- 22 Ağustos 2009
- 304
- 0
su perisi cnm ben dememki ona gidelm die o kendisi sana süprizm var dedi öyle madem böle bişi diyosun söznü tut..bazı sylere karsı hevesim var benim.
benmki turzmci evlendik balayına cıkmadık kendisi hergun otellrde yaz tatlleri geldi 20 gun izin yaptı byere gdemedik suraya gtcez die planlıyorz olmyor ne planladysam olmyor sıkldm artıkk..
parasızlıkdan deil sormszlukdan cok para alıyor eşim Allaha sükür ama icraat yok yyp içip gidyor benmle yyor tabi ama bazen dzgnlemeye calsıyorm olmyor..
bzmle evelnenler 2. tektas yuzklerni alıyor bana daha alamadı kesinlikle paraszlkdan değil hergun 5 lira atsa yine alırdı atmasna bile gerek yok maasının 3de biri tektas 1milyar olsn en fazla anlyomsun..alcağna dahada sattım herseyimi sattım elmde bişi kalmadı yani ne blym..
annemin aldğı kolye vardı pek takmıyorm beyenmiorm smdi onu verip tektas alcam en azndan parmğmda olur annemin htrası anneme de danscam tabii..
ahh ahh annıorum seni canım bunnarın elini para vermiceksin millette ne kocalar ne sevgililer var insanda özeni görünce