Dert yok, Sohbet var.... :)

Sana kanımın neden kaynadığını çözdüm bak şimdi Patlıcan ve et kardeşliği

13.sayfadayım. kendimizi tanıtma evresi.

34 yaşındayım. 10,5 senelik evliyim. 8 yaşında bir kızım var. özel sektörde çalışıyorum. gencim, güzelim, daha ne olsun

Sana kanımın neden kaynadığını çözdüm bak şimdi Patlıcan ve et kardeşliği

olabilirrrr olabilirrrrr.
bu arada minik not. patlıcan yiyince ağzında yara çıkan arkadaşlar, yoğurtla yiyin

[sıze=2][ı]13.sayfadayım. Kendimizi tanıtma evresi.

34 yaşındayım. 10,5 senelik evliyim. 8 yaşında bir kızım var. özel sektörde çalışıyorum. Gencim, güzelim, daha ne olsun[/ı]
[/sıze]

10,5 senelik evlilik

Bizim daha yeni 2 yılımız doldu,şaşıyorum eski evlilikler 40-45 sene sürüyomuş.bir erkeğe o kadar sene nasıl dayalınır ki

10,5 senelik evlilik

Bizim daha yeni 2 yılımız doldu,şaşıyorum eski evlilikler 40-45 sene sürüyomuş.bir erkeğe o kadar sene nasıl dayalınır ki

40-50 yıl süren evliliklere ben de şaşırıyorum.
sanırım o zamanlar herkes çok daha sabırlı imiş.
şimdi hepimiz tezcanlı.
valla 10 sene nasıl geçti bilmiyorum.
harala, gürele, aşk, kavga, hasret derken 2011 bitmek üzere.
bu arada 97'den beri beraberiz.
yani totalde 15 sene bitmek üzere

HEYYY MAŞALLAH,ALLAH AYIRMASIN

Tecrübeli ablalarımızdan uzun evliliklerin sırlarını öğrenme topiği

Kocaya nasıl tahammül edilir bölüm bir

tecrübeli ablalarımızdan uzun evliliklerin sırlarını öğrenme topiği :d

kocaya nasıl tahammül edilir bölüm bir :d

evet bunun bir yolu olmalı :44:

Not:ömrünü eşinin yoluna heba etmek,herşeye göğüs germek gibi bir çözümleri kabul etmiyorum

evet bunun bir yolu olmalı :44:

Not:ömrünü eşinin yoluna heba etmek,herşeye göğüs germek gibi bir çözümleri kabul etmiyorum

Onun olabilitesi yok tatlım ya. 1.5 yıldır sacımı süpürge ettim cinnet gecirdim. Adamı vakumlayıp sandıga koyasım var yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…