Dert yok, Sohbet var.... :)

Öff elmayra hiç zaman bulamıyorum desem yeridir plates için..

4 yasında bir kızım var işten eve geliyorum yemek derdi, ev işi, kocamla ilgileneyim derken vakit bir geçiyor basıyor beni yorgunluk..

Cumartesi günü saat 1'e kadar çalışıyorum ama o zamanda ev işlerimi pazara bırakmayı istemedigimden ötürü cumartesiden başlıyorum yoksa yetiştiremiyorum..Paramızla rezil oluyoruz sanırım..

Paramızla rezil olmaktan ziyade, kaliteli yaşayamıyoruz ki, kazandığımızı haracayamıyoruz. benim cocugum yok ben bile yetişemiyorum hcibirseye

Paramızla rezil olmaktan ziyade, kaliteli yaşayamıyoruz ki, kazandığımızı haracayamıyoruz. benim cocugum yok ben bile yetişemiyorum hcibirseye

ee anlat bakalim, nasil gidiyor?? kilo vermeye basladin mi? hissediyor musun birseyler ??

Beni mi özledin
Özlemem mi Kız ?
Gözlerim Aradı..
Ortalarda Yoktun Buraya Geldim Baktım, Banlısın..
Hoşbuldum canışım

Cezam biteli cok olmuştu ama üyelik iptalim vardı, dayanamadım geri geldim

Dayanamazsın Hep Öyle Olur..
Ceza Alınca Bir Daha Gelmeyeceğim v.s.
Ama İnsan Arkadaşlarını Falan Özlüyor..
Msn'de Konuşmak Falan Buradaki Tadı Vermiyor..

ee anlat bakalim, nasil gidiyor?? kilo vermeye basladin mi? hissediyor musun birseyler ??

Yoğun gidio gizmo yaa, 2,5 kilo vermişim ama regl dönemindeyim şişim, midem biraz sertleşmeye başladı. 50-55 olmam lazm 65 im suanda daha cooook yolum var.

Haklısın, cok kızmıştım bu sefer ama dayanamadım stress atıyorum burda iyi geliyor

Haklısın, cok kızmıştım bu sefer ama dayanamadım stress atıyorum burda iyi geliyor

Eee Nasıl Geçti Mapıs Damları Anlat Bakayım..

Son düzenleme:

herkese gunaydın. Benim de sıkılaşmam ve fazlalıkları atmam lazım. Hafta sonu yüzmeye başladım çok iyi geldi; hafta içi de iki gün pilates yapacaktım bu hafta güya. Ama yalan oldu :26: biraz motivasyona ihtiyacım var.

Yoğun gidio gizmo yaa, 2,5 kilo vermişim ama regl dönemindeyim şişim, midem biraz sertleşmeye başladı. 50-55 olmam lazm 65 im suanda daha cooook yolum var.

vaaaay süpersin canisi :)) baslamak bitirmenin yarisidir...

bak azi gitmis cogu kalmis :)) halledersin onu da...

bu sürecte beslenmeye de dikkat.. ac kalma düzenli ye ama az az ye..

ben de 51-52 arasi gidip geliyorum :)

bir önceki gün azicik kacirsam 52, cok yememissen 51.* artik * da 2-6 arasi degisiyor :)) pek bi matematiksel oldu ama...

ama onun disinda vücudum epey toparlandi. 36 beden bile bazen bol gelebiliyor :)) kalibina göre yane :))

Sanki hiç kilo veremeyecekmişim gibi geliyor neden bilmiyorum

Ac kalmıyorum ara öğünlerime dikkat ediyorum ama cart diye kendiliğinden gitsin istiyorum kilolar

Sanki hiç kilo veremeyecekmişim gibi geliyor neden bilmiyorum

Ac kalmıyorum ara öğünlerime dikkat ediyorum ama cart diye kendiliğinden gitsin istiyorum kilolar

ben hala öyle hissediyorum.. ama gidiyor.. zaten cabuk gitmesin bosver.. cabuk giderse cabuk da gelirler (

hergün takip etme ben gibi adami fazla geriyor

ben hala öyle hissediyorum.. ama gidiyor.. zaten cabuk gitmesin bosver.. cabuk giderse cabuk da gelirler (

hergün takip etme ben gibi adami fazla geriyor

Aslınd bu yüzden yazıldım bfite yavas yavas kilo verirken sıkılaşayım istiyorum. Haftada bir kez tartılıyorum, defolup gitsin su yaglar artık

Aslınd bu yüzden yazıldım bfite yavas yavas kilo verirken sıkılaşayım istiyorum. Haftada bir kez tartılıyorum, defolup gitsin su yaglar artık

elmyra diyet mi yapıyorsun yoksa diyetle birlikte egzersizde mi? Bence başlangıç olarak 2.5 kilo çok iyi

elmyra diyet mi yapıyorsun yoksa diyetle birlikte egzersizde mi? Bence başlangıç olarak 2.5 kilo çok iyi

Diyete spordan önce başladım. Ben cok fazla ekmek yiyorum. İşe kepek ekmek yemekle başladım o yüzden bu kadar hızlı oldu. Şimdi durdu birazcık ama devam ediyorum diyete. Diyet + Spor yapıyorum iki haftadır.

Slm herkese elmayra dukan diyetini denedin mi
Geçen kitabını aldım okudum ama çok saçma geldi bizim kurumda doktorların çoğu yapıyor ama
Fransız diyeti olduğundan menüler çok komik tartar soslu hindi, domatesli tavşan falan

Yok canım okumadım, ben yapamam öyle diyetler yaaa kasar beni Akşam şunu yap sabah bunu yap Ben yediklerime dikkat ediyorum.

oh oohhh.. gider canisi merak etme...

öyle diyetle falan da kasmaya gerek yok..

belli bir düzen oturt kendine al sana diyet zaten..

ekmek az ye.
düzenli ye
kücük porsiyonlarda ye

tamamdir...

spor da isin cilasi :))

Ben doğumdan sonra kilolarımı az yiyerek ve tatlıyıla hamur işini kestim iki ayın içinde 7-8 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…