eveeeeeeeeeeetttt.
kabuk tarçınlı ve portakal/elma kabuklu :)))
bana da karadutlu yaaa...sabah sabah nasıl bir alkol isteğidir...
offff...
şirincedeydim 20 gün önce filan ama alamadım uçağa almıyorlar diye...
ammaa adamın kartını aldım...kilise mahzen bilmemne...arayıp isteyecem bir ara kargoluyorlarmış...
günaydııınnn bu arada...
boy 1,65 (cüceyim ben cüceyim) kilo 52..aslında düz 50'ye çeksem iyi olur
Sıcak şarap hiç içmedim nasıl yapılır onu da bilmiyorum
Fransa da sokaklarda satılırmış
offff...
ammaa adamın kartını aldım...kilise mahzen bilmemne...arayıp isteyecem bir ara kargoluyorlarmış...
günaydııınnn bu arada...
offff...
günaydııınnn bu arada...
canım eve net bağlatmadım. çünkü bizimkini başından kaldırmak mümkün olmaz eğer internet de olursa.. ama yavaş yavaş bağlatsam mı ya da vınn gibi pratik çözümlü bişi alsam mı diye düşünmeye başladım (kendim için)
ellerine sağlık, senden özendim ben de bu akşam kuru dolma yapacağım.. ilk kez deneyeceğim, bakalım nasıl olacak
uuuuuu senin boy iyiymiş be tatlım,kilo çok belli etmez,sen mi takıntı yapıyosun acep???
Ben de kartını almıştım hepsi kargoyla gönderiyor ne güzel bir köy ımf tarafından koruma altında olan bir köymüş
sevgili noree,
1.65 boya cüce demen için Rusya'da falan yaşaman lazım, türk kadının ortalama boyu 1.58 civarı olduğuna göre, standardın çok üzerindesin :)
kilon da boyuna göre gaaayet iyi
çok kolay ve çok lezzetli canım.
önce 1 şişe şarap alıyorusn. kırmızı olucak, çok kaliteli olmasına ferek yok, aromasını biz katıyoruz.
yarım bardak suda 1-1,5 yemek kaşığı şeker, 2 kabuk tarçın, 1 portakal veya elma kabuğu, 5-6 karanfili (kabuklara saplarsan sonra ağzına gelmiyor) 2-3 dakika kaynatıyorsun.
bu karışıma şarabı döküyorsun.
en kısık ateşte 40 dakika ısıtıyorsun.
arada karıştırıver bir de dikkat et sakın kaynamasın, alkolü kaçar, mundar olur şarap.
sonra afiyetle içiyorsun:))) tercihen peynir tabağı ile...
Boy fena değil de biraz balık etliyim
Günaydınlarrrrrr hanımlarrrrrbaşım kazan gibi resmen gece tansiyonum yükseldi normalde düşüktür biraz fırladımı kafam uçuyor
yap datlum senin kontes eminim bayılır
Benim anlamadığım eşin iyi arıza çıkarmamış internet diye
kadının da çok zayıfı iyi değildir be dranas
balık et iyidir iyi,ben balık etli olsam ses çıkarmıcam ama yediklerim direk gobeğee gidiyo sinir oluyorum.ne kalça var ne bel...bi göbekkk
günaydın canım geçmiş olsun
ooooo eminim güzel olur ama ben bunu yapsam bile kimle içecem ki
Günaydınlarrrrrr hanımlarrrrrbaşım kazan gibi resmen gece tansiyonum yükseldi normalde düşüktür biraz fırladımı kafam uçuyor