Dert yok, Sohbet var.... :)

bizim neden kanımız kaynadı birbirimize belli oldu.
topikcek
hem alkoliğiz
hem abur cuburcuyuz
hem de pisboğazız :)))
başka hiç bir şey sabahın 9,40'ında önce dolma tariflerinin sonra şarapların konuda dönmesini açıklayamaz..

noreeeee bu arada fena döverim seni yeminimle.
1,65 boy ve 52 kg ya sen takıntılı isen, 1,65 boy ve 64 kg verelim sana.
nasıl olur :))))
.

he yaaa düşünürken de kilo almayalım da :KK9:

peki csi sinirlenme :KK53:

Kızlar ben çıkıyorum bilkentli burayı aradı şimdi çok kısa görüşebilir miyiz dedi ben de tamam dedim:KK17: hadi öpüyorum sizi

çok kolay ve çok lezzetli canım.
önce 1 şişe şarap alıyorusn. kırmızı olucak, çok kaliteli olmasına ferek yok, aromasını biz katıyoruz.

yarım bardak suda 1-1,5 yemek kaşığı şeker, 2 kabuk tarçın, 1 portakal veya elma kabuğu, 5-6 karanfili (kabuklara saplarsan sonra ağzına gelmiyor) 2-3 dakika kaynatıyorsun.
bu karışıma şarabı döküyorsun.
en kısık ateşte 40 dakika ısıtıyorsun.
arada karıştırıver bir de dikkat et sakın kaynamasın, alkolü kaçar, mundar olur şarap.

sonra afiyetle içiyorsun:))) tercihen peynir tabağı ile...

eşim gelince mutlaka yapıcam bunu csi, teşekkürler:KK34:

Günaydınlarrrrrr hanımlarrrrr :KK3::KK3: başım kazan gibi resmen gece tansiyonum yükseldi normalde düşüktür biraz fırladımı kafam uçuyor

geçmiş olsun ablacım, benim de düşüktür fırlayınca kötü oluyor bilirim. dikkat et kendine. kim üzdü seni

bu arada topiğin cücesi benim, 158 :KK9:

Günaydınlarrrrrr hanımlarrrrr :KK3::KK3: başım kazan gibi resmen gece tansiyonum yükseldi normalde düşüktür biraz fırladımı kafam uçuyor

günaydınlar.
çok geçmiş olsun.
şimdi nasılsın???
benim de tansiyonum düşüktür.
14-15'e fırlasa şaftım kayıyor.
bir de milletin aman da bu da tansiyon mu demesi yok mu?
kafa atasım geliyor da atamıyorum işte kafa ambele olduğundan....

limonlu su içsen? bir de sarımsak iyi diyorlar da ben cesaret edip deneyemedim.

günaydın tatlım...

afiyet olsun kilo problemin yoksa götür gitsin :KK9:

Olmaz olur muuuuu göbek fırladı, spora başlamam lazım...........

ye canım ben de senin gibi kaç hafta poğaça ay çöreği yedim hemen kalçadan almışım

off nolcak bu kilolar bilmiyorum :KK70:

Günaydın kızlar.

@elmayra

hayırlı olsun tekrardan. eniştenin ilk maaşından tahin-pekmez ısmarlıcan bize unutma:p
Günaydın cnm, tahin aklımda :KK70: tahinli pekme olur tahinli poaca olur ne dilersen dile D:

eşim gelince mutlaka yapıcam bunu csi, teşekkürler:KK34:

geçmiş olsun ablacım, benim de düşüktür fırlayınca kötü oluyor bilirim. dikkat et kendine. kim üzdü seni

bu arada topiğin cücesi benim, 158 :KK9:

Günaydın hayatım :KK19: arada çoşuyor böyle tansiyonum yemekte yemeiyorum pek bu aralar dengem bozuldu

Bende çok ızun değilim merak etme 52 kiloyom bende :KK53:

Kızlar ben çıkıyorum bilkentli burayı aradı şimdi çok kısa görüşebilir miyiz dedi ben de tamam dedim:KK17: hadi öpüyorum sizi

Dranaaaaasss olaylar kontrolümüzden cıkmaya basladııı, ne görüşmesi yahu :KK19:

geçmiş olsun ablacım,dikkat et kendine...dün çok mu yorun acaba kendini ???

Sağol norecim yok ya ondan değil herhalde arada yokluyor böyle

günaydınlar.
çok geçmiş olsun.
şimdi nasılsın???
benim de tansiyonum düşüktür.
14-15'e fırlasa şaftım kayıyor.
bir de milletin aman da bu da tansiyon mu demesi yok mu?
kafa atasım geliyor da atamıyorum işte kafa ambele olduğundan....

limonlu su içsen? bir de sarımsak iyi diyorlar da ben cesaret edip deneyemedim.

Sağol canım daha iyiyimde gözlerim filanağrıyor hala,normalde büyük 9 filandır yükselince kafam kopuyır resmen ..

Limonlu su içtim hemen sonra düştü biraz

Günaydın hayatım :KK19: arada çoşuyor böyle tansiyonum yemekte yemeiyorum pek bu aralar dengem bozuldu

Bende çok ızun değilim merak etme 52 kiloyom bende :KK53:

iyisin bence ablacım ama yemeklerine dikkat et. kızını özledin sanırım:KK19:ben de bakamam hiç kendime annem yakınımda olmasa, ama niyeyse kilolar gitmiyo abur cubur yemekten. boy da olmayınca kilo çok fena duruyo.

dranas, heyecanla bekliyorum, bakalım neler olacak:18:

ya noluyoooo

ne görüşmesi ne çıkması ooooff dranas ya hiç kontrolümüzde gitmiyo olaylar :KK50:

Dranaaaaasss olaylar kontrolümüzden cıkmaya basladııı, ne görüşmesi yahu :KK19:

topicin kontrol odaklı kadınlar kendini nası belli ediyo, yaptığımız yorumlar bile aynı :KK1:

dransa dönsün, alalım ifadesini.. dedik ona hiç randevu alma adama diye, dinlemedi.. :KK50:

Sağol norecim yok ya ondan değil herhalde arada yokluyor böyle

dikkat et kendine abla :KK48:

Ssağol canımbenim dikkat ediyorum ama oluyor işte arada malum yaşlandım artık

iyisin bence ablacım ama yemeklerine dikkat et. kızını özledin sanırım:KK19:ben de bakamam hiç kendime annem yakınımda olmasa, ama niyeyse kilolar gitmiyo abur cubur yemekten. boy da olmayınca kilo çok fena duruyo.

dranas, heyecanla bekliyorum, bakalım neler olacak:18:

Kızımda gelemiyor bayrama vize sınavları var yanlısız bu bayramdada...

İştahlıda değilim öyle ya abur cuburda yemem pek eskiden faha feciydim 45 kiloydum

Dranascım dikkatli ol canım

X