bizim neden kanımız kaynadı birbirimize belli oldu.
topikcek
hem alkoliğiz
hem abur cuburcuyuz
hem de pisboğazız :)))
başka hiç bir şey sabahın 9,40'ında önce dolma tariflerinin sonra şarapların konuda dönmesini açıklayamaz..
noreeeee bu arada fena döverim seni yeminimle.
1,65 boy ve 52 kg ya sen takıntılı isen, 1,65 boy ve 64 kg verelim sana.
nasıl olur :)))).
çok kolay ve çok lezzetli canım.
önce 1 şişe şarap alıyorusn. kırmızı olucak, çok kaliteli olmasına ferek yok, aromasını biz katıyoruz.
yarım bardak suda 1-1,5 yemek kaşığı şeker, 2 kabuk tarçın, 1 portakal veya elma kabuğu, 5-6 karanfili (kabuklara saplarsan sonra ağzına gelmiyor) 2-3 dakika kaynatıyorsun.
bu karışıma şarabı döküyorsun.
en kısık ateşte 40 dakika ısıtıyorsun.
arada karıştırıver bir de dikkat et sakın kaynamasın, alkolü kaçar, mundar olur şarap.
sonra afiyetle içiyorsun:))) tercihen peynir tabağı ile...
Günaydınlarrrrrr hanımlarrrrrbaşım kazan gibi resmen gece tansiyonum yükseldi normalde düşüktür biraz fırladımı kafam uçuyor
Sanada günaydın sağpl canım ya gözlerim ağrıyor hala
Günaydınlarrrrrr hanımlarrrrrbaşım kazan gibi resmen gece tansiyonum yükseldi normalde düşüktür biraz fırladımı kafam uçuyor
günaydın tatlım...
afiyet olsun kilo problemin yoksa götür gitsin
ye canım ben de senin gibi kaç hafta poğaça ay çöreği yedim hemen kalçadan almışım
hayırlı olsun tekrardan. eniştenin ilk maaşından tahin-pekmez ısmarlıcan bize unutmaGünaydın kızlar.
@elmayra
Kızlar ben çıkıyorum bilkentli burayı aradı şimdi çok kısa görüşebilir miyiz dedi ben de tamam dedimhadi öpüyorum sizi
eşim gelince mutlaka yapıcam bunu csi, teşekkürler
geçmiş olsun ablacım, benim de düşüktür fırlayınca kötü oluyor bilirim. dikkat et kendine. kim üzdü seni
bu arada topiğin cücesi benim, 158
Kızlar ben çıkıyorum bilkentli burayı aradı şimdi çok kısa görüşebilir miyiz dedi ben de tamam dedimhadi öpüyorum sizi
Olmaz olur muuuuu göbek fırladı, spora başlamam lazım...........
göbekte kilo vermeynen gitmiyo ki cidden,illa spor...neyse ev kadını olayım mekik falan çekerim artık
geçmiş olsun ablacım,dikkat et kendine...dün çok mu yorun acaba kendini ???
günaydınlar.
çok geçmiş olsun.
şimdi nasılsın???
benim de tansiyonum düşüktür.
14-15'e fırlasa şaftım kayıyor.
bir de milletin aman da bu da tansiyon mu demesi yok mu?
kafa atasım geliyor da atamıyorum işte kafa ambele olduğundan....
limonlu su içsen? bir de sarımsak iyi diyorlar da ben cesaret edip deneyemedim.
Sağol norecim yok ya ondan değil herhalde arada yokluyor böyle
dikkat et kendine abla
Dranaaaaasss olaylar kontrolümüzden cıkmaya basladııı, ne görüşmesi yahu
Günaydın hayatımarada çoşuyor böyle tansiyonum yemekte yemeiyorum pek bu aralar dengem bozuldu
Bende çok ızun değilim merak etme 52 kiloyom bende
ya noluyoooo
ne görüşmesi ne çıkması ooooff dranas ya hiç kontrolümüzde gitmiyo olaylar
Dranaaaaasss olaylar kontrolümüzden cıkmaya basladııı, ne görüşmesi yahu
Sağol norecim yok ya ondan değil herhalde arada yokluyor böyle
dikkat et kendine abla
Ssağol canımbenim dikkat ediyorum ama oluyor işte arada malum yaşlandım artık
iyisin bence ablacım ama yemeklerine dikkat et. kızını özledin sanırımben de bakamam hiç kendime annem yakınımda olmasa, ama niyeyse kilolar gitmiyo abur cubur yemekten. boy da olmayınca kilo çok fena duruyo.
dranas, heyecanla bekliyorum, bakalım neler olacak:18:
Kızımda gelemiyor bayrama vize sınavları var yanlısız bu bayramdada...
İştahlıda değilim öyle ya abur cuburda yemem pek eskiden faha feciydim 45 kiloydum
Dranascım dikkatli ol canım