dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

kızlar uykum geldi bu defa ben kaçıyorum sizlere iyi geceler öpüldünüz beni özleyin anacımmm

der der iyi olmuş yazdığın içinde tutma at tabiiiiii, başka ne var ne yok cnm dün gece yetişemedim sana..

bebeğim dun cnm cıktı yaa cok yoruldm uydum kaldm bi sanırım cıkcam dedim cııkıyorm dieemeden yatmısım..bugunde yorldm ama dun kadr değil 1 hafta bosum garii bol bol konsrz...
senden ne var ne yk cnm

aslında haklsın anlıyoruz ama aklıma gelmedi öyle bişey ama şimdi lavaboya gitti yatıcaz yani şimdi

tamam cnm iyi geceelr optm

lacivert cok özür diliorm Allah iyliğni vermesin yazmıssım:KK60:
Allah gani gani iyliğni versin bebeğim

kız bende bekliorm sayfa yenilyp duyorm Allah iylğni vermesinn
:KK60:

evet değillermiş Allah dan bebeğm..neler yaptn msafrlere özel birseyler yaptınmı?

işte oluyo bazen böyle gerilerden geliyom ben şimdi kocam görse duysa bunu dana filan alim de sana yedirim derdi kesinn,et yemiyorumda o da ondan düşünemiyon sen dio bana :KK1: naptın cnm başladın mı boyunluğaa???

işte oluyo bazen böyle gerilerden geliyom ben şimdi kocam görse duysa bunu dana filan alim de sana yedirim derdi kesinn,et yemiyorumda o da ondan düşünemiyon sen dio bana :KK1: naptın cnm başladın mı boyunluğaa???

tatlım vefeteryan mısın yoksa??
etde lazım yaa bari vitaminlerni al:KK17:
adam iyi bakıyo baksana sana hemn yedrcek etii:KK60::KK60:
ne boyunluğu bebeğim anlamadm yaa:KK17:

tatlım vefeteryan mısın yoksa??
etde lazım yaa bari vitaminlerni al:KK17:
adam iyi bakıyo baksana sana hemn yedrcek etii:KK60::KK60:
ne boyunluğu bebeğim anlamadm yaa:KK17:

et ve balıktan nefret ediyorum çok çok çokkk nadir kocam kayınvalidem ve annem ellerinde tabak evin içinde beni koşturmazlarsa yemiyorum hatta bi keresinde ağlamıştım yememmmmmmmmm yeterrrrrrrrrrrrr die :KK52:
bak yine karıştırdım gördünmü deryalamı konuştum acaba boyunluk ör filan demiştim sen değilmiydin o :KK53: yok yok idareten de yokki evde yiyeyim şimdi :KK30:

X