Dert yok, Sohbet var.... :)

teşekkür derim ama saçlarımı hiç beğenmemiştim...

ben diktirmedim ilk girdiğim gelinlikçiden aldım ve çıktım

kesinlikle çok tecrübeliler ve çok da kaliteli...
yok ben 47-48 evlendim...nişanlıyken 56-57 civarıydım ki ideal kilomdur...zira daha zayıflayınca bacaklarımın arasından tren geçiyor...ve laz burnum pörtlüyor:))
sonra 60la hamile kaldım 90la doğuma girdim
şimdi 60 civarında dolaşıyorum yien...haftasonu dukana başlayıııppp 4 kilo kaybediciimmm...

Son düzenleme:
teşekkür derim ama saçlarımı hiç beğenmemiştim...

ben diktirmedim ilk girdiğim gelinlikçiden aldım ve çıktım

canım zaten ne kadar beğenirsek beğenelim sonradan " aa şöyle mi yapsaydım, keşke bunu yapsaydık " diyeceğimiz bişeyler çıkıyor. bence gayet güzel olmuş

ben eklemeye korkuyorum benim kayınvalideciğimi.
korkarsınız kabuslarınıza girer diye!
alamam öyle bir riski göze!!!!

bende 47ydim ah ahh, şimdi 49 oldum, bacaklarım löngür löngür oldu
canım benim de eşim laz, laz burunlarını çok severim
bi de sanırım seninle komşu sayılırız, kızının olduğu fotoğraflarda gördüğüm yer benim karşımda.

beticim ilk defa benimle kafa kaya yarışabilecek birini buldum sonunda.
54 kg ile evlendim, 57 ile hamile kadım, 84 ile doğuma girdim.
minik bir detay 8 ay 3 günlüktü laroş doğduğunda.
yani 9 ayı devirsem bilmiyorum ne olurdum.

sonra 60 seviyelerinde dolandım hep.
bugün sabah tartıldım 65,5 çıktım.
deliriciiimmmm

okaa açık etmeyim di miii...

Son düzenleme:
ahahah :))

yok kocama mal demedim, fotografcıya dedim tatlım ya

anammm pardon yaa :26:

canım zaten ne kadar beğenirsek beğenelim sonradan " aa şöyle mi yapsaydım, keşke bunu yapsaydık " diyeceğimiz bişeyler çıkıyor. bence gayet güzel olmuş

haklısın canım mutlaka birşeyler çıkıyor ama ne bileyim işte

sağol canım,bu arada ben de takıdan sonra converse giyenler kervanındayım..kamera zum yapmış ayaklarıma düğünde oynarken herkese rezil oldum ama ayaklarım çok rahat etti

Gözdeyi normal doğurmak için kendimi paraladım ben...41+4te beni jülyen doğramak minasebetiylen aldılar ablayı...3800 doğdu...tüm kiloyu ben almışım
tartılmaya gelince geçen hafta 62ydim gömleğimin düğmesi kapanıyordu...bugün giydim cıkssss...
tartıya çıkmaya niyetim yok...dukana devam....

yaaaa ne güzel dügün hatiralari bunlar.... problemler yasanmamis degil ama simdi ne güzel alay konusu yapabiliyorsunuz....

kocamın resmini de ekledim..

asude kaynımla ve eltimle hiç resmim yok salonda çekilmiş fotolarda var tabi ama onları taratmadım.bilgisayarda benim makinedeki resimler var. benim makine kuzenimdeydi o da hiç çekmemiş:)) kına gecesinde de gece yarısı geldikleri çin resmimiz yok..

yaaaa ne güzel dügün hatiralari bunlar.... problemler yasanmamis degil ama simdi ne güzel alay konusu yapabiliyorsunuz....

benim nikahım çok kötü geçmişti kayınpeder yüzünden..ama kınad ve düğünde acısını çıkardım...

hiç oturmadım valla,millet ne biçim gelin demiştir mutlaka ama kim takar yalova kaymakamını

Kayınvaliden halt etmiş desem ağır mı olur...
desem mi...kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş cinsinden...
ayyy susayım bari...

olsun en azindan mutlu anilar biriktirebilmissin sen de.... nikahi unut.... kina ile dügüne odaklan.... hem kim ne dicek yaaa... dügün senin dügün elbette egleneceksin dans edeceksin....

olsun en azindan mutlu anilar biriktirebilmissin sen de.... nikahi unut.... kina ile dügüne odaklan.... hem kim ne dicek yaaa... dügün senin dügün elbette egleneceksin dans edeceksin....

bende acayip dağıtmıştım hem kına da hem düğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…