- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 32
- Konu Sahibi cansumeryem
HADİ KOY FOTO BEKLİYORUM BENDE KOYUCAM PROFİLE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canm allah banada böyle tatlı tatlı çocuklar versin isteyen herkese de inşallah :)AMİN CANIM AMİN SENİNDE DOĞMAMIS COCUKLARINA ALLAH ÖMÜR WERSİN :)
dosya boyutu çok büyük diyo kabul etmiyorki özelden nasıl gönderiliyor ki yaHADİ KOY FOTO BEKLİYORUM BENDE KOYUCAM PROFİLE
BENİMDE OLUR İNŞ ÜÇÜZ İSTİYOM.KOŞTURURUM PEŞİNDENay ewet ya cok güzel birşey ama deliksiz uykuYA HASRETİM YANİ UYUTUYO AMA HABİRE SÜT İSTİYO BİBERON DOLDUR DUR GECELERİ :)
1 KIZ 2 OĞLAN .KAYINVALİDE ANNEM BİRİDE BENDE DURUCAK. HER AY DEĞİŞTİRCEZ COCUKLARI.ÜÇÜZ MÜ NEEE KIZ İKİZ DESEN ANLICAM AMA ÜÇÜZ COK DEĞİL Mİ :)
ANAMDA ÖLE DİYO..üçüz olsunda dünyanın kac bucak oldugunu öğrenirsin :)
ÇOK İLGİNÇ 3 TANE OLSUN DAĞITCAN COCUKLARINI ÖYLE Mİ Bİ BANA Bİ SANA Bİ ONA1 KIZ 2 OĞLAN .KAYINVALİDE ANNEM BİRİDE BENDE DURUCAK. HER AY DEĞİŞTİRCEZ COCUKLARI.
toptan dagılmada :)ANAMDA ÖLE DİYO..
AMA TOPTAN BÜYÜMÜŞ OLURLAR.HEM BİR SEFERDE DOĞUM.
ÜZÜLÜRLER SONRA. ZATEN KAYNANAM 3 ELTİMİNKİLERİNİN ÇOCUKLARI SABAH AKŞAM GECE ONDA AZCIKTA BENİMKİLERE BAKAR. ANNEMİNDE İLK TORUN OLCAK. BİRİNİDE BEN BAKICIYLA BÜYÜTÜRÜM.ÇOK İLGİNÇ 3 TANE OLSUN DAĞITCAN COCUKLARINI ÖYLE Mİ Bİ BANA Bİ SANA Bİ ONA
YA KORKUTMAYIN GÖZÜMÜ. KAÇ COÇUK OLUNCA DEVLET ERKEN EMEKLİ EDİYO.toptan dagılmada :)
evliyim ben şubattan beri.biri buldun 3'ü arayıyorsun.
kaç yıllık evlisin