Dert yok, Sohbet var.... :)

off ne bileyim ben de hep boyle olur.. icimde biriktiririm ne olacaksa sanki..

ya genel anlamda yakisiklidir tamam, suan annesi de simartiyor. 1-2 kizdan da boyle geri donus alinca havalara girmis.. illa ben onu arayacagim soracagim istiyor yapmayinca da bak millet neler neler yapiyor sen elindekinin kiymetini bilmiyorsun havalarinda..

off.. sikacagim girtlagini o olacak..

hosgeldin dranascim daldim konuma bodoslama gidiyorum..

sen nasilsin? tayin durumu mu var?

ex-esinle ilgili gelisme var mi

bence bf nin gırtlak sıkma zamanı gelmiş, niye havalarda o öyle :S

offf be kuzu annesinin yaninda simarmis seninki biraz

annesinin yaninda degilken de böyle davraniyormu?

hosgeldin dranascim daldim konuma bodoslama gidiyorum..

sen nasilsin? tayin durumu mu var?

ex-esinle ilgili gelisme var mi

Yok canım yerimi değiştirmek istiyorum ama bakalım şimdilik göndermiyorlar ben de kararsız kaldım
ex eş çocuk dışında görüşmüyoruz görüşmek de istemiyorum değişen bir şey olmayacağına artık kesin inandım
o yüzden böyle tek mutluyum kafam rahat
noree nerede bebek durumu ne oldu kızlar

bence bf nin gırtlak sıkma zamanı gelmiş, niye havalarda o öyle :S

offf be kuzu annesinin yaninda simarmis seninki biraz

annesinin yaninda degilken de böyle davraniyormu?

elimde kalacak haberi yok.

annesinin yaninda olmadiginda da boyle 1-2 kiz buna kur yapsa hemen girer havalara..

simdi bir de dil partneri vardi.. o da ben sana asik oldum ayaklarina yatmis.. iyice havalarda..

hayirlisi olsun canim..

annesinin yaninda olmadiginda da boyle 1-2 kiz buna kur yapsa hemen girer havalara..

simdi bir de dil partneri vardi.. o da ben sana asik oldum ayaklarina yatmis.. iyice havalarda..

Gizmoooooo kan cıkar yalnız haaa, eğer seni kıskandırmak icin sölüosa problem yok ama gerçekten varsa böle bişi Allah yardımcın olsun :S

Benimki de böyleydi bemce kendine aşırı güvenen bir tip egosu tavan yapmış

Son düzenleme:
Gizmoooooo kan cıkar yalnız haaa, eğer seni kıskandırmak icin sölüosa problem yok ama gerçekten varsa böle bişi Allah yardımcın olsun :S

yok canim ciddi oyle.. hatta kardesi gecen aksam kiziyordu. arkadasimin numarasini sil cabuk falan diye..

Benimki de böyleydi bemce kendine aşırı güvenen bir tip egosu tavan yapmış

off evet ya o egosu.. simdi annesi de pispisliyor..

benim kesinlikle karsi ataga cikmam lazim yaa

Yok tayin değil ama kurum içi değişiklik bir istiyorum bir istemiyorum ama bakalım

Çalıştığın ortamda rahatsan değiştirme bence..

Havasını söndürelim b.f nin hemen de şımarıyor bunlar hepsi tek model değilmi bunların fabrikadan seri üretim gbi çıkıyorlarrr

Exle olmayacak gibiydi zaten sen hayatına bak kızın var yanında nasılsa ana kız mesut mutlu yaşayın gitsin kafan da rahat olur en azından..

yok canim ciddi oyle.. hatta kardesi gecen aksam kiziyordu. arkadasimin numarasini sil cabuk falan diye..

off evet ya o egosu.. simdi annesi de pispisliyor..

benim kesinlikle karsi ataga cikmam lazim yaa

Napıcan peki? İlgi manyagı mı yapıcan? Elini azıcık üstünden cekince nolacak, kendine başka bi eğlence mi bulacak bf :S

Klasik bir şey ama kesin elde edene kadar peşinde koşacak

nefret ederim bu tarz tiplerden, bi ilişki vardır ya da yoktur başka heyecanların peşinde koşacaksan ne diye biriyle birlikte olursun :S Hepsini gebertmek istiyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…