Dert yok, Sohbet var.... :)

saraykedisi hakkaten maşallah...çok güzelsin...
hasır ne iş? karadenizlisin, eşin karadenizli hangisi???
ben 160. sayfayı görmüyorum inatla gıcık oldum yaaa...

herkese merhaba,,,
bütün orijinal yorumcular burdaymış nasıl daha önce farketmedim ben bu topiği dranas asude csi ooo herkes burda:KK3:

Son düzenleme:
aman aman benim canlarım hepsi fotolar eklemişşşş

@dranas

sarı kuzuuuu, sen hiç türke benzemiyosun, göçmenlik var mı, gündelik halin buysa bakımlı halin ne olur :))

ayrıca yaşın çok küçük duruyor.. evli olmadığını bilmeyen asla evli çocuklu diyemez.. Allah kuzunu da seni de nazarlardan korusun

@saray kedisi

o ne güzellik kız, su gibisin sen de.. kızkardeşin de çok güzel.. maşallah tütütütütütü

@csi

senin havanı yerim bebeem sosyal hayatta senin gibi hatun görsem yaklaşamam, çekinirim havandan asaletinden, iyi ki seninle sanal ortamda buluştuk :KK1:

tşk ederim canım zaten baba tarafım gürcü ama ben kendimi türk olarak görüyorum:KK1:
Diyorum ya ben evliyim kızım var diyorum inanmıyorlar sanırım bilkentli de beni bekar zannetti ama hayalleri suya düştü:KK1:

başka bişey istesem olacakmış demek ki...
lösev ürünleri için teşekkür ederim marjinal faydalı...

Sevgi saykosuyla ben yokken herkes attı birbirini fotoğrafik hafızaya yani he :KK51:Hepiniz birbirinizle hemen arkadaş mı oldunuz da görebildiniz birbirinizi yahu ? Ben kimseyi görmedim, görünmedim de :KK37: Betty, lösevin ürünlerini mi arıyordun da ben denk geldim acep ? Ben sürekli gidip birşeyler yapmak istiyorum orada, form doldurdum sitesinden, bakalım isteyecekler mi beni .

aman aman benim canlarım hepsi fotolar eklemişşşş

@csi

senin havanı yerim bebeem sosyal hayatta senin gibi hatun görsem yaklaşamam, çekinirim havandan asaletinden, iyi ki seninle sanal ortamda buluştuk :KK1:

utandım valla.
tşkler valla ne diyeyim canım.
diyecek bişey bulamadım desem:KK54:

asude ben seni göremedim ama yaa.... :))

noree arkadas olarak ekledim kabul edersen resimlerimizi görebiliriz :KK37::KK37:

ben de 1 tanecik ekleyebildim sonunda... digerlerini büyük diye kabul etmedi

tam hayal ettiğim gibi.
çok ilginç ama resmi açarken biliyordum sanki yüzünü..
maşşallah...
Allah şansını da bahtını da güzel etsin inşaallah...:nazar::nazar::nazar:

ben de ekledim 2 foto..

en tonton hallerimin fotoları :KK9: :KK9:

oha ya bütün güzel hatunlar burda mı toplandı arkadaşlar

noree tatlım sen de çok güzelsin ve çok küçük duruyosun.. 21 22 gibi yani

ayrıca asla kilolu falan değilsin gayet de narinsin

bir de saray kedisi,

kendine "hiç zayıf olmadım" "birkaç fazla kilom var" falan dedin, ben de seni balık etli hayal ettim, sülün gibisin maşallah..

Sevgi saykosuyla ben yokken herkes attı birbirini fotoğrafik hafızaya yani he :KK51:Hepiniz birbirinizle hemen arkadaş mı oldunuz da görebildiniz birbirinizi yahu ? Ben kimseyi görmedim, görünmedim de :KK37: Betty, lösevin ürünlerini mi arıyordun da ben denk geldim acep ? Ben sürekli gidip birşeyler yapmak istiyorum orada, form doldurdum sitesinden, bakalım isteyecekler mi beni .

çok istiyorum onlar için bişey yapmak...Allah biliyor kalbimi şu hayatta üzüntüden değil garip bir umuttan gözümü sadece onlar doldurabiliyor...
ama ben istanbulda değilim ve sanırım birebir bişeyler yapamam...
en azından ufacıkta olsa bişeyler alabilirim buradan...
çok sevindim sağol...

X