Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben kacıyorm eşim geldi onun karnını bi doyrm gelcem en gec 1saat sonra nolur kusra bakmyn naz cnm gelnce cvp verym optm kocaman hepniiz burda durun haaaaaaaaaa gtmyn byereee
kızlar ben kacıyorm eşim geldi onun karnını bi doyrm gelcem en gec 1saat sonra nolur kusra bakmyn naz cnm gelnce cvp verym optm kocaman hepniiz burda durun haaaaaaaaaa gtmyn byereee
ben sürekli konusuyorum onunla diyorum ki bak söyle olmasın söyle yaparsan daha iyi olur falan.....ama erkek ya gücüne gidiyor benden akıl almak sanırım hep yanlıs anlıyor beni aslında o kdr iyi ki son aylarda cok sıkıntı yapmaya basladı...sanırım işe girememek de geriyor onu bana layık olamamak....ünv bitirdi o da askerliği oldugu için işe de baslayamıyor ben konustukça o zıttını yapıyor inat ki ne inat!
ay bende inatım... ama onla sakın inatlaşma tam tersini yapar... bu insanları iyi tanırım... birde sen ondan bilgi bakımından yada iş konuusndan üstünsen... oda bunu kendine yediremeyip sorun çıkarabilir canım ya kıskana bilir... ama eminim seviyodur seni.... dediğin gibi benimde eşim üni. den sonra iş bulamamıştı içine kapandı moreli çok bozuktu.... oda bu yüzden sıkıntıdar canım bence üzerine gitme hep destek olduğunu göster bak o zaman nasıl değişiyolar .... bebiş gibi oluyolar... benim eşimde 5,5 ay yaptı askerliğini biz ewli ydik kayınvalidemlerle kaldım fln.. siz sakın ewliliği askerlik bitmeden düşünmeyin birde kendi ewiniz olur inşlallah ben sıkıntı yaşadım ya biliyorum ya allah kimseye yaşatmasın...inşallah...
ayy demek üstüne gidersem inat eder dün vallahi sırf inat ettim diye dedi ki istemiyorum hadi bitsin ayrılalım diyor sırf inat diye yapıo bunu :/ sabaha kadar agladım ama ondan da basım cok agrıyor bgn salak gibi oldm
bi de tam zıttız biliyor musun canım o yengec ben kova
anlatınca kendimi gördüm ewet kesinlikle inattan yapıyo bende inat edince ewlilimi bitirir duruma getirdim sıf inat olsun diye sonra onunda aklı başına gelir canım pişman olup döner .... aynen öyle ay sana kıyamam sabaha kadar ağladınmı offf üzüldüm ya.....
vallahi dün sırf inat etti sevmiyorum seni istemiyorum daha nasıl anlatmam lazım diyor ama böyle bağırmadan sakin sakin.öyle diye diye gider mi bigün (( biliyorum cok seviyoruz birbirmizi cok güveniyorum da ama kendimi rahat hissetmiyorum yanında o da benm yanımda (( ne bileyim kosullar bizi bu duruma getirdi sanırım (( neden böyle oluor sence biraz akıl ver kurban olayım bana ( ben ağlarken o kuzenleriyle playstation oynadı biliyor musun ndn aglıorsun dedi üstelik..
peki canım bişey soylemek istiyorum sana hani sen de inatmıssın ya bu durumda nasıl davranmam gerekiyor ona ne güzel demek eşin de kova kovalar cok vicdanlıdır yardımseverdir canım ama yazık kavga etmeyin artık eminim o da çok üzülüyordur sabır ediyordur :)) ama eminim seni çok seviyor ben aska önem veririm eminim eşin de öyledir aynı burçtayız ordan tahmin edebiliyorum...
onunla konus derdini anlat o zaman daha cok baglanır sana bak bi kova olarak söylüyorum tatlım :)))
ben de tavsiye vereyim dedim hehehehe
canım şu bi gerçek erkekler bizler kadar duyarlı haasssas olmuyolar .. ben eşimi çok üzüyorum ya o gitmiş uyuyo oluyo yada oyun fln oynaya biliyo... ben yapamam mesela sinirliyken yada ağlarken....
onlar bizim gibi değil...
bide sen sevmiyorum fln deyince alttan aldıysan onunda içi rahatlamıştır beni seviyo ayrılamaz felan diye...
tamam benim yaptığım hata ama tüm ipleri verme eline
o korksun seni kaybetmekten...
benim gibi de eziyet etme iinatlaşma
mesela ben inatım ya eşim inatlaşmaz sakinleşmemi bekler...
sende öyle yap...
ay senin kıymetini bilmesi gerek ya....
bide deme öyle ilerdeki planlarımızı gerçekleştiremezsen bırakırım fln bunları deme..
erkeekler unutmazz... o şöyle düşünür der kiii bak her koşulda yanımda değil belkide ewleneceğim kız bu değildir der.....
mesela ben eşime her ne olursa olsun yanındayım derimm bi keyiflenir... her istediğimi yapar....
güven ver sende ama saygısızlıkları olursada cezalandır hemen affetme naz yap ama abartmadan.....
ayy nasıl hislerime tercüman oldun biliyor musun :))) o da ben bağırdıgım zaman susar,demek ki benim sakinlesmemi bekliyormus...sonra dedim ki canım ona beni sevmesen gözlerime baktıgında duygulanmazdın dedim cnku bana karsı hislerin var ddim illa telde ayrılalım da görüşmeyelim diyor...seviyor çünkü demi (( dayanamıor ağlamama çnkü ( allahm beni paranoyak yaptı...eveeet ben ona sevdigimi söyleyince nasıl mutlu oldu...bak baskası söyleyince daha mantıklı geliyor canım ya cok sagol sen........
he hehe çok sevindim canım her zaman tavsiye bekliyorum senden...
inat ya o mesela sakın sende zıttına cevap verme...
herşey tatlı dille yaptır ozaman anlarr.. tıpkı benim anladığımm gibi...
tatlı dille bişiy d,iyo ya hemencik kedi gibi oluyorummm miyavvv...
sende sağol canım ya nasıl iyi geldi konuşmak.... nasıl mutluyum morelimde düzgün şimddiii seviyom bu topiciği burdayım aryıkkkk.... süpersizin kızlar....
ewet canım telde der anca o kolayına gelir sen bi gir koluna gözlerine bak elini tut sor sonra bittimi diye düşüp kalır o zaman ...
diyemez bitti diye bende mesela erkek arkadaşını iyi anlıyorum huylarımız benzediği için....
tabi mutlu eder sevdiği kişinin ona seni seviyorum demesi....
eee kendi sevdiği içinn....
seger 07 aguarius süpersiniz canımmmm nasıl mutlu oldum sizlerle tanışmakla... ve ekledim arkadaş olarak.. sizleriii....
canım ben çıkmam lazımşu dersimi bi bitireyim gene geliri hep beraber konusuruz emi:)))