- 15 Ağustos 2014
- 446
- 105
- Konu Sahibi cansumeryem
amin canm inşallah 20 yaşındayım. sen sekreterlik yapıyorsun heralde canmHAYIRLISI CANIM İNŞ EWLENİRSİN MUTLU OLURSUN YAŞ KAÇ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canm inşallah 20 yaşındayım. sen sekreterlik yapıyorsun heralde canmHAYIRLISI CANIM İNŞ EWLENİRSİN MUTLU OLURSUN YAŞ KAÇ
amin canm inşallah 20 yaşındayım. sen sekreterlik yapıyorsun heralde canm[ewet canım işteyim suan okadar rahatımkı anlatamama koca gün netteyim sen neler yapıyorsun
kendinin face var ama benimkinin arada bakıyorumBende bişey var sandm dertlescek diyince canm bizde aşamadk face problemini bende giremiyorum ya ama olsun burdan konuşuruz
ben okuyorum canm bu sene bitçek inşallah okulum. ne güzel çok sevindim senin için rahatmış işin canm :)ewet canım işteyim suan okadar rahatımkı anlatamama koca gün netteyim sen neler yapıyorsun
bizde ortak face açalım dedik ikimizin adına açtık ama onda internet yok o giremiyor ben giriyorum diye bi olduramadı genekendinin face var ama benimkinin arada bakıyorum
çocuk gelişimi canm 2 yıllık bitçek şimdi ama tekrar 4 yıla tamamlamak için normal gitmek istemiyorum artık bi işe girmek istiyorum bende bakalım bitince nolcak açıköğretimi yok bizim bölümünhangi bölüm okuyorsun canım
al bizdende o kadar eski facesi duruyor öyle girmiyor ama duruyor. aslında ben silmiştim kızları bunda kız falanda yok 1 arkadaşı var onuda ben tanıdım senınki gibi ama anlamadm neden benmde hiç gözüm götürmüyor benimki de şifre vermiyor artık yahehe ayyyy erkekler hep böyle aynı hepsinin huyları ya benimki burgerkıngte calısmıstı ordaki arkadasların hepsi eklemiş kızlarda var gerci ben tanıstım hepsiyle yani faceden muhabbet etse bile hemen kıskanıyom nie böle yazdın diyom oda kızıyo soyle seyler düşünme dio şifre değiştiriyo girmeyim die kawga ediyoz die aslında kıskancak bişi yok kızları biliyomda işte gene weriyo şifreyi gene satasıyom ben :) değiştiriyo yok sana sifre dio
oluyor oluyor canm ya allahtan şuan interneti yok kafam rahatbenimkide degiştirdi şifreyi gene :)
İYİYİM HAMD OLSUN.Iyi günler canm sen nasılsın
bizim lisedede vardı gıda bölümü güzel güzel yemekler yapıyolardı çok güzel kokuyordu valla:) yemeği seven bi insan olarak ordan geççmek istemiyordumcocuklarla ugrasmak cok zor ya allah kolaylık wersin simdiden bende anadolu kız meslek lisesinde okudum gıda bölümü
senin şuanki işin iyi canm ya :) ama bence çok iyi olmuş çok güzel şeyler öğrenmişsindirhizmet etmek istemedim baskalarına
teşekkürler beğendiğin için :)İYİYİM HAMD OLSUN.