Dert yok, Sohbet var.... :)

kuru kuruya teşekkür etmek istememiştir belki, dranasa bi çay ısmarlıcaktır:44: ay çok iyi niyetli gördüm kendimi, ama endişelendim apar topar gitti kız. kocası çıkacak bu işin altından diye korkuyorum:18:

Çok iyi niyetli gördüm bizi :)

Sigara içmeyin ben yerimden kalkamıyorum bugün :KK1: Siz de icmeyin.

ya tabii ki öyledir yani art niyet aramak çok doğru değil de,

bizimkinin biraz bu işin hızını kesmesi gerekiyor.. iş yerinde biri görse, eşine yalan yanlış anlatsa, sonra eşi dranası üzerse, daha kötü..

yaniiiii.....kimseye güvenmemeli dranas,hele ki böyle bir aşamada :KK19:

Son düzenleme:
yaniiiii.....kimseye güvenmemeli dranas,hele ki böyle bir aşamada :KK19:

evet orası da var, bir de iş yerinde dedikodu çok olur, bi adamla oturduğunu görseler eşine laf taşırlar mı, saçmalayanlar olur mu:44:

bizim serviste bi memur teyze var, deli ediyor beni. yanımda her gördüğü adama "eşin mi" diyor. çok fesat buluyorum ben onu, eşimin uzakta olduğunu biliyor, yanmda servis bekleyen adamlarla sanki samimi bi duruşum varmış gibi eşim zannediyor. yanımdaki adamı tanımıyorum bile,öylesine bekleyen biri düşünün... çatlak dolu malesef.

iş yerinde içmiyorum artık.. öğlen iki tane içiyorum, akşam bikaç tane..

yakında komple bırakıcam..

o rte zamlarının bi tarafımıza girmesinden sıkıldım..

Zamlardan ziyade vücudun için çok sevindim Aaasude :) Biliyosun zengin insanlarız biz :KK70: Yakında beş kişi bi parlemente giricez :KK70:

evet orası da var, bir de iş yerinde dedikodu çok olur, bi adamla oturduğunu görseler eşine laf taşırlar mı, saçmalayanlar olur mu:44:

bizim serviste bi memur teyze var, deli ediyor beni. yanımda her gördüğü adama "eşin mi" diyor. çok fesat buluyorum ben onu, eşimin uzakta olduğunu biliyor, yanmda servis bekleyen adamlarla sanki samimi bi duruşum varmış gibi eşim zannediyor. yanımdaki adamı tanımıyorum bile,öylesine bekleyen biri düşünün... çatlak dolu malesef.

ahahaha manyağa bak, her bıyıklıyı kocası zannederse evin yolunu zor bulur o :KK1:

içmeyin şu mereti yav.. ne olur içmeyin..

ben hep söylerim eğer bir gün sigara içtiğimi görürseniz beni ikna etmeye çalışmayın doğru psikiyatriste götürün.. gerekirse yaka paça..

Offf bnm de canım çekti ama tuvaletim gelse kalkamam o boyuttayım :KK1:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

zamlar bahane de ameliyattan sonra bırakcam dedim kendime,hastanede iken ve sonrasında birkaç gün içmedim sonra yine tam gaz :KK52:

Boşverrrr hepimizin içinde vardır birazcık psikoluk :KK1::KK1:

abla beni testere serisi böyle yaptı :KK9:

bizim arkadaşlar zamlardan sonra tütün alıp sarmaya başlamışlar iş yerinde, ulustan temin edebilirim isteyene kaçak:KK34:

Zamlardan ziyade vücudun için çok sevindim Aaasude :) Biliyosun zengin insanlarız biz :KK70: Yakında beş kişi bi parlemente giricez :KK70:

eet canım, marlboro hissesi mi alıyorum, paket mi alıyorum anlamıyorum..

içmeyin şu mereti yav.. ne olur içmeyin..

ben hep söylerim eğer bir gün sigara içtiğimi görürseniz beni ikna etmeye çalışmayın doğru psikiyatriste götürün.. gerekirse yaka paça..

sigara içmemenin en güzel yolu hiç başlamamak canım, doğru yoldasın. bir kere başladın mı, yakayı veriyosun, kolay değil bırakmak..

Bırakacamm bende ama olmuyor ya iradem zayıf resmen ...rte nin boynu altında kalsın inşallah :KK47::KK47:

abla ben yavaş yavaş bırakıyorum, aniden bırakacak irade yok bende de.. şu an epey azalttım.. hayırlısı..

zamlar bahane de ameliyattan sonra bırakcam dedim kendime,hastanede iken ve sonrasında birkaç gün içmedim sonra yine tam gaz :KK52:

aferin annem..

benim kankacığım doğuma girmeden önce sigarasını içmişti. henüz daha beterini görmedim :KK1:

bizim arkadaşlar zamlardan sonra tütün alıp sarmaya başlamışlar iş yerinde, ulustan temin edebilirim isteyene kaçak:KK34:

kocam da tütün aldı saralım içelim dedi, akşam boğaz ağrımız başlayınca, yatırımı sağlığımıza (yani sigaraya) yapmaya karar verdik :KK52:

aa sigara mı içiyosunuz hanımlar, çok ayıp :KK20: sağlığınıza da yazık, paranıza da

Öylede içiyoz yaaaaa işte :KK53::KK53:

Sorma bayılıyom o testereye geçip seyrediyom bide içşmdek vahşi duygularımı çıkarıyor :KK52::KK52::KK52:

Yollasana brazzzzz :KK53::KK53:

İtfaiye meydanından diyosun :KK1:

Ne ararsan var orada yaaaa :KK1::KK1: ahhhhh ankaram çok özledim yaaaaaa :KK43::KK43:

X