dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

[IMG
cıtırımm*benım-yerımsenı

ıı ııı ben bunu sevmeden kuuzm valla hosma gtmedm yedimde byenmedm yaniiiiiiii:KK60::KK60:

canım*bısure-bende*kullanmıstım-ıyıgelmıstı*sureklı-uykusorunu
yasıosan
duzenlı-ıcmenlazım
alıskanlıkyapmıyo
bıtkıselcanım

cnm benmki gece gec yatmak sabah uyanamamak saol yinede duzen lazm bana yaaa:KK64:

skopca allah huzurunuzu arttırsın herzaman canım... inşallah bebişde gelir tam bi aaile olursunuz hayırlısıyla...

Teşekkür ederim henüz düşünmüyoruz zamanı gelince inşallah önce ben büyüyeyim:KK37::KK60:

uno+%C3%A7%C4%B1t%C4%B1r+k%C4%B1t%C4%B1r.jpg

cıtırımm*benım-yerımsenı

Bende seni yirim:KK54:

kız siz olamsnz ne işe yarar bu topik asl iiki siz varısnız canm benim:)
demek ondan bende nerde bu diorm
:KK60:

yeni daha kız kocann ynna gtsene nabıosn burda 6 aylık dahaaa:))))))

kuzum hosgeldn yokdn sbhdan beri gecede bişi demeden gtmişin..
sende hep orgu oruyon cnm yaaa gözlern bozulcak valla baakk:KK60:

Eşimin işi var canım ondan burdayım :76:

eşim ewlenirken herşeyine katlanırım demişti.... ee bunu dedi diye yüklenmemkde lazımm... kızlar sizden aldığım elektrikle eşimle de iyiyiz şuan.... darısı sizin başınıza .... bebiş düşünüyomuusn canım....

tabii cnm yuklenmiorz da olyo ufak tefek seyler:KK60::KK60: yaslanmalar filan:KK60:
ne guzel cnm valla bende bahsediorm bak söle olms böle olms fikrn ne bende böle yazdm filan die ii anlasıyorz ama pc basnda durmamdan birazcık rahatsz tabii ayalamaya caslıyorm onuda:KK1:

ıı ııı ben bunu sevmeden kuuzm valla hosma gtmedm yedimde byenmedm yaniiiiiiii:KK60::KK60:

cnm benmki gece gec yatmak sabah uyanamamak saol yinede duzen lazm bana yaaa:KK64:

canım*duzensızlıkte-uyku-sorunları-yaratır-tabı-gecyatıp-gecyatmakgııbı
melısa*cayıda-ıyıdır-aklındaolsun

bencede erken sen büyü ama fazlada açma arayı canım kardeş gibi olursunuz ilerde ... benim kızım olduğuna ewli olduğuma bile inanmıyolar... bu benim kızım diyorum zati banada benzemiyo pek kızım esmer ben beyaz tenliyimm ... bi dudak yapımız benziyo... ya sen antalyada yaşıyomuşsun nasıl oralar sence yaşanılacak yermi .. biz ankaradayız şuan eşim polis okuluna gidecek kısmetse nisanda... şark görevi bittikten sonra ben deniz olan bi şehirde yaşamk istiyorum...istanbul haririç....ankara yı çıkardım aileler burda diye onlara uzak allaha yakın olmak istiyorum...:KK19:

kız siz olamsnz ne işe yarar bu topik asl iiki siz varısnız canm benim:)
demek ondan bende nerde bu diorm
:KK60:

yeni daha kız kocann ynna gtsene nabıosn burda 6 aylık dahaaa:))))))

kuzum hosgeldn yokdn sbhdan beri gecede bişi demeden gtmişin..
sende hep orgu oruyon cnm yaaa gözlern bozulcak valla baakk:KK60:

hb canım gece tel gelnce çıkmak zorunda kaldım yazamadan malesef.
:KK66::KK66::KK66::KK66: nedense kadınları böle bir arada grnce muhbbetler örgüyü bağdaştırıp örgü moduma geçiom direkk?

