- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
- 648
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 1100 tane okudum kızlar bilginize...Mevlam kabul etsin..
İrem amazonum benim inşallah enn kısa zamanda teyzesine bebiş müjdesini verirsin canım...
doğum günün kutlu olsun bu arada cadalozzz.....
ben 1100 okudum arkadaşlar bugün iremneva için ,allah kabul etsin inşallah,sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,ona ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımıza...:26:
Günaydın arkadaşlar
ayse035 topiğe uğramadı sadece ilk gün okudu ve onu listeden çıkartıyorum..nurgul ve ell82 için eksikleri bugün okuyorum ben ve sizden ricam bu liste bitene kadar herkesin 1100 okuması bende 1200 okucam ve 10.000 tamamlamış olucaz
kızlar ben hafta içleri akşam bildirecem sizlere okuduğumu, gündüz okuyamıyorum işteyken ,
nurgul ve ell82 eksiklerini okudum mevlam kabul etsin...
akşamada iremnevanınkini okur bildiririm artık
sağol canım benim allah kabul etsin hakkını helal et
serap_serap
ell82
nurgu66
bendeokudum aysee 035 okumus cnm sen okuduklarını geı al burcucummm ıkı kere okunmus olu r herkesdeee 1000 okur eskısı gıbı tmmmmiremneva için okuyanlar
serap_serap
ell82
Nasılsınız umarım iyisinizdr.. Ya ben besmeleleri okudum fakat haber veremedim çünkü bilgisyrm bozuk ..lütfen kusuruma bakmayın
Nasılsınız umarım iyisinizdr.. Ya ben besmeleleri okudum fakat haber veremedim çünkü bilgisyrm bozuk ..lütfen kusuruma bakmayın
amin canım amin o kadar bunaldım ki rabbim bana bir an önce bir çıkış yolu göstersin...kızlar hepinizden allah razı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah , ben hem kendimin kini hemde serapcığımınkini okudum , rabbim hayırlı zamanda nur topu gibi evlatlar versin inşallah, hem aklen hem bedenen hem ruhen sağlıklı bebişlerin olur inşallah serabım![]()