Dert yok, Sohbet var.... :)

lal32 cim sen nasılsın yaaa eşin hala karışıyormu ev işlerine naptın merak ettim

şu içinde olduğum dert konusundaki yorumlara bir bakın gözünüzü sevem...ne eşler ne gelinler var yaaa...çatliiciimmm...

hakkında hayırlısı olsun o zaman canım sen pozitif ol

ona ohaaa çek onu şimdi gördüm...
babasının evinde bir gece geçirmek isteyen ablaya yapılan yorumlara ne çekeceksin çok meraktayım...
aşkol ferihacım yaaa...ne ezmesi...onu düşünemedim...

ona ohaaa çek onu şimdi gördüm...
babasının evinde bir gece geçirmek isteyen ablaya yapılan yorumlara ne çekeceksin çok meraktayım...
aşkol ferihacım yaaa...ne ezmesi...onu düşünemedim...

ben konuya değil yorumlara çekiyorum bişeyler de buraya yazarsan asaletin "a" sı kalmayacak!!!
Ne kadar çok klavye delikanlısı var arkadaş ya!
Farklı olmak için, göze batmak için nasıl yorumlar bunlar???
Kendileri böyle davranabiliyor mu acaba?
Ayyy sinir bastı!!!!!

ben işte buna çıldırıyorum ya bu zihniyete ifrit oluyorum nedennnn hep kadın aman mutlu olalım amann yuvamızın huzuru bozulmasın diye böyle saçmalamak zorunda ? böyle olunca huzurlu oluyo mu bu kadınlar gerçekten ben onu merak ediyorum ???

Son düzenleme:
Slm canlar. Geçmişi okuyup geliyorum hemen

Kızlar kayınavlidemi de ekledim resim büyük geldiği için yüklememiş kırptım biraz

gel bakalım saykocum gel...
ben gidem yine bakam mutluluk nasıl oluyormuş...
öğrenmenin yaşı yok nasılsa...püffffffffffff...

Kızlar kayınavlidemi de ekledim resim büyük geldiği için yüklememiş kırptım biraz

canım kontes öğretmenmiydi?
tam öğretmen tipi var dicektim de

not: sen benimkini gördün mü? görümcemle beraber

gel bakalım saykocum gel...
ben gidem yine bakam mutluluk nasıl oluyormuş...
öğrenmenin yaşı yok nasılsa...püffffffffffff...

sinir krizi geçirmenin eşiğindeyim beti.
bu şekilde düşünen "gelin"ler olduğu için biz KÖTÜ GELİN statüsünden çıkamıyoruz işte.....

Allahım sen sabır ver ya!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…