Dert yok, Sohbet var.... :)

estağfurullah ezmek ne demek

ev sahibi olduğun için hep alttan alan taraf sen oluyorun

yoksa şimdiye kadar üstümden silindir geçmişe dönerdim :KK70:

Espri yapıyorum ya, aa hakikaten bana bi uysallık geldi farkında mısın :KK70:

Ev benm olunca hep böle oluo :KK70:

pekmez tahin e ekmek bandira bandira yerken sizin hamburger muhabbetinizi okumak güzel oldu... :))

iyi ki 20 dk önce acmamisim.. acken hiiic okuyamazdim :p

Espri yapıyorum ya, aa hakikaten bana bi uysallık geldi farkında mısın :KK70:

Ev benm olunca hep böle oluo :KK70:

evin içinde kedi gibi uysalım diyorsun yani :KK70:

ama her an patlayacakmışsın gibime geliyor bana patlamasan iyidir. :KK70:

evin içinde kedi gibi uysalım diyorsun yani :KK70:

ama her an patlayacakmışsın gibime geliyor bana patlamasan iyidir. :KK70:

Perdeleri kaldırınca biliyosun :KK70:

Derdim Var kısmını ihmal ettim ya ondandır bu uysallıgım :KK70: İhanet etmiş gibi hissediyorum kendimi :KK70:

Madamikse söylim de yardımcı antrenör yapsınlar beni oraya :KK70:

Perdeleri kaldırınca biliyosun :KK70:

Derdim Var kısmını ihmal ettim ya ondandır bu uysallıgım :KK70: İhanet etmiş gibi hissediyorum kendimi :KK70:

Madamikse söylim de yardımcı antrenör yapsınlar beni oraya :KK70:

dayanamaz girersin şimdi o topike :KK70:

ben de ntv de biraz vedat miloru izleyeceğim

bakalım bu hafta da 3 haftalık oğlakları mideye indirecek mi :KK70:

Eh madem bimandalina yerim :KK70:

Sen azimlisin ben sadece ip atlıyorum :KK70:

Bi de eskiden ip atlarken söylediğimiz şarkıları hatırlayabilsem tam olucak :KK70:

e kaydi oldum, ay basinda kesilecek paraciklar.... azmetmekten ziyade erkek arkadasimla iddaya girdik... 2 ayda fit olcam mi olamicam mi die :)

dayanamaz girersin şimdi o topike :KK70:

ben de ntv de biraz vedat miloru izleyeceğim

bakalım bu hafta da 3 haftalık oğlakları mideye indirecek mi :KK70:

Ben de adını feriha godum :KK70: a bakıcam :KK70: kendimi geliştirmem lazım :KK70: fakir kız nasıl zengin gibi d
avranır :KK70:

oo iyi akşamlar kızlar, döktürmüşsünüz oku oku anca bitirebildim.
dost kitabevini talan ettim, aman allahım ne kalabalıktı:KK53: alacağım kitabı kızın birinin elinden çekiştirdim resmen. almasın diye gözünün içine baktım:KK4:
elmayracığım ben de ferihaya bakıyorum da şu yüzük meselesi gerdi beni:KK4:

oo iyi akşamlar kızlar, döktürmüşsünüz oku oku anca bitirebildim.
dost kitabevini talan ettim, aman allahım ne kalabalıktı:KK53: alacağım kitabı kızın birinin elinden çekiştirdim resmen. almasın diye gözünün içine baktım:KK4:
elmayracığım ben de ferihaya bakıyorum da şu yüzük meselesi gerdi beni:KK4:

Demet Altınyeleklioğlunun yeni kitabını aldın mııı :) Güzelmiş yorumlarda okumuştum. Bütün ankara önünde buluşuyor ya içerisi de dolu haliyle :KK70:

Diziyi izliycem de mutfakta izlemek zorundayım, orda da üşüyorum; çok büyük mutfak ısınmıyor...

Demet Altınyeleklioğlunun yeni kitabını aldın mııı :) Güzelmiş yorumlarda okumuştum. Bütün ankara önünde buluşuyor ya içerisi de dolu haliyle :KK70:

Diziyi izliycem de mutfakta izlemek zorundayım, orda da üşüyorum; çok büyük mutfak ısınmıyor...

nerden bildin canım,:KK53: iki kitabını da aldım. nurbanuyu ve safiyeyi aldım.önceki iki kitabı çok güzeldi. nurbanu tek kalmıştı, büyük savaş verdim :KK42:
olsun büyük mutfak iyidir, kalın kalın giyin bir de çay koy kendine ohh mis:KK71:

nerden bildin canım,:KK53: iki kitabını da aldım. nurbanuyu ve safiyeyi aldım.önceki iki kitabı çok güzeldi. nurbanu tek kalmıştı, büyük savaş verdim :KK42:
olsun büyük mutfak iyidir, kalın kalın giyin bir de çay koy kendine ohh mis:KK71:

Hahahah yolsaydın saclarını :KK1:

Bilmiyorum nerden bildim, sanki okurmuşsun gibi geldi... Boşluğu dolduracak seri kitaplar.. İkisini okumuştum ben de nurbanuyla safiye kaldı, haftaya korsancımdan alıcam mecburen D&R da 20 lira.

evet canım tam bu tarz kitaplar okumanın zamanı, iyi vakit geçiriyor. eşim de yokken haftasonlarını değerlendirmek zor oluyor.

ah canım ya bi bilsem, belli değil malesef. işler bizdeki gibi yürümüyor.bi mantığı yok:26:
canı sağolsun da ben özlemeye razıyım canım. dert yok:KK34: beklemek var:KK31:

Aynn dediğin gibi canı sağolsun, varsın gelmesin bekleriz :KK71:

Herkesin cumhuriyet bayramını kutlarım

umarım bundan sonrası için herşey daha güzel olur ülkemiz için En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

X