- Konu Sahibi cansumeryem
Aranıza katılıyım dedim ama hepiniz evli mutlu çocuklusunuz maşalllaaaaah :)
Ben daha asker yolu bekleyenlerdenim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin sefa geldin:) evli değiliz ki asker bekliyoz asker :))Aranıza katılıyım dedim ama hepiniz evli mutlu çocuklusunuz maşalllaaaaah :)
ooov tamam o zaman kendimi yalnız hissetmeyeceksem bende buradayımhoşgeldin sefa geldin:) evli değiliz ki asker bekliyoz asker :))
hee :) off yeakız gamze sende mi asker bekliyordun
ne çabuk unutulduk görüyon mu sen .ah abla ah :)ooov tamam o zaman kendimi yalnız hissetmeyeceksem bende buradayım
Gamzeeee ya bende şimdi msjlara bakıyordum o mu değilmi diye :) sanki adın değişmiş sonunda bir rakam vardı gibime geldi :) unuturmuyum kuzucukk :)ne çabuk unutulduk görüyon mu sen .ah abla ah :)
yok kız :) aynı adım :) seni yine üzgüb gördüm güçlü ol gelcek aşkiton az kaldı :))Gamzeeee ya bende şimdi msjlara bakıyordum o mu değilmi diye :) sanki adın değişmiş sonunda bir rakam vardı gibime geldi :) unuturmuyum kuzucukk :)
ben kafayı yedim o zaman :) kardeşim burayı da kendi sayfamız gibi benimsedik o zaman hadi hayırlısı olsunyok kız :) aynı adım :) seni yine üzgüb gördüm güçlü ol gelcek aşkiton az kaldı :))
Aynennn merhaba :)ooo iki askerli birbirini buldu
nerde çalışıyorsun canım :)?ya bende yarın öğlene kadar calısıyorum
kolay gelsin canım :)sekreterlik yapıyorum ben ambalaj fabrikasında
ben kafayı yedim o zaman :) kardeşim burayı da kendi sayfamız gibi benimsedik o zaman hadi hayırlısı olsun
Aynennn merhaba :)
kpssye girdim hazirandaki atamaları bekliyorum canım :) dua edin bana kızlar :)saol tatlım sen neler yapıyorsun