Dert yok, Sohbet var.... :)

kocamın resmini de ekledim..

asude kaynımla ve eltimle hiç resmim yok:KK70: salonda çekilmiş fotolarda var tabi ama onları taratmadım.bilgisayarda benim makinedeki resimler var. benim makine kuzenimdeydi o da hiç çekmemiş:)) kına gecesinde de gece yarısı geldikleri çin resmimiz yok..

sen esinden cooook daha gend duruyorsun.... ayrica cok sansli esin senin kadar güzel birini bulduguna.... kaynanan kiskancliktan ne diyecegini bilememis bence :))

olsun en azindan mutlu anilar biriktirebilmissin sen de.... nikahi unut.... kina ile dügüne odaklan.... hem kim ne dicek yaaa... dügün senin dügün elbette egleneceksin dans edeceksin....

zaten buraya nikahta çekilen fotoları koysam varya hepiniz bu ne biçim gelin,bu ne biçim surat dersiniz eminim :KK9:

Gözdeyi normal doğurmak için kendimi paraladım ben...41+4te beni jülyen doğramak minasebetiylen aldılar ablayı...3800 doğdu...tüm kiloyu ben almışım:p
tartılmaya gelince geçen hafta 62ydim gömleğimin düğmesi kapanıyordu...bugün giydim cıkssss...
tartıya çıkmaya niyetim yok...dukana devam....

valllaaaa bennnn ne çok istedim normal doğum yapmayı.
bir cesaret bir niyet.
ama hatun 8 aylııkken kendi gelmeye teşebbüs etti ve ters idi.
Mecbur sezeryan oldum naparsınız?
(yediniz mi :KK9: )

çıkma tartıya valla canım.
sabah çıktıktan sonra ayaklarım beni pelit'e götürse de ben ilk bakkal amcadan müsli aldım.:KK5:

not: bu arada adı geçen cadı 2500 kg doğdu. bencillikte kimse yarışamaz benimle...

Son düzenleme:
ben eklemeye korkuyorum benim kayınvalideciğimi.
korkarsınız kabuslarınıza girer diye!
alamam öyle bir riski göze!!!!

ya burda bir anımı anlatmak isterdim sözlü bir şekilde, yani böyle yazıyla bir etki yaratamayacağım ama deneyeyim..

sevdiceğimin arkadaşının eşi var (adı ali olsun), kızcağız alman (adı carolin olsun :KK70:) ve çok cici.. alman kız ile bizimkinin arkadaşı evlenirken kayınvalide düğündü dernekti gerekli yerlerde halay başı çekmek suretiyle epey başrole oynamış, bana da anlata anlata ölmüştü.. alinin karısı carolin bana bayıldı vs diye de ballandıra ballandıra anlatmıştır. ben o zamanlar carolini tanımadığım için içimden dedim ki, "vay beaa bizim dünya güzeline bak (kaynana) iki kelime ingilizce-almanca bilmez, carolin türkçe bilmez, o halde kendini sevdirmiş, global kadın, helal olsun"..

neyse aradan 3-5 ay geçti, ali ile carolin istanbula gelmişler, bize geldiler.. yemek yiyoruz. carolin dediğimiz alman karakterinden uzak, bir akdenizli sıcaklığı olan, hayli cici bir kız çıktı, güzelce muhabbet eettik kaynaştık. neyse yemek yiyoruz, carolin döndü benim paşa hazretlerine "x, ben senin annenden korkuyorum, o bakışlarıııııı (burada kayınvalideyi taklit ederek vakıyor -ve maalesef ki aynısını yapıyor-) o ifadesiii korkunnçççç (inkredibıııııııılll)" :KK1:

ya şimdi benim kocam, anasına aşık bir adam. yalnız arkadaşlarına da çok değer verir. caroline birşey dese diyemiyor, anasına hakaret edilmiş gülemiyor, böyle aptal bir suratla kaldı, yazık..

