dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

slmm kızlaaar
1 gün bakmadım sayfalar çoşmuuşşş:KK62::KK62::KK62:
nasılsınız kızlar bu havalrı hiç sevmiyorum
hemencik yaz gelsin istiyoruuumm:KK1:

slmm kızlaaar
1 gün bakmadım sayfalar çoşmuuşşş:KK62::KK62::KK62:
nasılsınız kızlar bu havalrı hiç sevmiyorum
hemencik yaz gelsin istiyoruuumm:KK1:

hoşgeldin canım ya evet bende sevmiyorum yaz gelsin biran önce ben yazın doğmusum ya soğugu hiç sevmiyorum

kızlar vallahi dun kulaklarımı cınlatmıssınız..vallahi yazdım yazdkdan snra koltukda uymus klamısım deryacım düşncelerinde haklısın yanii:))))))
kusra bakmayn canm benm..
bakdım 8 9 gibi gelmissn valla cook mutlu oldum arada böle bu saattlerde gelin hafta içi bombosum burdayım hepp::KK16:

su periii hosgeldn bebeği.immm guzin ablamıs yokdu nezamndr nerdesiinn?

tatlışımm hoşbuldum kuşum yaa erken yatmaya çalışıyorum bikaçgündür.bide benim tüm işlerim hafta sonuna kalıyor malum hafta içi yoğunum onlarla ugraşmaktan işte ancak vakit buldum bebeğim ya nasılsın ??

derfatcım sanada merhaba canım nasılsın ?

tatlışımm hoşbuldum kuşum yaa erken yatmaya çalışıyorum bikaçgündür.bide benim tüm işlerim hafta sonuna kalıyor malum hafta içi yoğunum onlarla ugraşmaktan işte ancak vakit buldum bebeğim ya nasılsın ??

valla cnm ben okdr coook yorldm ki beyerlerim cıktı afedersinn:KK60::KK60:
calstm cok yoğndu smdi 1 hafta bosum allah dan..

kuşum evdeyim yaa nerde olucam ...iş güç uğraştım işte.nasıl ilerlemiş topik ya çok sevindim hisselerimiz tavan yaptı fıstık:KK53::KK53:

yaptı yaptı valla masallah dahada iyi olcak umud ediorm vallahii insallahh..
sende bi gtmesen tam süepr olcak:KK62:

hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın

ayyyyyyy derfatcım vallahi cnm öle bi meyve istiyor ama kalkıp almaya useniorm ben cook yoruldumm..:KK60:

kızlar fazla kalamayacağım eşim yanımda ama bişey demiyo şimdilik ama yatarız birazdan uykum gelid zaten

X