dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

evet ben hiç kaçırmam bu diziyi

yaklaşık 2 yıldır izlemiyorum bi ara bende bakmıştımm :)) ahh bu dizilerde olmasa zatenn :)))
kışın günler nasıl geçer bilmiyorumm gerçi senin bebişin var ama allah bağışlasınn bu arada darısı başıma ikiz istiyorum bende çocukluğumdan beri

evet canım oğlumla zaman geçiyo ama çocuk bakmak çok zor bende ikiz istiyodum ama çok zormuş şimdi baska düşünmüyorum

evet canım oğlumla zaman geçiyo ama çocuk bakmak çok zor bende ikiz istiyodum ama çok zormuş şimdi baska düşünmüyorum

mutlaka zordur ona eminim ama nebilimm çok istiyorum 2 tane bebişşşşşşimm olsunnnn biri kıs olsun biri erkek olsun yada ikidide kıssss olsun aman nebilimmm ikis olsun da ne olursa olsunnn

mutlaka zordur ona eminim ama nebilimm çok istiyorum 2 tane bebişşşşşşimm olsunnnn biri kıs olsun biri erkek olsun yada ikidide kıssss olsun aman nebilimmm ikis olsun da ne olursa olsunnn

canım ya inşallahhhhhhhh diyorum o zaman

bi konu açıp onunla ilgili konuşalım kıslar yaaaa olmaz mıııı mesela takıntııı ile ilgili konuşabilirizzz varmı sizinde takıntılarınız benim gibii :))))

bi konu açıp onunla ilgili konuşalım kıslar yaaaa olmaz mıııı mesela takıntııı ile ilgili konuşabilirizzz varmı sizinde takıntılarınız benim gibii :))))

canım benim takıntım kıyafetlerle ilgili illaki birbirine uyumlu olacak çoraplarım iç çamaşırlarım aynı renk olacak oğlumuda aynı öyle giydiriyorum lcw den herşeyini uyumlu almaya çalışıyorum ve bu herkesin dikkatini çekiyo zaten ama benimki dikkat çekmek değilde çok hoşuma gidiyo

ne güzel ya benimde oğln çocuğu tkıntım vr = ) allahım kısmet ederse oğlum olsun istiorum =)

aynen ayakkabı çanta kemer aynı renk olacak,hergün mutlaka duşa girmem lazımm,balık ve sigara kokan ortamlara girmemek (mecbursam önce ağlayıp sonrada gelir gelmez üzerimdekileri makinaya kendimi duşa atmak) her hafta temizliğe kadın almak (gelmezse ev aylardır temizlenmemiş) gibi hissediyorum, kıyafetlerimi 2 günde bi mutlaka yıkamakkk,gittiğim ortama bidaha gittiğimde hep aynı yere oturmakkk,otobüs yolculuklarında mutlaka sağ cam kenarına oturmak... aklıma gelenler bunlarr ne sıkıcıyımışım ben yaaaa bazen bıkıyorum kendimdenn ... :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…