ee rejimmi yapıonuzz yoksa bakm benmde ihtiyacım varrr :26::26::26::26:

tabii cnm yuklenmiorz da olyo ufak tefek seyler:KK60::KK60: yaslanmalar filan:KK60:
ne guzel cnm valla bende bahsediorm bak söle olms böle olms fikrn ne bende böle yazdm filan die ii anlasıyorz ama pc basnda durmamdan birazcık rahatsz tabii ayalamaya caslıyorm onuda:KK1:

eee kendi durmuyomu pc başında oda diğer erkekler gibi oyun oynuyodur kesin...

bencede erken sen büyü ama fazlada açma arayı canım kardeş gibi olursunuz ilerde ... benim kızım olduğuna ewli olduğuma bile inanmıyolar... bu benim kızım diyorum zati banada benzemiyo pek kızım esmer ben beyaz tenliyimm ... bi dudak yapımız benziyo... ya sen antalyada yaşıyomuşsun nasıl oralar sence yaşanılacak yermi .. biz ankaradayız şuan eşim polis okuluna gidecek kısmetse nisanda... şark görevi bittikten sonra ben deniz olan bi şehirde yaşamk istiyorum...istanbul haririç....ankara yı çıkardım aileler burda diye onlara uzak allaha yakın olmak istiyorum...:KK19:

yok cnm 20me basıym kısmetse düşnüorm yaptk oldu doğdu 21 ben cok sviorm bebekleri dayanmıorm artık eser smdi bile yaprm yani o derece:KK1:
antalya yasncak byermi valla orası tartıslır ama ben antalyalı olğdm için seviorm burda zaten genelde hep dısardan gelen insanlar var antalyalı cok az..
iş imkanları fazla olan biyer..ne yonden souyorn tam olark?

hb canım gece tel gelnce çıkmak zorunda kaldım yazamadan malesef.
:KK66::KK66::KK66::KK66: nedense kadınları böle bir arada grnce muhbbetler örgüyü bağdaştırıp örgü moduma geçiom direkk?

anladım cnm merk ettm de kusra bakma:)
ahahha kuzum sen evlenmeden orgu oryosn evlensen doktrcen masallaah valla sana :KK60::KK60::KK60:
anan bide becerksiz dio kız orgulerni alıp öle gelio topiğee:KK33:

ee rejimmi yapıonuzz yoksa bakm benmde ihtiyacım varrr :26::26::26::26:

vallahi cnm ben düşnüorm da işde yapamıorm cikolata canavrıyım bi cözm arıyorm bakcaz artık gerekli:26:fikrleri olursa beklerm valla:21:

eee kendi durmuyomu pc başında oda diğer erkekler gibi oyun oynuyodur kesin...

kıs smdi vakti olmyor oldğu zamnlar kendisde duryor tabi amaa assla gece grmez o gece grse bende kızarm empati yaniii:KK60:
ama alıkoyamıyorm kendimi işde:KK60:

yok cnm 20me basıym kısmetse düşnüorm yaptk oldu doğdu 21 ben cok sviorm bebekleri dayanmıorm artık eser smdi bile yaprm yani o derece:KK1:
antalya yasncak byermi valla orası tartıslır ama ben antalyalı olğdm için seviorm burda zaten genelde hep dısardan gelen insanlar var antalyalı cok az..

anladım cnm merk ettm de kusra bakma:)
ahahha kuzum sen evlenmeden orgu oryosn evlensen doktrcen masallaah valla sana :KK60::KK60::KK60:
anan bide becerksiz dio kız orgulerni alıp öle gelio topiğee:KK33:

aynen cnm ya ben şimdi polis olucam ya yengemler dalga geçio bu akşam alırsın örgünü inersin ifade almaya artık muhebbet eder gibi ee nasıl öldürdün anlat bakmmm yaa öylemi olduu falan diye alırsın ifadeyi diyolar :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

yok cnm 20me basıym kısmetse düşnüorm yaptk oldu doğdu 21 ben cok sviorm bebekleri dayanmıorm artık eser smdi bile yaprm yani o derece

ne bilim ya işte ankarada yaşamak istemiyorum sırf ailesi yüzünden.... ve dedikoducu akrabaları yüüzünden.. ben deniz olsun fazla sıcak olmasın.... insanları yobaz olmasınn... böytle bi yerde yaşamak istiyorum....işte...

X