ben normalde kapı gıcırdasa kahkaha atan bir insanım. böyle birşeye gülmemem..... yani mümkün değil.. ama gülsem mahvolucam, eşim tüm sinirini benden çıkaracak (kızdan çıkaramadığı için) gülmemem lazım..

aşağı bakıyorum

yukarı bakıyorum

garsonu çağırıyorum

garsona künefe var mı diyorum? var diyor.. getir demiyorum.. konuşmam lazım.. dikkatimin dağılması lazım.. burada mı yapıyosunuz dışardan mı getiriyosunuz vs gibi sorular sormaya başlıyorum.. bir yerde sorular o kadar çetrefilli hale geliyor ki garson yanımdan kaçıyor işini bahane ederek..

bizimkilere dönüyorum. carolinin kocası ali ortamı yumuşatmaya çalışıyor (sıvıyor) "ıııı dünya güzeli teyze (kaynanam) çok iyidir. herkes öyle der. çok iyidir. gerçekten iyidir. bakışlarında şey oluyor. bazen sert bakabiliyor. ama çok iyidir yani. hep iyidir."

çocuk 100 kelimeden oluşan monologu zarfında 90 kere "iyi" kelimesini kullanıyor..

bu sıvama işlemine iyice kopmak istiyorum. anlıyorum ki artık garson falan kurtaramayacak, ben bir gidip kahkaha atmak zorundayım.. kibarca müsaade isteyip lavobaya gidiyorum.

lavobada aptalca kahkalar atıyorum. sanki ne yani.. neyse o arada kızın biri wcden çıkıyor, pel pel bana bakıyor "iyi misiniz???" diyor..

daha da kopuyorum..

neyse diyorum ya kız beni deli sanmasın, anlatayım da rahatlayayım yoksa masaya döndüğümde yine kopucam.. kıza anlatmaya başlıyorum. alaman gelin carolinin kaynana taklidini vs gösteriyorum, kaynanın fotosunu da gösterince kızda taşlar yerine oturuyor.. kız da manyak çıkıyor ben gibi.. o da gelip carolini görmek istiyor. diyorum masadakilere wcde biriyle kanka olduğumu açıklayamam.. sen uzaktan gör..

neyse masaya dönüp efendi efendi muhabbete devam ediyorum..

haftasonu carolinle kocası yine bize geldi, kıza bir kaynana taklidi yaptırmamak için kendimi zor tuttum. ama olsun, tuttum.

neyse bayramda göreceğim global dünya güzelini (kaynana) :KK1:

benim arkamdan kim bilir neler diyecekler... erkek arkadasimla aramizda 30-35 cm fark var... :KK37: :KK37:

e öyle zayif citi piti biri de degilimdir :KK37: :KK37:

asude kaynımla ve eltimle hiç resmim yok:KK70: salonda çekilmiş fotolarda var tabi ama onları taratmadım.bilgisayarda benim makinedeki resimler var. benim makine kuzenimdeydi o da hiç çekmemiş:)) kına gecesinde de gece yarısı geldikleri çin resmimiz yok..

kediğğğ kayınvaliden halt etmiş...sen gerçekten çok çok güzelsin... eşin de çok olgun naif bi insana benziyo önemli olan sizin mutluluğunuz . (nokta)

evet canım eşin senden OLGUN duruyor,olgun diyeyim :KK1:

önemli olan güzellik,yakışıklılık değil bana göre ADAM GİBİ ADAM OLAN GELSİN

zaten ayrıca ben bebek yüzlü adam da sevmem :KK9:

Kayınvaliden halt etmiş desem ağır mı olur...
desem mi...kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş cinsinden...
ayyy susayım bari...

