- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 32
- Konu Sahibi cansumeryem
EBRU KIZ NERELERDESİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim :)EBRU KIZ NERELERDESİN
babam gelince çıkmam gerekti bende çıktım şimdi girdim tekrarAA NERELERDESİN KIZ GİDİOM DER İNSAN Bİ
benimki biliyorda gene abartıp şansımı zorlamıyım diyorum bi problem çıkmasın gözü götürmez sonuçtaBEKARLIĞIM AKLIMA GELDİ KIZ BNEDE BABAM GELDİ Mİ BIRAKIRDDIM TELEFONU İNTERNETİ SÜPELENİRDİ TELEFONLA BİLE GÖRSE
2 kardeşiz 1 erkek kardeşim var okulda şimdi :)KAÇ KARDEŞSİN VAR MI KARDESSİN FİLAN
ne güzel hem arkadaş oluyorsunuz birbirinize gidip gelirkenHMM BENİMDE ABLAM VRA HATTA PATRON AYNI BİZİM BİR MAHALLE KADAR YOL VAR AYNI BAHCE FABRİKLAR BERABER GİDİP GELİYORUZ
ay hepiniz yakın yakına hiç ayrılmamışssınız valla evlenince farklı şehirlere gidiliyor biraz kopukluk oluyor ister istemez siz hep bi yerde kalmışsınız :)EWET AYNEN ÖYLE ZATEN HER PERŞEMBE ANNEMDEYİZ AYIPTIR SÖYLEMESİ BALIK YEME GÜNÜMÜZ
olsun be :)) Allah mutluluğunuzu bozmasın :)BU ARADA BEN KAÇARAK EWLENDİM
hemen olmaz biraz zamanEWET AMA BABAMLA GECEN YIL BASI BARISTIK 2 YIL SONRA BARISTI BENLE AMA ESİMLE BARISMADI
evet ya olsun şimdi barışmış aileleriniz falan anladığım kadarıyla evlilik kader zaten bence böyleymiş kısmetiniz :)olsun be :)) Allah mutluluğunuzu bozmasın :)
olsun sabret canm elbet barışırEWET AMA BABAMLA GECEN YIL BASI BARISTIK 2 YIL SONRA BARISTI BENLE AMA ESİMLE BARISMADI
bizim kaderimizde güzel olsa barievet ya olsun şimdi barışmış aileleriniz falan anladığım kadarıyla evlilik kader zaten bence böyleymiş kısmetiniz :)