Dert yok, Sohbet var.... :)

oh oohhh.. gider canisi merak etme...

öyle diyetle falan da kasmaya gerek yok..

belli bir düzen oturt kendine al sana diyet zaten..

ekmek az ye.
düzenli ye
kücük porsiyonlarda ye

tamamdir...

spor da isin cilasi :))

Haftada bir günümü off yaptım herşeyi yiyorum acaba o bi günde bütün verdiklerimi geri mi alıyorum diye düşünüyorum

Haftada bir günümü off yaptım herşeyi yiyorum acaba o bi günde bütün verdiklerimi geri mi alıyorum diye düşünüyorum

haftada 1 gün cok canim.. onu 2 haftada 1 gün yap..

öyle herseyi yiyecegim ödül falan diye de 5000-10000 kcal alma :))

dukan diyetini ben de yapıp devam ettiremeyip bırakanlardanım; 5 günlük atakta 3.4 kilo verdim seyirde de iyi gidiyordum ama anneme kayınvalideme gidince orda psikolojik baskılara dayanamaıp bıraktım sonra yeterlilik sınavı stresiyle aynı kiloları aldım :))))

Ben bi detoks uygulamayı düşünüyorum kendime ama korkuyorum ölür müyüm acaba diye ahahahaha Gerçi kim ölmüş ki açlıktan.

DETOKS PROGRAMI:

- Detox programina haftabaşında başlamakta yarar var.

- İlk üç gün sadece ve sadece meyve yiyeceksiniz. Genelde taze meyve seçmek daha iyi.
Ama bedenin çok vata / serin olduğunu hissederseniz (normalden daha fazla üşürseniz) , bir avuç kuru meyve de yiyebilirsiniz.
Taze meyve yiyeceginiz zaman bunlarin suyunu veya püre haline gelmiş halini de kullanabilirsiniz. Önemli olan sadece bir meyve
alip koşuşturarak yemek değil, bir meyve bile yeseniz özenle yemeniz. Eğer günde 3 öğün yemek yiyorsanız, aynı öğün saatlerinizde
meyve yiyin. Ama eğer 5 öğün yiyorsanız, 5 kere meyve yiyin. 2 veya 3. gün kendinizi halsiz hissederseniz sık sık ve küçük öğünler
yiyin...(1 meyvenin yarisi). Ayva gibi sizi tok tutan meyvelerden de seçin. Avokado ve domatesde meyveden sayiliyor. Avakadonun
kalorisinin % 75'i tekli doymamış yağdan geldiğinden kan kolesterol değerlerini düşürür. Ayrıca, avokado muza oranla daha fazla
potasyum içerir. B,E ve K vitamini yönünden zengindir.

Bol bol su için. Bol su ile karıştırılmış meyve suyu da yapabilirsiniz. (1 meyveyi sıkıp, cikan suyu kadar içme suyu ekleyin.)
Bitki çaylarini bol tüketin.
Siyah çay, kahve ve soda dahil tüm diğer içecekler yasak!

4. gün sadece 2 öğüne taze / çiğ sebze (ıspanak yapraklari, karnıbahar gibi) ekleyeceksiniz. Hassas sindirim sistemi olanlar
için sebzeler az buharda tutularak da yapılabilir.

5. gün bir öğüne istediğiniz tipte, 3 kibrit kutusu kadar peynir ekleyin.

6. gün yavaş yavaş normal öğünlerinize geçin. Hamur isleri, beyaz unlu gıdalar ve et, sarkuteri YOK.

7. gun öğünlerinizi küçük tutarak, normal beslenmenize dönün.

Eğer bu programı uygulayacaksanız sizden 2 önemli konuyu hatırlamanızı rica edeceğim.

1. Eğer bu detoks programı sizi çok halsiz bırakıyorsa ve kendinizi iyi hissetmiyorsanız, lütfen programı durdurun.
Daha önce belirttiğim gibi 2. ve 3. günde kendinizi halsiz hissetmeniz normal, fakat bu süreç uzarsa, lütfen devam etmeyin.
2. ve 3. günde ve sonrasında idrarda ve dışkıda değişim görmeniz normal.

2. Detoksdan çıkmak detoks yapmanızdan daha dikkat gerektiren bir durumdur. O nedenle, lütfen detoks programınızdan
yavaş yavaş ve sabırla çıkın. İlk başta mevsimsel sebze ve meyveleri daha çok tercih etmeye çalışın. Detoks programı iyi
geldi diye programı asla uzatmayın.

Bir arkadaşımdan almıştım, bunu yapıp bedenimi bi temizleyeyim diyorum bakalım.

Yeterlilik sunavı iş ve meslek danışmanlığıyla mı ilgiliydi

canim bunu mumkunse iste olmadigin bir gun yap, cunku cok siddetli bas agrisi yasiyorsun

ayrica bunu sadece 1-2 gun yapmak gerekir.. boyle uzun uzadiya birsey yapamazsin, yapmamalisin...

canim bunu mumkunse iste olmadigin bir gun yap, cunku cok siddetli bas agrisi yasiyorsun

ayrica bunu sadece 1-2 gun yapmak gerekir.. boyle uzun uzadiya birsey yapamazsin, yapmamalisin...

Çok mu baş ağrısı yapıo. O zaman ben şu limonata detoksunu mu yapsam, haftasonu yaparım

ben bayagi gotu oldum... ki benimki sebze corbasiydi, sinirsiz... ama tansiyon seker hicbirsey kalmadi (

O zaman ben iki cü günlük limonata detoksu yapıcam, cok güzel seyler okumuştum onunla ilgili. dur bulursam onu atayım sana

Toplam 3 kullanıcı okuyor :) Benim topiğimi ben yokken nasıl okursunuz

Bu topic yalan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…