şimdi ben kocamı seviyorum beğeniyorum ne bileyim gözlerini filan..

ama dediğim gibi objektif olmak gerekirse beni yakıştıramayacak bi durum yok ortada bunun farkındayım:))

enişte de çok karizma canım, iş adamı tipi var..

senin kontes kayınvalidenin gururu anlaşıldı şimdi :KK1:

QUOTE=saraykedisi;21554675]şimdi ben kocamı seviyorum beğeniyorum ne bileyim gözlerini filan..

ama dediğim gibi objektif olmak gerekirse beni yakıştıramayacak bi durum yok ortada bunun farkındayım:))[/QUOTE]

sen o'nu o seni sevdikten sonra pehhhhhhh kayınvaliden de sussun otursun :KK9:

@ asude pysco su

alıntı yapmadım. yer kaplamamak babında.
ama tahmin ettim ve inan ben de burda gülümsedim.

bakışlar, yüz nuru, iyi niyet, anti dedikodu, anti fesatlık, anti iftirada gel yarıştıralım.
acep kim gelecek 1.???

14 senenin 10,5 senesinde resmi kayınvalide sıfatını taşıyan mübarek kayınvalideceğimin açık ara farkla birinci olacağına eminim.

Ömrümü yedi, ömrünüzü yemesin diye resmini eklemiyorum....

Not: buna yakın bir anı da benim var.
Nikahtayız. Kuzenim geliyor nefes nefese yanımıza. (şimdi burda sosyo ekonomi yapı vs olaylarına girmicem ayrımcılık olmasın diye). Benim ağır abiye diyor ki "Ayy, bir teyze var. hiç susmuyor. bilmiyorum csi'yı nerden tanıyor ama yengem (annem) için **** alladı pulladı kızını yamadı oğlana" diyor. "Kim o yahu??? misafirleri zaptırapta aldı, hiç susmuyor " Bizim ağır abi "annem" diyemiyor. Ben de "kayınvalidem" diyemiyorum doğal olarak. Gözümle eşimi işaret edip karnımı büyütüyorum (hani eşimi doğurdu babında)... Ranoş koşa koşa kaçıyor... Uzun süre benim adamla göz temasından kaçıyor:KK17:

şimdi ben kocamı seviyorum beğeniyorum ne bileyim gözlerini filan..

ama dediğim gibi objektif olmak gerekirse beni yakıştıramayacak bi durum yok ortada bunun farkındayım:))

canım eşin ağır ve oturaklı gözüküyor.
ancak ben neden yakıştırılmadığını anlamadım valide hanım tarafından.
yani göz var nizam var....

not: kimse benim ağır abi ile ilgili yorum yapmadı ya. adamdan saymadınız mı benim adamı:KK15:

@ asude pysco su

bakışlar, yüz nuru, iyi niyet, anti dedikodu, anti fesatlık, anti iftirada gel yarıştıralım.
acep kim gelecek 1.???

14 senenin 10,5 senesinde resmi kayınvalide sıfatını taşıyan mübarek kayınvalideceğimin açık ara farkla birinci olacağına eminim.

Nikahtayız. Kuzenim geliyor nefes nefese yanımıza. (şimdi burda sosyo ekonomi yapı vs olaylarına girmicem ayrımcılık olmasın diye). Benim ağır abiye diyor ki "Ayy, bir teyze var. hiç susmuyor. bilmiyorum csi'yı nerden tanıyor ama yengem (annem) için **** alladı pulladı kızını yamadı oğlana" diyor. "Kim o yahu??? misafirleri zaptırapta aldı, hiç susmuyor " Bizim ağır abi "annem" diyemiyor. Ben de "kayınvalidem" diyemiyorum doğal olarak. Gözümle eşimi işaret edip karnımı büyütüyorum (hani eşimi doğurdu babında)... Ranoş koşa koşa kaçıyor... Uzun süre benim adamla göz temasından kaçıyor:KK17:

