Dert yok, Sohbet var.... :)

müsliden senin kadar nefret eden başka bir ben-i adem var mı şu yeryüzünde acabası?

şu tanıma bak, nefret saçıyor

hadi canııımmmmm

yesss...sen güzel bir gelin olmuşsun ben iğrençtim ama olsun...gelinliğim güzeldi...
ayyy o gelinliği And çarşısında diktirmiştim...sonra bir sebeple hüsniye modaevine gelinlik diktirmeye gitmiştik ayy kadın nasıl ezikledi beniii...
gerçi diktiği gelinlik evlere şenlikti ya neyse...birgün yolum düşerse kendisine eziklemenin alasını yapcem ona...yazdım onu bir yere...

kayınvalidemle resim ekledim.. gelinliğin üstüme ne kadar bol olduğunu görüyorsunuz değil mi?

arkadan o kadar sıkılmış ki, oturunca bastırmış üst taraftan.. neyse geldi geçti allahtan..

sevdim kayınvalideni...
bana negatif elektirik vermedi.

evet koltuk altların fena basılmış. acıtmadı mı yahu?

Çok geçmiş olsun canım ya ama sadece müsli yeme hafif yersin kahvaltınıda geçiştirme bence

kayınvalidemle resim ekledim.. gelinliğin üstüme ne kadar bol olduğunu görüyorsunuz değil mi?

arkadan o kadar sıkılmış ki, oturunca bastırmış üst taraftan.. neyse geldi geçti allahtan..

yesss...gelinlik olmamış ama olsun sen yetersin bence...
kayınvalidenin de havası tam yani...semra hanıma benzettim be yawww
Yine de düğününüz için üstüne başına gösterdiği özene alkış...

gelinlik ayrı bir dünya canım.. ben sürekli bir kilo verme halindeydim, 50 kilo ile başladığım gelinlik dikme sürecinde 45 kiloya kadar düştüm (beni üzerek buna katkı sağlayan sevgili kocama sevgiler) gelinlik daraltılmaktan tipten çıktı..

kayınvalide tam bir kontes, beğendim..

şimdi eşini merak ettim amaa :44: hani kadın oğullarını kimseye yakıştıramıyor ya.. hatta eltinle kocasını da merak ettim. ayyy abarttım

canım ben de and çarşısında diktirmiştim

sevdim kayınvalideni...
bana negatif elektirik vermedi.

evet koltuk altların fena basılmış. acıtmadı mı yahu?

kayınvalidemle iyiyiz.. önyargıları nihayet yıktık.. severim kendisini..

neyseki ayakta durunca öyle durmuyordu.. gelinliği kendinden korseli diktirmiştim zayıflayınca daraltamadı gelinlikçi.. arkadaki iplerini o kadar sıktırmışız ki normalde v şeklinde olması gerekiyor ya hani o ipler, bende dümdüz ip filan görünmüyordu:)) oturunca basmış göğsümü ve koltukaltımı..

günaydın kızlar,
dranascım eşinle yakışıyormuşsunuz, o da genç gösteriyor. yazık olmuş:88: dağıtsın dağıtsın daha çoook dağıtır o:79:

vayyyyy adamdaki özgüvene bak sen

rüyalarda buluşuruz deseydin.
denenmişin denemesi olur mu bilmiyorum.

hepinize tşk ederim
kayınvalidemi yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor hata veriyor
Bir de şu var arkadaşı telefonla arayıp anlattı beni hep takip edecekmiş umarım sallamıştır

Son düzenleme:
günaydin herkese..... 1 saatlik farktan faydalanip neler de kaynatmissiniz yaaa....

canım gelinliğin güzelmiş ama zayıflamışsın ya ondan olmuş.
kayınvaliden de hoş birine benziyor, ilk etki pozitif. benimkini koysam hepiniz korkarsınız

çok güzel dikmişti abla gelinliğimi...ama ben de ortalama 5 kilo veridğim için daraltıla daraltıla canı çıkmıştı...
ben mutluluktaaaan zayıflamıştım okaaaa...

güzel dikiyorlar canım zaten çok tecrübeliler, zaten gelinlikte mesele bence iyi kumaş ve iyi dikim.
ben önce zayıflayıp sonra gelinliği diktirmeye başladım,sonra da almamak için uğraştım düğüne kadar aynı kiloda kaldım. balayında bana geri döndü kilolar açık büfe sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…