Pek keyfim yok aslında, kan sonuçlarımı yarın alıcam ama ultrason kötü, kist büyümüş. Gerçi 10 mm cok deil ama büyümüş
Pek keyfim yok aslında, kan sonuçlarımı yarın alıcam ama ultrason kötü, kist büyümüş. Gerçi 10 mm cok deil ama büyümüş
canım kontes öğretmenmiydi?
tam öğretmen tipi var dicektim de
not: sen benimkini gördün mü? görümcemle beraber
evet canım öğretmen emeklisi
seninkiler mazbut duruyor
peki doktorun tavsiyesi nedir? riskli bir sey mi? cok cok gecmis olsun....
offf şu kistler,ben de kurtulamıyorum onlardan...sıkıldım doğum kontrol haplarından,hormon haplarından...şu soğan kürünü denemeyi düşünüyorum bakalım...
ameliyat bile oldum ama 15 günde tekrarladı...
çok geçmiş olsun canım benim
evet canım öğretmen emeklisi
seninkiler mazbut duruyor
Canım kist nerende
Normalde ilaç ama bakalım yarın sölşcek napıcanı, smear fln da yaptık
TDK mazbuta sözlük anlamı olarak şunları vermiş
mazbut
Ele geçirilmiş, zapt edilmiş.
Bir yere yazılmış, deftere geçirilmiş.
Unutulmamış, hatırda kalmış.
Düzenli, düzgün, beğenilen.
Doğa olaylarından etkilenmeyecek biçimde korunmuşolan (yapı).
sanırım son şıkkı demek istedin. hiç bir güç yıkamaz anlamında
Sağ cnm.
Hacettepenin bahçesinde oturdum biraz önce
Görünüm itibariyle dedim canım yoksa iç durumlarını tabi ki bilemeyiz bu arada benimki nasıl cuk diye oturuyor değil mi
hayırlısı canım.
üstüne düş.... ihmal etme...
sana bu konuda tek diyebileceğim bu!!!!
kistlerin türü hakkında ne diyor???
evet canm seninki cukkkkkk..
kayınvalidecğime bakıp mazbut diyen ilk insanoğlu olma şerefine nail olduğunu bildirmek isterim bu arada.
genelde, ayyy tam beklediğim gibi deniyor.
bir telefona bakardı ama
hangi doktora giidyorsun
Eskiden de vardı ama cok önemsemedik, ilaçla çözeriz bu PKO deil dedi.
Ama bu sefer pko yazıyor, türünü vs ini yarın sabah sölicek. Tam kan sayımı, kültür fln da yaptı..
Eskiden de vardı ama cok önemsemedik, ilaçla çözeriz bu PKO deil dedi.
Ama bu sefer pko yazıyor, türünü vs ini yarın sabah sölicek. Tam kan sayımı, kültür fln da yaptı..
Ebeeeettttttt cigarettesimi içeyim geleyim de size resim yükleyeyim, ,ğrenc gelinliğim, kilolarım ve beeen birazdan karşınızda olacağız, arkadaş listemi de temizlemem lazım tabiy kiii..........
Sizin icin hardiskimi taşıdım yaaaaa, asuuuudeee hanımmm gibiii eve geççç gittim bile demiyorummmmmmmmm