- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
- 648
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız herkes ikiz diye dua ediyor doktor zaten çoğul gebelik olabilir diyor aile de ikizlerimiz üçüzlerimiz var. Ben kaldıramam ikizi tek olsun benim olsun.CUMANIZ MÜBAREK OLSUN KIZÇELEEERR
serap_serap için okuyanlar
suzan6638
iremneva
serap_serap
burcu_81
nurgu66
allah kabul etsin dualarımızı rabbim hayırlı ewlatlar nasip etsininşallah ikizin olur
![]()
![]()
serap_serap için okuyanlar
suzan6638
iremneva
serap_serap
burcu_81
allah kabul etsin dualarımızı
kız herkes ikiz diye dua ediyor doktor zaten çoğul gebelik olabilir diyor aile de ikizlerimiz üçüzlerimiz var. Ben kaldıramam ikizi tek olsun benim olsun.![]()
Esilayagmur
buujuu
medusa554
aybirgen
Başkaları da varsa kendini eklesin lütfen, bu kişilere hergün tek tek dua edelim olur mu, başkalarına edilen dualar daha çabuk kabul olurmuş:) Bi de birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim:)
Evt coo guzel dusunmussun canim. Dua eden yazsin mi ben dua ettim diye yoksa gizli mi kalsin. Bugun mu basliyoruz?
kız herkes ikiz diye dua ediyor doktor zaten çoğul gebelik olabilir diyor aile de ikizlerimiz üçüzlerimiz var. Ben kaldıramam ikizi tek olsun benim olsun.![]()
bilmiyorum canım kafam zaten karışık bebiş işini inanın bugün hiç düşünemedim ta ki foruma girene kadar. 4-5 gün beni zorlu bir süreç bekliyor diyebilirim. belki batı unutur hatırlayıp stres yapmam...olur mu olur bir bakarsın ikiz yada üçüzlerin olur ay ne güzel..:))) benim ailemde de var torunlarda çıkmamıştı bende çıkacak diye seviniyordum ama amcamınoğluna vurdu piyango..( neyse kısmet belli olmaz..allah hayırlısını versin
amin canım aminnnn eşimin yanında olursam çiftde olabilir sıkıntı yok ama uzakta olursam tek olsumtamam özel istek üzere bebeği teke indiriyoruuzz
rabbim duy sesimizi![]()
Kızlar bu dua olayı benim çok hoşuma gitti, Allah'ın izniyle dualarla her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz, şimdi bi işimin hallolduğunu öğrendim, dua eden olduysa Allah hepsinden razı olsun, onların da hayırlı dualarını kabul etsin.
Esilayagmur
buujuu
medusa554
aybirgen
Başkaları da varsa kendini eklesin lütfen, bu kişilere hergün tek tek dua edelim olur mu, başkalarına edilen dualar daha çabuk kabul olurmuş:) Bi de birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim:)
Esilayagmur
buujuu
medusa554
aybirgen
inşallahhhhh canım en kısaaa zamandaaaa ,temı z kalplı arkdadısımmm benım ınsallah kabul olmustur duannnn muckkkksuzziiii okudum teteeem allah kabul eylesin rabbim gönlüne göre versşn
bide dedim ki bi an önce emanet para verdikleri şahıs zenginlesin suzanımın parasını versin
o da kendi ewini alsın bı an önce dedim![]()
birbirini belkide ömrü boyunca hç göremeyecek olan kişilerin birbirlerine bu kdr içten dua etmesi ne güzel![]()