- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
mersinliyiz eşimle...ailelerimiz orda..öyle işte sen bahsetsene kendinden gerçi profiline baktım az buçuk anladım bişiler çocukta vrmış maşalla =)[/Q
bahsedeyim canım bende 26 yasına giricem 2,5 yıllık evliyim çalışmıyorum evet 15 aylık oğlum var eşim satıs danısmanlığı yapıyo öyle canım işte
allah bağışlasın bizde çok istiyoruz bebek =))
yok yaa senin diziye takıldım bende gömdü adamııı :))))
allah bağışlasın bizde çok istiyoruz bebek =))
inş canım bi evleninde oda olur ALLAHIN izniyle
elektirk mühendisi ...başk sıkıntı olmasın tbide işte ilk ayrı kalışımız bu ve 40 günü geçti onedenle zor gelior
bayaaa olmuş be cnmmm şafak kaç belli mi allah kavuştursunn
evet ben hiç kaçırmam bu diziyi
aah aaah allahtan belli ...beklediğimiz günün olmasıda ayakta tutuo beni cumartesi günü burda işalla
yaklaşık 2 yıldır izlemiyorum bi ara bende bakmıştımm :)) ahh bu dizilerde olmasa zatenn :)))
kışın günler nasıl geçer bilmiyorumm gerçi senin bebişin var ama allah bağışlasınn bu arada darısı başıma ikiz istiyorum bende çocukluğumdan beri
evet canım oğlumla zaman geçiyo ama çocuk bakmak çok zor bende ikiz istiyodum ama çok zormuş şimdi baska düşünmüyorum
ay keşke benimde ikizim olsa biri kız biri erkek
amin inşalla =))
evet canım oğlumla zaman geçiyo ama çocuk bakmak çok zor bende ikiz istiyodum ama çok zormuş şimdi baska düşünmüyorum
mutlaka zordur ona eminim ama nebilimm çok istiyorum 2 tane bebişşşşşşimm olsunnnn biri kıs olsun biri erkek olsun yada ikidide kıssss olsun aman nebilimmm ikis olsun da ne olursa olsunnn
canım ya inşallahhhhhhhh diyorum o zaman
aahhhh inşallah olurrrr cnmmm çok istiyorum çokkk
bi konu açıp onunla ilgili konuşalım kıslar yaaaa olmaz mıııı mesela takıntııı ile ilgili konuşabilirizzz varmı sizinde takıntılarınız benim gibii :))))
canım benim takıntım kıyafetlerle ilgili illaki birbirine uyumlu olacak çoraplarım iç çamaşırlarım aynı renk olacak oğlumuda aynı öyle giydiriyorum lcw den herşeyini uyumlu almaya çalışıyorum ve bu herkesin dikkatini çekiyo zaten ama benimki dikkat çekmek değilde çok hoşuma gidiyo