Dert yok, Sohbet var.... :)

elimde kalacak haberi yok.

annesinin yaninda olmadiginda da boyle 1-2 kiz buna kur yapsa hemen girer havalara..

simdi bir de dil partneri vardi.. o da ben sana asik oldum ayaklarina yatmis.. iyice havalarda..

Allah Allah peki senden haberleri yokmu bunlarin?bu ne seviyesizlik?

Yok canım yerimi değiştirmek istiyorum ama bakalım şimdilik göndermiyorlar ben de kararsız kaldım
ex eş çocuk dışında görüşmüyoruz görüşmek de istemiyorum değişen bir şey olmayacağına artık kesin inandım
o yüzden böyle tek mutluyum kafam rahat
noree nerede bebek durumu ne oldu kızlar

hakkinda hayirlisi olsun kuzum olmuyorsa zorlamanin anlami yok bosandiniz sonucta

sen daha önce yasadin bunu

yok canim ciddi oyle.. hatta kardesi gecen aksam kiziyordu. arkadasimin numarasini sil cabuk falan diye..

off evet ya o egosu.. simdi annesi de pispisliyor..

benim kesinlikle karsi ataga cikmam lazim yaa

nasil ciddi ya?

sen ne yapmayi düsünüyorsun?

Yok canım yerimi değiştirmek istiyorum ama bakalım şimdilik göndermiyorlar ben de kararsız kaldım
ex eş çocuk dışında görüşmüyoruz görüşmek de istemiyorum değişen bir şey olmayacağına artık kesin inandım
o yüzden böyle tek mutluyum kafam rahat
noree nerede bebek durumu ne oldu kızlar

pata ne yapacak acaba??

bi ara sizlere cifte dugun yapmayi planliyorduk..

sanirim oyle olacak. ama yine de insanin moralini bozuyor..

Moralini bozmasına da izin verme, sen dik dur üzülme. Eğer bu ilişki bu sebeplerle bitecekse bitsin, popüler olduğu için ilişkisini zedeleyen bir adamdan hayır gelmez :S

Allah Allah peki senden haberleri yokmu bunlarin?bu ne seviyesizlik?

hakkinda hayirlisi olsun kuzum olmuyorsa zorlamanin anlami yok bosandiniz sonucta

sen daha önce yasadin bunu

nasil ciddi ya?

sen ne yapmayi düsünüyorsun?

elime bi gecirsem...

Param yokkk :KK24:
Pulum yokkkk :KK24:
Malım mülküm olmasın ziyanı yok :KK24:
Aşk dolu, şu kalbimmmmm işte budur bütün servetimmmm :KK24:

X