:KK9: :KK9: :KK9: koptum yaaa harikaa

saraykedisi, kaynanan seni mi yakıştıramıyormuş oğluna, aa ben kaçırmışım, halt etmiş resmen:KK4:
siz yakışıyorsunuz, mutlusunuz ya önemli olan o, oğullarını prens williams zannediyor bunlar zaten:KK34:

biz evlenmeden önce eşimle bi resim çekilmiştik stüdyoda, daha aileler bile tanışmamıştı. bundan 5 yıl öncesi falan..
eşim askeri öğrencilik döneminde, resmi kıyafetle çıkmıştı okuldan, ben de özendim süslendim falan, gittik nostaljik siyah-beyaz fotoğraf çektirdik.
kayınvalidem de görmüş bunu, onun bi arkadaşı da "aa ne güzel gelinin olcak bak yakışmışlar, çok güzel çıkmış " demiş bizimkine.
" o da benim oğlum güzel çıkmış hıh:63:" demiş.

@asude ve @csi, valla çok merak ettim kayınvalidelerinizi, öldüm gülmekten...
sizin ağır abilerin o yüz ifadelerini görmeyi çok isterdim.
asude iyi dayanmışsın, ben olsam kahkahayı patlatmıştım sanırım:KK9:

saraykedisi, kaynanan seni mi yakıştıramıyormuş oğluna, aa ben kaçırmışım, halt etmiş resmen:KK4:
siz yakışıyorsunuz, mutlusunuz ya önemli olan o, oğullarını prens williams zannediyor bunlar zaten:KK34:

biz evlenmeden önce eşimle bi resim çekilmiştik stüdyoda, daha aileler bile tanışmamıştı. bundan 5 yıl öncesi falan..
eşim askeri öğrencilik döneminde, resmi kıyafetle çıkmıştı okuldan, ben de özendim süslendim falan, gittik nostaljik siyah-beyaz fotoğraf çektirdik.
kayınvalidem de görmüş bunu, onun bi arkadaşı da "aa ne güzel gelinin olcak bak yakışmışlar, çok güzel çıkmış " demiş bizimkine.
" o da benim oğlum güzel çıkmış hıh:63:" demiş.

oğulları pırlanta, bizler teneke.

@ asude pysco su

acep kim gelecek 1.???

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ya çok iyiymiş bu da..

benim dünya güzeli 10 senede bana neler yaşatır biliyo musun?? abbooo tahmin edemiyorum..

çok anım var, anlatıp güldüğüm, ara ara yazarız burada artık kaynana incilerini :KK1:

Benimki de bizimkine yengesi onca kız gösterdi beğenmedi seni nasıl beğendi anlayamadım demişti...
ben de ben de aynı şeyi babam (kayınpederim) için düşünüyorum...hadi ben aynaya bakınca cevabı rahatça veriyorum da sen ne yapıyosun bilmem dedim...
o gündür bu gündür güzel geliniyim kendisinin...

Benimki de bizimkine yengesi onca kız gösterdi beğenmedi seni nasıl beğendi anlayamadım demişti...
ben de ben de aynı şeyi babam (kayınpederim) için düşünüyorum...hadi ben aynaya bakınca cevabı rahatça veriyorum da sen ne yapıyosun bilmem dedim...
o gündür bu gündür güzel geliniyim kendisinin...

anammm ya bende böyle olmak istiyoruuuuuuuum :KK1:

@asude ve @csi, valla çok merak ettim kayınvalidelerinizi, öldüm gülmekten...
sizin ağır abilerin o yüz ifadelerini görmeyi çok isterdim.
asude iyi dayanmışsın, ben olsam kahkahayı patlatmıştım sanırım:KK9:

valla resim hazır da yeminle korkuyorum kabuslarınızın başrol oyuncusu olur diye.
ya bir laf var ya "içi yüzüne yansımış" diye. benimki aynen öyle.
şaka değil, ben bizim anıları anlatsam burdan amerikaya yol olur yeminimle...
not: pc de resmi yoktu, olamazdı. face den indirrttim arkadaşa...

X