Dert yok, Sohbet var.... :)

Dranas kuzum kocen tam tahmin ettiğim gibi bir tip heee...valla bak...hiç şaşırmadım görünce...
Ayy benim işlerim var...ayy bir susun yaaaa...çivi yazısı sökmeye çalışıyorum şurda...püfffff....
csi...bırak müsliyi dukan yap dukan...15 günde tığ olma garantisi veriyorum...ben tekrardan başliicim haftasonu...
gittim...yani sanırım gidiyorum...püffff...

kızlar günaydın..

akşam çıkarken bizim kurumda internet başını alıp gidiyor.. bir türlü girip veda edemedim size.. kusura bakmayın..

nasılsınız bakalım?

ben dün akşam itibariyle grip olmuş durumdayım.. yarın da bütün gün adliyedeyim.. duruşmalarım yapmama gereken işlerim var. hasta hasta nasıl koşturucam ühüüüü:KK43:(

dranas eşin çok genç görünüyor.. bir erkek avukat için dezavantaj aslında müvekkile güven telkin etmek açısından... ben daha olgun bir tip bekliyordum gerçi davranışlarını gözönünde bulundurursak neden olgun olmasını bekliyorsak???

günaydın canım, bugün bol bol c vitamini al, ıhlamurdu adaçayıydı iç, kendine dikkat et..

hassas kantar genç avukat ama sanırım akrabalarından devraldığı bir büroyu işletiyor, yani onların ex-müşterilerinde yarattığı güvenin ekmeğini yiyor.. ilerde de bu müşteriler onun piyasadaki güvenini arttıracak vs vs.. kümülatif ilerleyecek güven telkini :KK1:

adam şanslı.. akrabaların bürosuna konar, dranas gibi hatunla evlenir.. bakalım şansı nereye kadar sürecek :KK1:

Bizim hassas kantar dün dağıtmış arkadaşlarıyla arkadaşı aradı söyledi sanırım aramızı yapmaya çalışıyor
Boşanacağım ama tekrar evleneceğiz diyormuş

Son düzenleme:
yapmam geken işler var ama içimden hiç gelmiyor valla

bu şirketi kafamdan sildim diye sanırım,şimdi evde olup kitabımı kahvemi alıp oturmak için neler vermezdim :KK31:

Günaydın sevgicim ne habersin bebiş nasıl iyimi :nazar:

Müslimi yiyon yap kahvaltını güzelcene resimlerinde de gayet güzel gözüküyorsun diyetmi ypıyon yoksa bırak yapma ya gayrt iyisin bence

valla bende hipotroid var. üstüne de kortizon yüklenince göbek yaptım.
pantalonlar etekler zımmmmmbaaa gibi oldular.
nefes almıyorum korkumdan:KK9:

Dranas kuzum kocen tam tahmin ettiğim gibi bir tip heee...valla bak...hiç şaşırmadım görünce...
Ayy benim işlerim var...ayy bir susun yaaaa...çivi yazısı sökmeye çalışıyorum şurda...püfffff....
csi...bırak müsliyi dukan yap dukan...15 günde tığ olma garantisi veriyorum...ben tekrardan başliicim haftasonu...
gittim...yani sanırım gidiyorum...püffff...

dukan şu protein olayıydı dimi?
aslında evet nasılsa kurban bayramı da geliyor. tam zamanı:KK12:

Bizim hassas kantar dün dağıtmış arkadaşlarıyla arkadaşı aradı söyledi sanırım aramızı yapmaya çalışıyor

rüyalarda buluşuruz deseydin.
denenmişin denemesi olur mu bilmiyorum.

seviyor seni adam da işte içinde bitti bişeyler.. ne bileyim kuzu ya, hayırlısı hakkında..

arkadaşı nasıl söyledi? seni tel.den mi aradı?

bilkentliyi gördün mü?

günaydın canım, bugün bol bol c vitamini al, ıhlamurdu adaçayıydı iç, kendine dikkat et..

hassas kantar genç avukat ama sanırım akrabalarından devraldığı bir büroyu işletiyor, yani onların ex-müşterilerinde yarattığı güvenin ekmeğini yiyor.. ilerde de bu müşteriler onun piyasadaki güvenini arttıracak vs vs.. kümülatif ilerleyecek güven telkini :KK1:

adam şanslı.. akrabaların bürosuna konar, dranas gibi hatunla evlenir.. bakalım şansı nereye kadar sürecek :KK1:

Zaten bu sebep yüzünden hukuk okudu çünkü teyzesinin çocukları biri farklı bölümler okuyorlar onlar hep eşime hukuk okuması için baskı yapmışlar
Benle evlenmesi bir şans mı bilmiyorum ama iş konusunda para konusunda şanslı adam öğretmenlik yaparken bile iyi para kazanrdı ee para oluncada erkeklerde güven ego tavan yapıyor
Bu arada kayınavlidemin resmini göstereceğim ama yükleyemedim

Zaten bu sebep yüzünden hukuk okudu çünkü teyzesinin çocukları biri farklı bölümler okuyorlar onlar hep eşime hukuk okuması için baskı yapmışlar
Benle evlenmesi bir şans mı bilmiyorum ama iş konusunda para konusunda şanslı adam öğretmenlik yaparken bile iyi para kazanrdı ee para oluncada erkeklerde güven ego tavan yapıyor
Bu arada kayınavlidemin resmini göstereceğim ama yükleyemedim

ayyy çok merak ediyorumm yükle canımmm

günaydın kızlar,
dranascım eşinle yakışıyormuşsunuz, o da genç gösteriyor. yazık olmuş:88: dağıtsın dağıtsın daha çoook dağıtır o:79:

seviyor seni adam da işte içinde bitti bişeyler.. ne bileyim kuzu ya, hayırlısı hakkında..

arkadaşı nasıl söyledi? seni tel.den mi aradı?

bilkentliyi gördün mü?

Ben dün dolmuşla geldim kızılaya ineceğim diye dolmuşla bahçelievlerden geçerken bilkentliyi gördüm kızılay tarafında gördüm tabi arabasında gördüm
Adam her yerde karşıma çıkıyor ama sabah erken çıkması gerekiyordu genelde 7.30 evden çıkıyor hazırlandım süslendim dünden saçlarımı düzleştirdim
Sabah arabayı ısıtma bahanesiyle otoparkta baya oyalandım ama göremedim :KK17: sanırım geç çıktı gerizekalı aşağıda dondum

günaydın kızlar,
dranascım eşinle yakışıyormuşsunuz, o da genç gösteriyor. yazık olmuş:88: dağıtsın dağıtsın daha çoook dağıtır o:79:

dranas canım hakkında hayırlısı olsun çooook tatlı bi kızın var sen de maşallah çok güzelsin bundan sonrası istediğin gibi olur inşallah...

dranas hakkında hayırlısı olsun yürümüyorsa çokda fedakarık yapmaya gerek yok die düşünüyorum

günaydın fıstık abla :KK1:

kuzu müsli ne yahu :44:

evet canım hiç belli etmiyo,ama itiraf etmeliyim senin kantara tiksinerek baktım :KK1:

Günaydınnnn canımmm sanada :KK19:

Hassas kantar da güven tavan yani

günaydın kızlar,

Günaydın canım nasıl oldun moralin nasıl :KK19:

X