Eki Görüntüle 531882
Elmayra bak ne buldumBundan örüp satmayı düşünüyorum ne dersin tutar mı sence...
Bunu ben kesin alırımahahahahah tam bana göre yemin ederim
ayyy bayıldım
Canım cok pardon yaaa bi taraftan da çalışıyorum yaaa yazamadım
Bende kitap okuyorum bir yandan
Ne aldın? Ben de ayşe kulin okuyorum
Hande Altaylının 2 kitabınıda bulamadım benŞimdi Bir Türk Ailesinin Öyküsünü okuyorum...Çok beğendim
Niye bulamadın? D&Rdan almıştım ben ikisini de
İş meselesini ne yaptınız karar verebildiniz mi?
D&R a gitme fırsatım olmadı...Beyazıtta sahaflara sordum kimsede yoktu...Bende başka kitap alayım dedim...
Şikayet etmeye başladık... 170 i aradık şikayet ettik orası 3 iş gününde belli oluyormuş...Bugünde SGK dan şikayet ettik... Haftaya da ataması olmayan öğretmen çalıştırdığı için MEB'e,sahte yazılım kullandığı içinde polise şikayet etmeyi planlıyoruz.
D&R a gitme fırsatım olmadı...Beyazıtta sahaflara sordum kimsede yoktu...Bende başka kitap alayım dedim...
Şikayet etmeye başladık... 170 i aradık şikayet ettik orası 3 iş gününde belli oluyormuş...Bugünde SGK dan şikayet ettik... Haftaya da ataması olmayan öğretmen çalıştırdığı için MEB'e,sahte yazılım kullandığı içinde polise şikayet etmeyi planlıyoruz.
ne yapıyorsunuz bakım burda
ahahahaha 4 koldan saldırmışsınız, süpersiniz, severim hakkını arayan insanları :)
ne yapıyorsunuz bakım burda
maşallah kronikim
bu ay devlet size çalışacak desene
Dedim ya bir şey çıkmasa bile canları sıkılsın...
Basıldık
Çıkar çıkar, ordan çıkanlarla da bi dava acarsanız cebiniz de dolar :)
Ah tam seni çekiştiriyorduk, hemen konuyu kapatmalıyız :)
Basıldık
İnşallah inşallah...SGK daki adam kanıtınız var mı demiş o dönemde çalıştığına dair sınıf defterleri ve öğrencileri sölemiş ous...
sizi utanmazlar sizi
yakaladım hemen baktım bıdı bıdı konuşuyorsunuz
sizi utanmazlar sizi
yakaladım hemen baktım bıdı bıdı konuşuyorsunuz