onu dnedm cok ama öle olmadı bende ben ayran içnce süper uyyuyorm.. ama smdi nerden bulcaz onu:))
kız fotolar yeterr diyete grcekdm vazgeccm senn yuznden ahaha
canım
bunun*surubu-var-bıtkısel*alıskanlıkta-yapmıo
denedınmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu dnedm cok ama öle olmadı bende ben ayran içnce süper uyyuyorm.. ama smdi nerden bulcaz onu:))
kız fotolar yeterr diyete grcekdm vazgeccm senn yuznden ahaha
güle güle bebeğim gorsrz yarın optum..
neyi beceremcen kız nabcanda merk ettm smdiii
Hoşbulduk şeker
Hayırdır dertli misiniz kızlar:26:
bugunluk bi dert yok Allah a sükür yaa dert bahane yaa muhabbt olsun işte:))))
senn varmı derdin?
erken kalkmayı bebiişim kuzularımda uyuyuo bende uyumayı çok severm laf aramızda onu yane
sende relax ol canım düşünme işini yapar gelirsin kimseyi takma hadi yat bebeem yarın işde varmış kocacının sıcağı hepsinden çabuk getitir uykunu sarıl yat
canım
bunun*surubu-var-bıtkısel*alıskanlıkta-yapmıo
denedınmı
Ne güzelAllah büyük dertler vermesin herkesin vardır ufak tefek dertleri
ben de iyiki gelmişim :)))))valahi çok rahatladım içimi açınca....... şimdi mesela bugun halasına gidicekti iki tane msj attım daha cvp gelmedi...heralde müsait degil demi yoksa dönerdi yani....sabah gülüştük iyi konusmustuk snra dönmedi işi mi vardır :/ böyle kuruntu yapıorm of
yani işde idare ediyorz yaaa:)))))
salla dünyayı yoksa yasayamaz insaann aammaan burda anlatıyorm geciio gidio iştee
müsait değildir canımm yoksa niye dönmesin çocuk gibi naz mı yapsın erkek arkadaşın kaç yaşında ... kii..
seger07 ve diğer arkadaşlar napıyosunuz bakimmm seger07 ay sende erken evlenmişsin ben gibi....
bende 19 da evlendim şimdi 21 yaşındayımm...
valla erken ewlenince daha çocuksu davranıyo insan... ve ozaman ewlilik zor oluyo...
nazz cnm seni ck bekledm gelmedn gdiorm da dememissn.. sonunda geldn hosgeldn cnm nabdın naslsn
Evet burada her şey paylaşılıyor dertler sevinçler
seger07 ve diğer arkadaşlar napıyosunuz bakimmm seger07 ay sende erken evlenmişsin ben gibi....
bende 19 da evlendim şimdi 21 yaşındayımm...
valla erken ewlenince daha çocuksu davranıyo insan... ve ozaman ewlilik zor oluyo...
saol cnm benm öle yapcam zaten takmcam yoksa snr olyorm:)
sende erken kalk garii kıralım su zincrleri uyku duznmz yerine gelsin yiterrr yaaaa
yk denemdm işe yarıyormu sen denenmi cnm?
Ben 6 aylık evliyim canım bebeğim yok 23 yaşındayım
hoşbulduk tatlımm walla birden elekttirikler gittiii burda .... ooo topikcik aşmış yine iyiki kurdun bu topiği kız iyiki varsın sekerkızcandy...
kızlar nasılsınız bakimm
aynen öyle cnm bunlar öenmli ve guzel seyler..:)
erken evlendm evet demek sende öle anarsın sen beni işde:)
tabi bazı seyler kişlikler bile rayına otrumuyor ama dare ediorz göz yumuyorz erken evllikde de göz yummak var gec evlenenler buunu pek yapamıyo mesela