Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnm ya ben şimdi polis olucam ya yengemler dalga geçio bu akşam alırsın örgünü inersin ifade almaya artık muhebbet eder gibi ee nasıl öldürdün anlat bakmmm yaa öylemi olduu falan diye alırsın ifadeyi diyolar
ne bilim ya işte ankarada yaşamak istemiyorum sırf ailesi yüzünden.... ve dedikoducu akrabaları yüüzünden.. ben deniz olsun fazla sıcak olmasın.... insanları yobaz olmasınn... böytle bi yerde yaşamak istiyorum....işte...
Uykunuz yok mu kızlar
Aranızda Bursada oturan var mı?
aynen cnm ya ben şimdi polis olucam ya yengemler dalga geçio bu akşam alırsın örgünü inersin ifade almaya artık muhebbet eder gibi ee nasıl öldürdün anlat bakmmm yaa öylemi olduu falan diye alırsın ifadeyi diyolar
benm uykm var ytcam brazdan arklar geldi bırakmym dedim senn yokmu?
kmseden cık ckmadğna göre yok snrm cnm sen bursadasın demek
benm uykm var ytcam brazdan arklar geldi bırakmym dedim senn yokmu?
kmseden cık ckmadğna göre yok snrm cnm sen bursadasın demek
ahahha süper yaaa bak bu doruuuu yerim snei yaaa
valla burası sıcak oluyor ama insanları asla yobaz değildr iydr insanları yasmaası ama sıcak biliosn antalya nem ama denizi filan iyi oluyor turstlik biyer
eğer rahatsız oluyosan cnm bsvr tabi ayrıl ankaradan sen önemlisin ama dğşnebilrsn antalyayı görüsrz hemidee
Benimde var canım yatıcam evet Bursalıyım
inşallah canım neden olmasın tabi görüşürüz memnun olurum... bide eşimle konuşmak lazım antalyanın incik cıncık eder....herşeyini araştırır.... yaşanılacak bi yermii... bakalım nasıl koparıcam onu ankaradnn bence bi kadın isterse herşeyi yaptırır.... korksunlar bizde...
kızlar*uykum*geldı*benkacayımm*sıze*ıyısohbetler*allahrahatlık*versınn
allaha*emanet*olun
saol tavsiyelern için nazcım valla bende işde sabhalrı ac karna yeslcay içiodum kahvaltmı yapıodm ara oğnlerde meyve yiodm yada yoğrt kepekli ekmek yiodm ama spor yapmıorm nedense usengezlik var dısarıya cıkmak kosmak hosma gtmior evde belli harektler yapcam işde..
boyum 1.70 kilom 70 benm 60 yetr bana cok zyaf olmakda istemiorm esim sevmior:)
bak pirinc suyunu ilk defa duydum yapcam bunu
aa tebrik ederim canım hayırlı olur inşallah ilk dönemmi gidiyosun zor bi meslek ya masabaşında olursun sen tahminimcee o yüzden daha kolay olur senin için..... bu arada bende diyet yapıtorumm.... boyum 1,65 kilom 57 50 olmak istiyorum.... günde 1 kupa yeşil çay çok işe yarıyo .. yada beyaz ekmek sakın yeme hep kepekli ye...3 lt su iç süper oluyosun...birde yarım saat sabah kavvaltıdan yarım saat sonra yap ooo manken gibi olursun... ben sezeryanla doğum yaptığım halde göbişim hiç kalmadı....çünkü sabah 120 mekik akşam 120 mekik yarım... çekiyorum hiç göbişim kalmadı.... birde bel ve basen sıkılaştırma hareketleri yap oooo süper bakım olur... insanı yaşlı gösteren kilodur bence azda yüze evde yemek yaparken aklıma giyo pirinç. suyu sürüyorum tyüzüme pürüzsüz oluyo yada yoğurt sürüyorumm... özel bişiy yok salatalık la ovuyorum bazen cildimiii... eşim bile o maskeleri yaptığım zaman cildim yumuşacık diyo.... walla masrafsız bakım bunlar... ew hanımları için....
kızlar yarın devam edcem ben artık uycam yarın işe gtcem cnkü hepnze iyi geceelr
keske daha erken gelseydnz ben 11de burdaydm optm hepnizi
yap canım çok iyi oluyo... senin ideal kilon 60 zaten canımmm ... inşallah veririsinn... aburcubur yeme... bide spor yapmayı alışkanlık haline getir... inan 1 hafta düzenli yap sonra bırakamıyosun... için huzursuz oluyo.... alışkanlık oluyo...
teşkkr ederim cnm inşallah hayırlı olur bakalım 2. dnm gidicem eğitime
benmde boyum senden 2 cm uzun ama hayatmda ilk defa bu sene 60 kilo oldum 55 olsam süper olucak.bende hep kepekli ekmek yerim suda çok içerim ama yeşil çayı bi türlü sevemedm ya 1 haftadır sporda yapıorum umarım işe yarar daha bi etkisini görmedim ama bide ben her kış mutlaka kilo alıyorum yaza göre ewde oturulduğu için sanırım