Dert yok, Sohbet var.... :)

sağolun kızlar..

akşam tarhana yaptım kendim için.. zencefilli bal.. limonsuyu..mandalina.. bugün ilaç da kullanıcam mecburen..

ben de düğünden bi resim daha ekliyim bari.. eşim kayınvalidem kayınpederim:)) silicem ama sonra..

arkadaslar günaydin....ammmaaaaaa simdi kizma vakti ben size cok sohbet etmeyin demedimmi yahu....66 sayfayi okuyayim geliyorum....

geçmiş olsun canım, keşke dinlenebilsen, yatmadan geçmiyor malesef.

geçmiş olsun saraykedisi

oy canım kıyamam yaa hasta olmazsın inşallah

daha iyiyim canım, akşam eşimle konuşamadık, bakalım ne yapacak...
sen nasılsın canım, müsli iyidir ama daha çok acıktırıyor beni

kuzu müsli ne yahu :44:

Müsli böyle cornflakes gibi ondan çok daha tatsız tuzsuz, içinde bol yulaf ve absürd samanlar bulunan, göya tropik meyveler katılı ama nedense içinde hiç rstlayamadığım, yağsız sütle daha da çekilmez hale gelen iğrenç bişey.

ne sen sor ne ben söyleyeyim yani.

bu arada resminize bayıldım. Allah gülücüklerinizi hiç eksik etmesin..

canım dün eve gittiğimizde saat 11e geliyodu, fotoları yüklemek aklıma gelecek son şeydi heralde o karmaşada ama bu akşam unutmayacağım inşallah

bla bla bla.....
bahanelerle yollar tükenmez...

not: parmağına ip bağla

hımm anladım,bende geçtiğimiz ramazanda sahurda yiyordum kellogs k mı ne bişey işte,evet tatsız tuzsuz...

sağol canım,stüdyoda fotolar çekilirken son kopma noktamız bu tamamen doğal

kayınvalidemle resim ekledim.. gelinliğin üstüme ne kadar bol olduğunu görüyorsunuz değil mi?

arkadan o kadar sıkılmış ki, oturunca bastırmış üst taraftan.. neyse geldi geçti allahtan..

@benferiha

artık her açtığım resme ayyy çok güzellsin demek istemiyorum.

Allah rızasına bir adet çirkin aranıyor. bu ne ya???
utanmanız güzellik yarışması düzenleyeceksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…