- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 47
asude resim eklemedi, ben saraykedisi diye hep asudeye kur yapiyormusum :))
allah seni ne etsin:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asude resim eklemedi, ben saraykedisi diye hep asudeye kur yapiyormusum :))
dranascım seninki de tamamdır.
bir maşşallah da sana.
ay valla topikcek gözlere nazarlara gelicez.
sarışınlar pek tarzım olmamakla beraber seninle bir birliktelik düşünebilirim o derece yani
Allah hep güldürsün yüzünüzü.
(ama minnoşun dudaklar bambaşka bir yorum konusu.... kiraz dudak dedikleri bu olsa gerek)
allah seni ne etsin:))))
canım ben 28 yaşındayım 2 sene öncesine kadar cidden 18-20 gibi gösteriyordum ne oduysa eşimle tanıştıktan sonra oldu onunla çıkmaya başlayınca yaşımı göstermeye başladım:)) eşim 35 yaşında sanırım onunla olgunlaştım:))saray kedisi maşallah cnm çok güzelsin sen 32 yaşındamısın
sevgili saray kedisi,
sen sıradanın çok üzerinde bir güzelliğe sahipsin. azra akından güzel olduğuna göre tr nin en yakışıklı erkeği ilan ettiğim kıvançımızın yanına bile yakışırsın alimallah..
ayy kendimi süper hissettim bu gaz bana 1 sene yeter:))
eşin haşa hz.yusuf olamayacağına göre, kaynanan densiz bir kadın
ya o başlığı açtığımda kayınvalideme iyiniyetle yaklaşmam gerektiğini söylemiştin ama haksız değilmişim değil mi:))
çünkü o asude değil saraykedisi...
asude çekincemelerdeP
Aşkolsun canım ya sarışınları dışlıyor musun ama benim bütün ailem sarışın
yoğunluktan resimler karıştı
Biz göremiyoz tabi resimleri
işte sosyal hayatta yanına yaklaşma cesareti gösteremeyeceğim bir asalet abidesi daha: çirkin betty
laleyi de merak ediyodum, ikinizi de gördüm, ohhh rahatladım
yalnız ya maşallah Allahımız nazarlardan korusun, o Gözdeyi -tövbe estağfürullah- ısmarlama mı doğurdun? o kadar güzel bir çocuk olabilir mi? sanki demişsin Allahım gözü şöyle olsun, burnu böyle olsun, o da vermiş.. tövbe yareppim dinden çıkazaam
yok canım benim benim annem de sarışın mavi gözlü.
sarışınları dışlamak değil de o kadar sarışın var ki artık o sebeptendir biraz uzak duruyorum
ama seni koydum ayrı bir yere her an niyeti bozabilirim.
biraz öyle olmuş
hemen arkadaşlık gönderdim kabul edersen
yok canım benim benim annem de sarışın mavi gözlü.
sarışınları dışlamak değil de o kadar sarışın var ki artık o sebeptendir biraz uzak duruyorum
ama seni koydum ayrı bir yere her an niyeti bozabilirim.
biraz öyle olmuş
hemen arkadaşlık gönderdim kabul edersen
ekledim kızlar ben de, boyutları büyük geldi onlarla uğraştım.
sağol canımcım ama ben doğal sarışınım daha hiç saçıma boya sürmedim aptal sarışında diyebilirsiniz
maşşallah maşşallah bir güzellik ve zerafet abidesi daha.
Allah bir an önce eşini sana kavuştursun canım....
Merak ettim nerden görebiliyoruz fotoları?