dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

aa eski olurmu kızzz bak burdaız yinee yenilenelimm:KK60::KK60::KK60::KK60:[/QUOTE]

eski derken o manada demedim.sonuçta epey zaman görüşmedik oanlamda dedim
ee sende ne var yok nasıslın

aa eski olurmu kızzz bak burdaız yinee yenilenelimm:KK60::KK60::KK60::KK60:

ee sende ne var yok nasıslın[/QUOTE]

bliorm cnm zaten..
iydr yaa nolsun baya yoğn zmanlar gecrdm babamı bliosn amlyta filan kurs avrdı snvlar vrdı hafta sonlarıda calsıyorm hepsini atlattm anca geldm işde..
sen nabıyorsn?

hımm evet yaizinli ama sıkıldım evde

amaan bee iznli işde ne sıklcan kızz sanki o evde yokken farklı bişi yapıyodnn:KK60:

bliorm cnm zaten..
iydr yaa nolsun baya yoğn zmanlar gecrdm babamı bliosn amlyta filan kurs avrdı snvlar vrdı hafta sonlarıda calsıyorm hepsini atlattm anca geldm işde..
sen nabıyorsn?

amaan bee iznli işde ne sıklcan kızz sanki o evde yokken farklı bişi yapıyodnn:KK60:[/QUOTE]

yooo aslında o yokkende sıkılıyodu canım ama hava soğuk hava güzel olsaydı bişeyler yapıyoduk yine bendide anla kuzucuk ya evde çok bunlıayorum

bliorm cnm zaten..
sen nabıyorsn?

amaan bee iznli işde ne sıklcan kızz sanki o evde yokken farklı bişi yapıyodnn:KK60:[/QUOTE]

ben de aynen nasıl biliyosan .aynı tas aynı hamaam değişen bişi yok

yooo aslında o yokkende sıkılıyodu canım ama hava soğuk hava güzel olsaydı bişeyler yapıyoduk yine bendide anla kuzucuk ya evde çok bunlıayorum

anlıyorm cnm snei keske havag guzel olsaydı evet ama insan bazen kocasyla evde takılmkda istiyor ama sen evdeysen tabi sıkldn anlıorm bende nezmndr evdym dısrı cımıyoz hiç:KK31:

ayyy kızlar varya butun dus jellerinizi sampuanlarınızı atın bence..
su bebek sampuanları varya jansues beybi yanlıs yazmıs oalblrm:KK70:
onnla dun sacımı basımı vucudumu yıkdm super biş saclrm yumsacık vucudmda öle normalde losyon surmek zornda kalrdm hiçöle bişi yok..
sac kremine blie gerk yok bazen temzleme jeli olark bile alıyor musterilerim..:KK60:

ayyy kızlar varya butun dus jellerinizi sampuanlarınızı atın bence..
su bebek sampuanları varya jansues beybi yanlıs yazmıs oalblrm:KK70:
onnla dun sacımı basımı vucudumu yıkdm super biş saclrm yumsacık vucudmda öle normalde losyon surmek zornda kalrdm hiçöle bişi yok..
sac kremine blie gerk yok bazen temzleme jeli olark bile alıyor musterilerim..:KK60:

ayy bende alcam cnm onlardan çok güzel oluyor gerçekten:KK55::KK55:

X