yesss...sen güzel bir gelin olmuşsun ben iğrençtim ama olsun...gelinliğim güzeldi...
ayyy o gelinliği And çarşısında diktirmiştim...sonra bir sebeple hüsniye modaevine gelinlik diktirmeye gitmiştik ayy kadın nasıl ezikledi beniii...
gerçi diktiği gelinlik evlere şenlikti ya neyse...birgün yolum düşerse kendisine eziklemenin alasını yapcem ona...yazdım onu bir yere...
güzel dikiyorlar canım zaten çok tecrübeliler, zaten gelinlikte mesele bence iyi kumaş ve iyi dikim.
ben önce zayıflayıp sonra gelinliği diktirmeye başladım,sonra da almamak için uğraştım düğüne kadar aynı kiloda kaldım. balayında bana geri döndü kilolar açık büfe sağolsun[/B]
kontes agir gelmistir sisteme....
bende eklim benimkini de tırsın puhahaha azzz sonra
teşekkür derim ama saçlarımı hiç beğenmemiştim...
ben diktirmedim ilk girdiğim gelinlikçiden aldım ve çıktım
altı resim birikmiş yükleme kısmında onları silemiyorum
kesinlikle çok tecrübeliler ve çok da kaliteli...
yok ben 47-48 evlendim...nişanlıyken 56-57 civarıydım ki ideal kilomdur...zira daha zayıflayınca bacaklarımın arasından tren geçiyor...ve laz burnum pörtlüyor:))
sonra 60la hamile kaldım 90la doğuma girdim
şimdi 60 civarında dolaşıyorum yien...haftasonu dukana başlayıııppp 4 kilo kaybediciimmm...
cancağızım sen de çok güzelsin, eşinle de çok yakışmışsınız; ve fakat nikahtan sonra taksaydın keşke boynundakileri, onları sevmedim
canım bizim nikahımız takıdan sonra oldu k.v saolsunnnnnnn azını yüzünü daatasım var
kesinlikle çok tecrübeliler ve çok da kaliteli...
yok ben 47-48 evlendim...nişanlıyken 56-57 civarıydım ki ideal kilomdur...zira daha zayıflayınca bacaklarımın arasından tren geçiyor...ve laz burnum pörtlüyor:))
sonra 60la hamile kaldım 90la doğuma girdim
şimdi 60 civarında dolaşıyorum yien...haftasonu dukana başlayıııppp 4 kilo kaybediciimmm...
bende 47ydim ah ahh, şimdi 49 oldum, bacaklarım löngür löngür oldu
canım benim de eşim laz, laz burunlarını çok severim
bi de sanırım seninle komşu sayılırız, kızının olduğu fotoğraflarda gördüğüm yer benim karşımda.
ahahah :))
yok kocama mal demedim, fotografcıya dedim tatlım ya
canım zaten ne kadar beğenirsek beğenelim sonradan " aa şöyle mi yapsaydım, keşke bunu yapsaydık " diyeceğimiz bişeyler çıkıyor. bence gayet güzel olmuş
beticim ilk defa benimle kafa kaya yarışabilecek birini buldum sonunda.
54 kg ile evlendim, 57 ile hamile kadım, 84 ile doğuma girdim.
minik bir detay 8 ay 3 günlüktü laroş doğduğunda.
yani 9 ayı devirsem bilmiyorum ne olurdum.
sonra 60 seviyelerinde dolandım hep.
bugün sabah tartıldım 65,5 çıktım.
deliriciiimmmm
yaaaa ne güzel dügün hatiralari bunlar.... problemler yasanmamis degil ama simdi ne güzel alay konusu yapabiliyorsunuz....
kocamın resmini de ekledim..
asude kaynımla ve eltimle hiç resmim yoksalonda çekilmiş fotolarda var tabi ama onları taratmadım.bilgisayarda benim makinedeki resimler var. benim makine kuzenimdeydi o da hiç çekmemiş:)) kına gecesinde de gece yarısı geldikleri çin resmimiz yok..
benim nikahım çok kötü geçmişti kayınpeder yüzünden..ama kınad ve düğünde acısını çıkardım...
hiç oturmadım valla,millet ne biçim gelin demiştir mutlaka ama kim takar yalova kaymakamını
olsun en azindan mutlu anilar biriktirebilmissin sen de.... nikahi unut.... kina ile dügüne odaklan.... hem kim ne dicek yaaa... dügün senin dügün elbette egleneceksin dans edeceksin....