- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 32
- Konu Sahibi cansumeryem
okulda türk mutfagı yoktu gaspaçolar ( kavun corbası) gibi sacma seylersenin şuanki işin iyi canm ya :) ama bence çok iyi olmuş çok güzel şeyler öğrenmişsindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okulda türk mutfagı yoktu gaspaçolar ( kavun corbası) gibi sacma seylersenin şuanki işin iyi canm ya :) ama bence çok iyi olmuş çok güzel şeyler öğrenmişsindir
onlarda öğretselerdiya türk mutfağı :) ama yine pişirme teknikleri falan iyidir canm olsun :)okulda türk mutfagı yoktu gaspaçolar ( kavun corbası) gibi sacma seyler
kesinlikle canm ya hiç bidaha bende örgün devam etmem. okursam açıktan okurum bişeyler 4 yıllık mezun olayım diye. 4 gözle bakıyorum artık bitsinde işe gireyim diye :)aman geçti gitti işte walla çalışmak gibisi yok eline para gecince güzel oluyor ya
gel özelden atayım canm bnde isterim ama :)foton yok mu merak ettim varsa hemen koyup kaldır göreyim bende deneyim
olur canım burda 3 lü fotom var baska yok ablam ben ve halamın kızının var fotosu atarım hgel özelden atayım canm bnde isterim ama :)
hayda. benzetti heralde canm yaebru biri özelden msj yazmıs ay nedese beğenirsin fotodaki bebeğin resmini nerden buldun benim kızım dio bende dedim o benim kızım noluyo die
canm kızın çoook tatlıymış ama ya maşallah valla kaç aylık şimdi bi kızın mı var :)nerden buldun dio dedim noluyo benimkinin bebekliği bu gerci hala bebek yeni doğdugu bi kaç ay bu galiba :)
allah analı babalı büyütsün canm oda oda peşinden koşturuyodurewet 19 aylık suan
NEDENKİcanm fotoğraf atamıyorum bu arada ben
kıyamadım ya o kadar tatlı oluyolar kı her nazları çekiliyor işte :) bezi attınız mı canmay ewet ya cok güzel birşey ama deliksiz uykuYA HASRETİM YANİ UYUTUYO AMA HABİRE SÜT İSTİYO BİBERON DOLDUR DUR GECELERİ :)
YOK YA KAYNANAM ÜŞENGEÇ ÖGRETEMEDİ KISTA GİRDİ ARAYA BEZLE DURUYOZ HEM COCUK PİŞİYO HEM PARALAR GİDİYO HABİRE BEZ AL DURkıyamadım ya o kadar tatlı oluyolar kı her nazları çekiliyor işte :) bezi attınız mı canm
evet canm bezi aması çok para valla gerçi büyüyüncede okul masrafı ondan kurtuluş yok artık :) allah ömür versin yeterki :)YOK YA KAYNANAM ÜŞENGEÇ ÖGRETEMEDİ KISTA GİRDİ ARAYA BEZLE DURUYOZ HEM COCUK PİŞİYO HEM PARALAR GİDİYO HABİRE BEZ AL DUR