dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

bende matematık ozurluyum :)) sevgıleeeerr :))))

vallahi cok iyi fikr bebeğim..
herkez buraya gelir biz bıktık artık istanbul canakkale filan böle gezmeyi düşnüorz turkiye turu insallahh..
subatta da kapodokya turu var 1 hafta baklm

kız gez gez nereye kadar karadeniz turu olursa bizede diyin çok istiyorum karadeniz turu yapmayı .biz bu sene atlıcaz arabaya çanakkaleden başlayıpp hoooppp muglaya geze geze gitcez biz küçkken ailemle öyle yapardık

karadenz bzide stiyorz sölerim ama bizim turlar antalyadan baslıo nsl olcak?
snzle bzim fikerle aynı bebeğim canakkale muğla filan iki araba mı gitsek nabsakkk:82:

burdayımmmm cnmm makıne bıtmıss dee camasırları astım... :) ama bırazdan cıkcammm cunkuu bu hafta gunduzdeyım sabah erken gıtcem

ayy herkes kaçacak heralde bugün hepimizin işi var heralde yarın ben yien erken kalkma umudum var hala

tmm yarın gorusuruz o zmn :))) tum guzel hatunlara ıyı geceler :)))

superisi cıkıoyorm ben cnm kendne cok cok ii bak optm
hadi sende yat yarn erken kalkcazzz

kızlarrr günaydınn... sabah 5.30 da yattım ama ben inatlaa 7.15 te kalktım :))))))) nasılsınızzzzz :))

günaydın kızlar çağan yine 6 da kalktı offf ya bi yeri ağrıyo herhalde sürekli ağladı durmadı şimdi uyudu eşimde işe gitti bi nefes aldım şimdiden yorulmusum

tünaydınnn şekerlerrr sbaran kızz nasıl duruyosun ayakta az daha uyusaydın
derfatcım günaydın canımm

kızlarrr günaydınn... sabah 5.30 da yattım ama ben inatlaa 7.15 te kalktım :))))))) nasılsınızzzzz :))

kızz nasl kalkdın ölee valla bende 4de yattm 12de zor kalktım

günaydın kızlar çağan yine 6 da kalktı offf ya bi yeri ağrıyo herhalde sürekli ağladı durmadı şimdi uyudu eşimde işe gitti bi nefes aldım şimdiden yorulmusum

cnm valla nolcak böle yaa bi doktora git uyku duzeni için danıs cağan hakkındaa

tünaydınnn şekerlerrr sbaran kızz nasıl duruyosun ayakta az daha uyusaydın
derfatcım günaydın canımm

tunaydın canımmmmm hosgeldinn

kızz nasl kalkdın ölee valla bende 4de yattm 12de zor kalktım

cnm valla nolcak böle yaa bi doktora git uyku duzeni için danıs cağan hakkındaa

tunaydın canımmmmm hosgeldinn

elim mahküm yoksaa servisi kacırırdımm bu soğukta :)))

iyi aksamlar kızlar kimse yok benden baska herhalde öyle bir geçer zamankiyimi ziliyo herkse ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…