pko ile ilgili fikrim yok ama insallah tedavi ile hertürlü sorundan kurtulursun...
cok cok gecmis olsun...
canım belki adetle atılabilen basit kistlerdendir ..
Ebeeeettttttt cigarettesimi içeyim geleyim de size resim yükleyeyim, ,ğrenc gelinliğim, kilolarım ve beeen birazdan karşınızda olacağız, arkadaş listemi de temizlemem lazım tabiy kiii..........
Sizin icin hardiskimi taşıdım yaaaaa, asuuuudeee hanımmm gibiii eve geççç gittim bile demiyorummmmmmmmm
Eskiden de vardı ama cok önemsemedik, ilaçla çözeriz bu PKO deil dedi.
Ama bu sefer pko yazıyor, türünü vs ini yarın sabah sölicek. Tam kan sayımı, kültür fln da yaptı..
Sağ cnm.
Hacettepenin bahçesinde oturdum biraz önce
Aslında kocam da yakışıklı adam ama işte 25 yaşındaki erkekler gibi davrandığı için
Ana oğul pek birbirlerine benzemiyor değil mi
yok valla benzemiyorlar.
oğlan sınıfın haşarı öğrencisi, anne de espot eli cetvelli öğretmen modunda....
not : herkesin eşini yorumladık bir benimkine iki kelam etmediniz yahu? biğenmediniz mi benim ağır ağabeyi?
ihmal etme canım benim...
off Türkan da regl ol 3. günü gel dedi amaa gidemedim...
bende de var sağ 3,5 cm dedi ama emin olamadı...
o yüzden adetli istedi...ama gidemediiimmm...
yok valla benzemiyorlar.
not : herkesin eşini yorumladık bir benimkine iki kelam etmediniz yahu? biğenmediniz mi benim ağır ağabeyi?
Biraz aksatmıştım bugüne kadar ama dikkat edicem artık. Bi de mantar var Allahın belası kurtulamadım bir türlü.....
Sen de ihmal etme olur mu
yok valla enzemiyorlar.
beğendik kuzum Allah bağışlasın...:))
konudaki abla fena sardı...gerçekler işine gelmedi sanırsam yavrumun...
aman susam da ban yemeyem diyorum amaaa...zor...
ben, onun seni ne kadar cok sevdigini bildigimden dis görünüsüne hic dikkat bile etmedim... biras önyargi belkim ama...
nikah kiyildigi siradaki gülüslerinize bayildim... o kadar sicak ki...
bir de esin sanirim pek degismemis.... nikah fotosu ile böyle bi bahce kapisi önünde resminizi kiyaslayinca...
Teşekkür ederim tatlım...
Sanmam, iltihap da cok, offf o çatal ne iğrenc bişi yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Ağlıcaktım nerdeyse... Anammm kapya bi cıktım annem karsımda kıyamammış banaGelmiş hemen sarılıp ağladım D: Niye ağlıyosun diyo, yalnız hissettim kendimi o catalda dedim E kızım doğuma beraber mi gircez dedi ebet dedim
elmayra resim mi koycek...ne zamaaannnn...hadiii...
medicanadaki çatal çok başarılı...o yüzden gidebildim yoksa benim de kabusum...
ordaki daha ılımlı...nasıl bir kandırmaksa kendini...
tekrar gitmemek için reglimin 3. gününü haftasonuna getirmeye gayret ediyorum
medicanadaki çatal çok başarılı...o yüzden gidebildim yoksa benim de kabusum...
ordaki daha ılımlı...nasıl bir kandırmaksa kendini...
tekrar gitmemek için reglimin 3. gününü haftasonuna getirmeye gayret ediyorum
Temizlik yapıyorum önce
Ayyy kabus gibi, iğrenc bişi, şak diye soktu bişineyse anlattrımayın bana
40 yılda bir far süreyim dedim...anam yüzümün her tarafına bulaştırmışım daha öğle olmadan bu ne yaaaa....
neyime benim far...bir kalem bir rimel tamamdır...gidip temizleyeyim şu suratımı...
Tabi özel olmadığı için haşin davranmışlardır
Benim gittiğim doktorum bu işi çok narin yapıyor hiç anlamıyorsun
Bence eşin gayet karizmatik canım kendine güvenen bir erkek modu var yanlış mı düşünüyorum