dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

saol cnm valla su zncrleri kırmak lazım yapcam bunu basrcam:)
uykuda bana kilo aldrıyor sabhalrı erken kalkmıorm uykmda azaltcam:)
neyse kacdm ben optm yarın gelin ama işinz yoksa tbii

geliriz canımm.. artık burdayım... 6 saat uyusan sana yeter en fazla 8 zaten...

bencede ewde oturduğun içindir canım... hareket ediyomusun ew işi felan yapıyomusun... onlarda zayıflaman için iyi olur ? ewlimisin ( ay ne çok soru sordum:KK1:) bende yeşil çayı sevmiyorumm.. ama içiyorum akşamlarıda papatya çayı ve ıhlamur içerim öyle iyi uyuyorum ki onları içince... çünki uyku getiriyo bu çaylar... tabi işe yarar spor.... bek görüceksin...:KK52:

yok canım ewli deyilim ev işlerini ben yapıorum hep annem bi yemekleri yapar iş güç olmayıncada geç kalkıorum ve uyku insana acaip yarıo :KK52::KK52::KK52::KK52: bende bi ara almıştım pakette kendim demliyordum yeşil çayı sen onlardanmı kullanıosun yoksa sallama olanlardanmı? :21::21::21:

yok canım ewli deyilim ev işlerini ben yapıorum hep annem bi yemekleri yapar iş güç olmayıncada geç kalkıorum ve uyku insana acaip yarıo :KK52::KK52::KK52::KK52: bende bi ara almıştım pakette kendim demliyordum yeşil çayı sen onlardanmı kullanıosun yoksa sallama olanlardanmı? :21::21::21:

sallama canım ya daha kolay oluyo günde 1 kupa içsen yeter hem çabuk hazmetmeni sağlıyo yemekleri hemde iştahını kapatıyo sırf bu çayı içip haftada 1 kilo verenleri tanıyorum benn tabi boğazdanda az kısıyolar....ooo hamaratsın kız sen ... ben hiç yapmazdım ewlenmeden önce... seni alan yaşadı :KK66:

eşim ewlenirken herşeyine katlanırım demişti.... ee bunu dedi diye yüklenmemkde lazımm... kızlar sizden aldığım elektrikle eşimle de iyiyiz şuan.... darısı sizin başınıza .... bebiş düşünüyomuusn canım....

selam eşinle düzülttinmi aranı biraz olsun canım:KK66:

slm kızlar nasılsınız?ben dün aksam çok kötü oldum mide bulantısıyla basladı halsizlik süreki istifar ettim....artık dayanamadım eşimi aradım çağanda uyumuştu hemen acile gittik kanımda ve idrar yollarımda enfeksiyon varmış hemen bulantımı gidermek için iğne yaptılar bir sürü ilaç yazmışlar gece hiç uyumadım kıvrandım durdum ama şimdi daha iyiyim

slm kızlar nasılsınız?ben dün aksam çok kötü oldum mide bulantısıyla basladı halsizlik süreki istifar ettim....artık dayanamadım eşimi aradım çağanda uyumuştu hemen acile gittik kanımda ve idrar yollarımda enfeksiyon varmış hemen bulantımı gidermek için iğne yaptılar bir sürü ilaç yazmışlar gece hiç uyumadım kıvrandım durdum ama şimdi daha iyiyim

ahh deryam sana neelr olmuss kuzum ilaclarını dikkatli kullan kendne dikkat et bebeğm nolur bak sen bebeine lazımsın..
gecmiş olsn insallah insallah ii olursun:KK16:

kızlarrr ben geldim daha gelmedinmi???
ben bugun cok feci yoruldum işde heryerim ağrıyor ayaklarm sızlıoyor cok kalabalıktı bugun kozmetik..
bide yağmur yağıyor die topuklu botlarımı gymişdm yanıma hep ayakkabı alırdım bugun unutmusum aptallığa bak ayaklrım yanıyooooo:KK19:

X