- 13 Mayıs 2011
- 3.926
- 3.631
sağolun kızlar..
akşam tarhana yaptım kendim için.. zencefilli bal.. limonsuyu..mandalina.. bugün ilaç da kullanıcam mecburen..
ben de düğünden bi resim daha ekliyim bari.. eşim kayınvalidem kayınpederim:)) silicem ama sonra..
arkadaslar günaydin....ammmaaaaaa simdi kizma vakti ben size cok sohbet etmeyin demedimmi yahu....66 sayfayi okuyayim geliyorum....
sağolun kızlar..
akşam tarhana yaptım kendim için.. zencefilli bal.. limonsuyu..mandalina.. bugün ilaç da kullanıcam mecburen..
ben de düğünden bi resim daha ekliyim bari.. eşim kayınvalidem kayınpederim:)) silicem ama sonra..
Ben dün dolmuşla geldim kızılaya ineceğim diye dolmuşla bahçelievlerden geçerken bilkentliyi gördüm kızılay tarafında gördüm tabi arabasında gördüm
Adam her yerde karşıma çıkıyor ama sabah erken çıkması gerekiyordu genelde 7.30 evden çıkıyor hazırlandım süslendim dünden saçlarımı düzleştirdim
Sabah arabayı ısıtma bahanesiyle otoparkta baya oyalandım ama göremedimsanırım geç çıktı gerizekalı aşağıda dondum
oy canım kıyamam yaa hasta olmazsın inşallah
bende stüdyo fotolarımızdan birini ekledim ama geri kadıracağım
sanırım gelinliklerimiz aynı tatlım:)))
geçmiş olsun canım, keşke dinlenebilsen, yatmadan geçmiyor malesef.
geçmiş olsun saraykedisi
asude hani foto,hani
daha iyiyim canım, akşam eşimle konuşamadık, bakalım ne yapacak...
sen nasılsın canım, müsli iyidir ama daha çok acıktırıyor beni
kuzu müsli ne yahu :44:
canım senin resimlerini de yeni gördüm,çok güzelsin maşallah
canım dün eve gittiğimizde saat 11e geliyodu, fotoları yüklemek aklıma gelecek son şeydi heralde o karmaşadaama bu akşam unutmayacağım inşallah
canım dün eve gittiğimizde saat 11e geliyodu, fotoları yüklemek aklıma gelecek son şeydi heralde o karmaşadaama bu akşam unutmayacağım inşallah
bende stüdyo fotolarımızdan birini ekledim ama geri kadıracağım
Müsli böyle cornflakes gibi ondan çok daha tatsız tuzsuz, içinde bol yulaf ve absürd samanlar bulunan, göya tropik meyveler katılı ama nedense içinde hiç rstlayamadığım, yağsız sütle daha da çekilmez hale gelen iğrenç bişey.
ne sen sor ne ben söyleyeyim yani.
bu arada resminize bayıldım. Allah gülücüklerinizi hiç eksik etmesin..