• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşelim hanımlar

Nuranq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
43
-18
1
23
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce evlendim 21 yaşındayım 4 senelik beraberliğimiz vardı yani sevgiliydik aileler biliyordu ve hep hayalimiz olan evliliği gerçekleştirdik sorunum şu ki eşimin ailesi ile yaşıyorum bunu ev almak için ben kabul ettim yaza ev alabileceklerini söylüyorlar ama inanın ki aynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum kesinlikle evlilikten soğumuş hissediyorum kendimi evlenmeden önce kesinlikle bunlar aklıma gelmemişti hala eşimi çok seviyorum çok değer veriyorum aynı şekilde o da öyle ama sürekli içimden bir ses ahh baba evim ahh annem çok özledm o eski günlerimi diyorum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.. düşünceleriniz nelerdir

Böyle sorulari keske evlenmeden burda sorsaniz. Ben kayinvalidemle ve kayinpederimle ayni binadayim.kapilarimiz ayri, herhangi bir sorun yok, ama bunu evliligin ilk seneleri kesinlikle yapmazdim, cünkü ilk önce evliligi oturtmak lazim. 2023 icin ekonomi acidan hic iyi seyler söylenmiyor. Ev alinmasa ne yapacaksiniz? Ayni evin icinde olmamaniz gerekirdi

Canım daha yaşın küçük ama inan bu yaşımda hala ahhh anne evim diyorum. Kaldı ki kötü bir evliliğimde yok. Eşimle tek yaşıyoruz. Eşinizin ailesiyle ciddi bir sıkıntın yoksa bi süre sabret kendi evini alabilene kadar. Keşke en baştan aynı eve geçmeseydin dicem ama insan bazı şeyleri önceden öngöremiyor. Aile evinde seninle rahat olamaması normal. Ama baktın o evin alınması uzun sürecek kira da olsa ayrı bir eve geç

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce evlendim 21 yaşındayım 4 senelik beraberliğimiz vardı yani sevgiliydik aileler biliyordu ve hep hayalimiz olan evliliği gerçekleştirdik sorunum şu ki eşimin ailesi ile yaşıyorum bunu ev almak için ben kabul ettim yaza ev alabileceklerini söylüyorlar ama inanın ki aynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum kesinlikle evlilikten soğumuş hissediyorum kendimi evlenmeden önce kesinlikle bunlar aklıma gelmemişti hala eşimi çok seviyorum çok değer veriyorum aynı şekilde o da öyle ama sürekli içimden bir ses ahh baba evim ahh annem çok özledm o eski günlerimi diyorum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.. düşünceleriniz nelerdir

Yaza ev alacaklarsa yaza evlenseydiniz keşke. Yapacak bir şey yok bekleyeceksiniz.
Ama eminim ki o ev yaza da alınmayacak. Siz bu süreçte hamile kalmamaya bakın

Çevremdekiler söylüyordu yapma diye ama işte insan idrak edemiyor evlilik isterken bilmiyorum ne yapabilirim bu durumda evet olan oldu ama işte insan bazen fark edemiyor bunu ne kadar evdekiler iyi de olsa rahat edemiyorsun evliliğini yaşayamıyorsun

Bir de çocuk düşünüyormuşsunuz evliliğin 2.ayından beri konu açmışsınız hep hamile miyim diye, eğer hamile kalırsanız ömür boyu o evde yaşamaya hazır olun.
Öyle mi diyorsunuz bilmiyorum bir akrabaları da aynı evde yaşıyordu çocuk yaptı ayrıldı ya ben aslında istrmiyprdum ama eşim ve ailesi isteyince denemek istemiştim zaten halen hamile değilim şükür

1.Neden erken yaşta evlendin,ailen nasıl izin verdi buna.
2.O ev alınamaz bunu unut.
3.Sakın çocuk sahibi olmayı düşünme şimdiden.

E siz ne zannediyordunuz ki? Evliliği evcilik oynamak sandınız galiba. İlla bir anne baba ile oturacaksınız bekleseydiniz kendi anne babanızla otursaydınız. Yaşınız küçükmüş üstelik. Bu zamana dek kimseyi dinlememişsiniz sonuç ortada. Şimdi kulak verin bari burada yazılanlara. Çalışmıyorsanız işe girin kendi evinize çıkmanız kolay olur. Ev almayı geçtim geçinmek mümkün değil tek maaşla. Çocukta uzun bir süre düşünmeyin daha siz çocuksunuz nerdeyse. Çocuğunuz olursa daha sittin sene çıkamazsınız ayrı eve

Bir de çocuk düşünüyormuşsunuz evliliğin 2.ayından beri konu açmışsınız hep hamile miyim diye, eğer hamile kalırsanız ömür boyu o evde yaşamaya hazır olun.

Kiz N Nuranq Kesinlikle kendi yasam alanini olusturmadan hamile kalma. Büyük hata olur. Annenin babanin evin icinde kendiniz cocuk olarak görülürsünüz, ebeveyn olmak daha da zorlasir.

Öyle mi diyorsunuz bilmiyorum bir akrabaları da aynı evde yaşıyordu çocuk yaptı ayrıldı ya ben aslında istrmiyprdum ama eşim ve ailesi isteyince denemek istemiştim zaten halen hamile değilim şükür
Çocuk masraf demek, ben evi arabayı aldım borçları bitmedi diye hala düşünmüyorum. Eğer çocuğum olsaydı hiçbirini alamazdım çünkü borç ödeyecek bir durumum olmazdı tüm param çocuğun masraflarına giderdi. Parasal durum dışında çok da genç ve tecrübesizsiniz tek başına çocuğa bakamazsın diyip de evi ayırmak istemeyecekler o da bir bahane olacak.

Benim fikrim kimseye bel bağlayıp güvenmeyin ve acilen eşinizle kiraya çıkın. Beraber çalışır alırsınız ilerde evinizi

Benim fikrim kimseye bel bağlayıp güvenmeyin ve acilen eşinizle kiraya çıkın. Beraber çalışır alırsınız ilerde evinizi
Eşimde diyor ki sen iste şuan kiraya çıkarım ama onca sene katkım oldu bu eve 2 erkek kardeşi daha var ben bu hakkımı onlara veremem onlar istemiyorum der ama ben gidince ev isterler diyor sabret diyor ama bilmiyorum eşimden yana hiçbir sorunum yok ama durum bu işte

O ev asla alınmayacak, yazın buraya açacağınız konu başlığını bile görür gibiyim.
Bir müddet sonra muhtemelen sevgi de bitecek aranızda.
Bu şekilde sadece yoruma da içim elvermedi akıl ver dersen resti çek böyle evlilik olmaz.. kardeş olduk cicim aylarımızda ben böyle evlilik hayal etmemiştim böyle giderse sevgi saygı olmaz aramızda ben kocamla tutkulu olduğumuz sex’in arzunun olduğu bir evde olmayacaksam ne anladım deyip rest çekin. Aksi halde mümkün olmaz

21 yaşında ne acelen vardı da evlendin? Evlenmek için ev almak gerekmiyor kiraya neden çıkmadınız da ördek ailesi gibi yaşamaya başladınız? Aman bir de çocuk yapmaya kalkma, gir bi işe elin ekmek tutsun karı koca çalışın da kendi evinize çıkın ev beklemeyin kimseden

Back
X