- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
geldimmmm cnmmmm
hoşgeldin canım nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldimmmm cnmmmm
hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim tatlım nolsınnn bekliyorum işte dizim başlasada izlesem dieee :))) sen napıyosun bugün çok sıkıcı bi gün ya hiç sevmiyorum pazarlarııı
bende napayım canım çağanı yatırdım da oturdum kız kardeşim bizde dünden bu yana işte bende arka sıradakileri bekliyorum sen hangi diziyi izliyosun?vallaha benim için pazar yada baska gün farketmiyo çünkü hergün evedyim çocuk olunca bide hava çok soğuk olunca çıkamıyosun dışarıya bu arada seni çok tanımıyorum biraz anlatsana kendinden
eşimden uzağım teselliyi burd zaman öldürerek buluyorum =(((((
bende evliyimm 22 yaşındayım eşimm 31 yaşında istanbulda yaşıyoruzzz bebek henüz yokkk :))))
çalışmıyorummm pazarları sevmemem ilkokuldan kalma bende :)))) günlerim gezerek böyle soğuk havalardada evde oturarak geçiyo ama en azından hafta içi tv de izleyecek daha çok proğram olduğu için hafta içini daha çok seviyorumm :))) bu arada beklediğim dizi ''bitmeyen şarkı'' cnmmm
anladım canım bebişinizde olur inş ben 26 ya giricem 2,5 yıllık evliyim 15 aylık oğlum var
aaa niden iş gereğimiiii :44:
malesef iş gereği o nedenle ses çıkrmıyoruz yaçok zor ayrı kalmak
ne iş yapıyo kiii,??? ayrılıklar böye olsun be tatlım başka sıkıntın olmasınn
inş. cnm bizde bi yaz daha geçirelim diyoruz böyle iyi oluyooo gezmece tozmacaaa bebek nede olsa olur diyoruzzz bakalım nasip kısmettt bu arada neden iptal olmuş ki linki seherinnn ???
elektirk mühendisi ...başk sıkıntı olmasın tbide işte ilk ayrı kalışımız bu ve 40 günü geçti onedenle zor gelior
ALLAH kavustursun canım sende kendinden bahsetsene biraz
çok saol =(( 26 yaşındayım =)) eşim gelince yurtdışından nişan yapıcaz aynı evde kalıyoruz biz ankarada yşıyoruz şuan işsizim ve iş arıorum =(( bi yndnda okuyorum son sınıftayım
demetteyiz =)) sağlık kurumları işletmeciliğini okuyorum aöfbende ankardayım canım neresi ankaranın?bide hangi bölümde okuyosun
demetteyiz =)) sağlık kurumları işletmeciliğini okuyorum aöf
anladım canım bende akdere mutlu mah...aslen nerelisin?
lacivert konussaana canım neden sustun dizinmi basladı?
mersinliyiz eşimle...ailelerimiz orda..öyle işte sen bahsetsene kendinden gerçi profiline baktım az buçuk anladım bişiler çocukta vrmış maşalla =)[/Q
bahsedeyim canım bende 26 yasına giricem 2,5 yıllık evliyim çalışmıyorum evet 15 aylık oğlum var eşim satıs danısmanlığı yapıyo öyle canım işte
anladım canım bende akdere mutlu mah...aslen nerelisin?
lacivert konussaana canım neden sustun dizinmi basladı?