- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
Müsli böyle cornflakes gibi ondan çok daha tatsız tuzsuz, içinde bol yulaf ve absürd samanlar bulunan, göya tropik meyveler katılı ama nedense içinde hiç rstlayamadığım, yağsız sütle daha da çekilmez hale gelen iğrenç bişey.
ne sen sor ne ben söyleyeyim yani.
bu arada resminize bayıldım. Allah gülücüklerinizi hiç eksik etmesin..
hadi canııımmmmm
kayınvalidemle resim ekledim.. gelinliğin üstüme ne kadar bol olduğunu görüyorsunuz değil mi?
arkadan o kadar sıkılmış ki, oturunca bastırmış üst taraftan.. neyse geldi geçti allahtan..
müsliden senin kadar nefret eden başka bir ben-i adem var mı şu yeryüzünde acabası?
şu tanıma bak, nefret saçıyor
valla bende hipotroid var. üstüne de kortizon yüklenince göbek yaptım.
pantalonlar etekler zımmmmmbaaa gibi oldular.
nefes almıyorum korkumdan
dukan şu protein olayıydı dimi?
aslında evet nasılsa kurban bayramı da geliyor. tam zamanı
müsliden senin kadar nefret eden başka bir ben-i adem var mı şu yeryüzünde acabası?
şu tanıma bak, nefret saçıyor
kayınvalidemle resim ekledim.. gelinliğin üstüme ne kadar bol olduğunu görüyorsunuz değil mi?
arkadan o kadar sıkılmış ki, oturunca bastırmış üst taraftan.. neyse geldi geçti allahtan..
yesss...sen güzel bir gelin olmuşsun ben iğrençtim ama olsun...gelinliğim güzeldi...
ayyy o gelinliği And çarşısında diktirmiştim...sonra bir sebeple hüsniye modaevine gelinlik diktirmeye gitmiştik ayy kadın nasıl ezikledi beniii...
gerçi diktiği gelinlik evlere şenlikti ya neyse...birgün yolum düşerse kendisine eziklemenin alasını yapcem ona...yazdım onu bir yere...
sevdim kayınvalideni...
bana negatif elektirik vermedi.
evet koltuk altların fena basılmış. acıtmadı mı yahu?
günaydın kızlar,
dranascım eşinle yakışıyormuşsunuz, o da genç gösteriyor. yazık olmuş:88: dağıtsın dağıtsın daha çoook dağıtır o:79:
Dranas kuzum kocen tam tahmin ettiğim gibi bir tip heee...valla bak...hiç şaşırmadım görünce...
Ayy benim işlerim var...ayy bir susun yaaaa...çivi yazısı sökmeye çalışıyorum şurda...püfffff....
csi...bırak müsliyi dukan yap dukan...15 günde tığ olma garantisi veriyorum...ben tekrardan başliicim haftasonu...
gittim...yani sanırım gidiyorum...püffff...
vayyyyy adamdaki özgüvene bak sen
rüyalarda buluşuruz deseydin.
denenmişin denemesi olur mu bilmiyorum.
nesfitin tadı fena değil canım
ayyy çok cici stüdyo fotosu ama çok şahsına münhasır olmuş
bizim adam mal gibi pozlar verdirdi
kayınvalidemle iyiyiz.. önyargıları nihayet yıktık.. severim kendisini..
neyseki ayakta durunca öyle durmuyordu.. gelinliği kendinden korseli diktirmiştim zayıflayınca daraltamadı gelinlikçi.. arkadaki iplerini o kadar sıktırmışız ki normalde v şeklinde olması gerekiyor ya hani o ipler, bende dümdüz ip filan görünmüyordu:)) oturunca basmış göğsümü ve koltukaltımı..
hepinize tşk ederim
kayınvalidemi yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor hata veriyor
Bir de şu var arkadaşı telefonla arayıp anlattı beni hep takip edecekmiş umarım sallamıştır
canım ben de and çarşısında diktirmiştim
çok güzel dikmişti abla gelinliğimi...ama ben de ortalama 5 kilo veridğim için daraltıla daraltıla canı çıkmıştı...
ben mutluluktaaaan zayıflamıştım okaaaa...
teşekkür ederim tatlım
bizimki de sevdirmez foto çektirmeyi de o gün ne olduysa aşka geldi