eltiniz neye dayanarak dava açtı ve bu kadar hızlı sonuçlandı davanız ?

Sadece yılan için mi 5 sene denetim aldın? Haneye tecavüz ya da şiddet?

Zoruma gıden şu. Ortalığı karıştıran oydu. Ben bir anlık öfkeme yenildim sadece. Ama eşimin ailedi beni kötü bildi beni resmen sildiler. Halbuki haklı olan bendim.
Sen sonradan aileye katilan gelinsen ve eltin kaynananin evinde is güc yapan bir tipse tabiki onu secmeleri seni gozden cikarmalari cok normal
En azindan sana "ailemle gorusmek zorundasin" diyen m.l bi kocan yok
Bosver takma diyor ne guzel
Hamileymissin simdiden stres yukleme kendine
Gorusmezlerse gorusmesinler cok mu lazimlar

Back