dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

iyi aksamlar kızlar nerdesiniz ya?ben kocacımla araba yarısı oynadımda geldim çok güzel çok zevkli ya hadi gelin azcık konusalımda yatıcam

selammm şekerlerr kardeşim geldi bize.sürpriz yapmış bana.belki gelemeyebilirim haber vereyim dedim sizlere.hadi öptüm hepnizi anacım

kızlar never napıyorsunuz su peri görüşmüyoruz canım hiç uğramıyorsun

iyi aksamlar kızlar nerdesiniz ya?ben kocacımla araba yarısı oynadımda geldim çok güzel çok zevkli ya hadi gelin azcık konusalımda yatıcam

derfatcım şekerim nabersin kuşum ?gidiyordum ama sana da bi selam vereyim dedim hayatım öptüm seni belki sabah erken kalkarım yine görüşürüz canımcım hadi öpüyorum

derfatcım şekerim nabersin kuşum ?gidiyordum ama sana da bi selam vereyim dedim hayatım öptüm seni belki sabah erken kalkarım yine görüşürüz canımcım hadi öpüyorum

iyiyim canımcım demiştim ya sana annemlere gitcem diye annemlerdeydik kardeşim bizi getirdi gitmedi oda bizde kalıcak bugün sen naptın canım gözün aydın kardeşin gelmiş...sabah gelirsen konusuruz canım seninle sabah olmazsa 12 gibi gelirsen çağan uyumus olur yine konusabiliriz

seherrrrrrrrrrrrrrrrr,deryaaaaaa huuuuu huu kıslarrr ya nerdesinizzz kapandımı burasıııı

nasıl iptal oldu yaniii görüşemicezmi bidahaaa

burdan onunla görüşemiycez canım biz msnden konusuyoruz tlf görüşüyoruz su peride yok gelmiyo kaç gündür kız kardeşi gelmişti müsait olmuyo herhalde msndede görmüyorum onu sen nasılsın?neler yapıyosun?

iyiyim cnm nolsun bende açıyom kapıyom yok kimselerr merak etmiştimmm hay allah yaaa slm söylersin görüştüğünde cnmmm sehereee öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…