Dert yerine çözümü bulalım mı?

canım teşekkürler desteğin için ;bizbize kalabildik ya bana bu da yeterde artaralkisalkisalkis
:)..
ınşallah ıcınden gecenı yaparsın ama unutma herkesın dusuncesı farklıdır hayata bakısı farklıdır herkes farklı dusune bılır o yuzden uzulmemen dılegıyle :) arada bende yapabılırım yorum heralde :)..

Dedim ya yanlış anlaşılan insanlar yorum yapmayacaklarını düşündüler;halbuki ben olumlu yönde olayı çözmek isteyen/çözebilen arkadaşlarımız yazarsa daha kolay çözümler çıkacağını anlatmak istemiştim.canım arkadaşın güzel dileğin için çok teşekkür ederim

Iyi niyetle acilmis bir baslik,bu kadar irdelemeye gerek yok sanirim...
Guzel dusunmussunuz,umarim faydali olur vereliniortak

gerçekten duygulandım desem yeridir;çok teşekkür ederim arkadaşım:kedi:

keje_01 topigi iyi niyetle actigini dusunuyorum, arkadasin o tavri cok itici ve kirici olmus...
Diger bazi arkadaslar gibi incitmeden yazabilirdi...kaydirigubbakcemile2

siz iyi niyetle yaklastiktan sonra benim icin hic onemli degil nerden egitim aldiginiz vs... kaldi ki empati gelistirilebilecek bir yetenektir. yani hic resmi egitimi olmayan bir insan bile bir profesyonel kadar yardimci olabilir. yeterki icinizde olsun...bizim burdaki vazifemiz daralan yurekleri biraz olsun ferahlatmak. insallah herkese faydali olur.

konunun varligini sorgulayan yadirgayan ve yetki karmasina dusen arkadaslar da o guzel yorumlarini baska konulara saklasinlar. nolcak bi topik de onlardan mahrum kalsin

gerçekten keje arkadaşımız çok iyi niyetle hareket etmiş
şüphesiz a.s.
mnla başka fikirlerin varsa site için önerileriniz kısmına yaz
hepimiz farklıyız farklı düşüncelerde güzeldir
demokrasinin gereğidir
sorgulayan çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz meslektaşız bilirsin
bu şekilde yaklaşman beni üzdü

bu güzel sözlerden sonra:kedi:'' bizim burdaki vazifemiz daralan yurekleri biraz olsun ferahlatmak'' ama inaın belkide böylesi iyi oldu;iyi niyet dediğimiz şeyin bizlerde olduğu bir kez daha ön plana çıktı arkadaşım;çok teşekkür ederim!

arkadaşım a.s.söz bile bulamadım:kedi:

keje_01 topigi iyi niyetle actigini dusunuyorum, arkadasin o tavri cok itici ve kirici olmus...
Diger bazi arkadaslar gibi incitmeden yazabilirdi...kaydirigubbakcemile2

inanırmısın arkadaşım herşeye rağmen saygı duydum yazılanlara...ama incitmeden yazma konusundaki yorumun için sonsuz teşekkür ederim..Biz kadın kadına bile böylesine sorun yaşayacaksak daha öğrenmemiz gereken çok şey var diye düşünmeden tutamıyorum kendimia.s.

Keje arkadaşım bence güzel bir topic..fakat ilk sayfayı okudum ve devamını okumaktan vazgeçtim..çünkü arkadaşlar burada böyle konular konuşulunca herkes başka yaklaşıyo bilmemne falan yazmışlar ve asıl o mesajlarla karıştırmışlar topigi baştan .. :)

:uhm:

keje, bence sen foruma iyice bir göz at ya da zamanla tecrübe edineceksindir ki KK da yeni oldugunu saniyorum.

kaydirigubbakcemile3 bihtercim teşekkür ederim canım;inanırmısın ilk sayfalara artık bakmıyorum bilea.s.a.s.

Gerçekten büyümüş mesele ben kaç yıldır bu sitenin üyesi olduğum halde böyle bir topicin açılmış olması yinede hoşuma gitti.Bi sayfada kısa ve öz şekilde anlatılabilir sorunlar.Güzin ablanın normal insandan ne farkı var .Önemli olan olaylara pozitif olmak.

ben iyi niyetini anladım canım teşekkür ederim..ilk ben içimdeki sıkıntıyı dökeyim belki rahatlarım dediğin gibi
-1 yıldır nişanlıyım 7 yıldır sevgili ve nişanlım asker 50 gün sonra bitiyor askerlik
-2 gün önce şırnağa ataması yapıldı ve ben konyada özel bir şirketteyim
-evet gidecek atandığı yere ve kesinlikle ssk lı bir eş için eş tayini olanağımız yok
-2 yıldan önce gelme ihtimalide yok çok daraldım bu günlerde hep gözlerim dolu dolu :gitme: sonumuz ne olacak diye düşünüyorum ferahlamam için olumlu sözlere ihtiyacım var:a015:

Bende kendi sorunumu söylemek istiyorum rahatlamaya bi hayli ihtiyacım var çünkibenneyaptımki 6 yılık bir ilişkim var artık bilmeyen kalmadı bi çok arkadaşım bilir kk da ailem le problemim vardı bu konuda şu anda aştım gibi haksız değiller çoğunda haklılardı sonuç olarak aşk kazandı biz kazandık kısaca özetleyeyim.Yaklaşık 3 yıl var önümüzde askerlikti iş evlilikti derken nasıl geçer bu günler bilmiyorum.Kendimi evliliğe odaklamış durumdayım.Bir an önce evlenmek istiyorum sıkıldım sevgililik durumlarından.Düzenli bir yaşamım olsun istiyorum sevdiğim yanımda gel keyfim gel :sm_cool: alkisalkisalkis
bULDUMDA BULANIYORUM BELKİ DE BİLMİYORUM AMA CANIM ÇOK SIKILIYOR BU DURUMA HERŞEY YOLUNDA GİDECEKMİ ASKERLİK VAR ALLAH KORUSUN YA SEVDİĞİME BİRŞEY OLURSA DİYE DÜŞÜNCELERDEn kendimi alamıyorum.Ne yapacağım onuda bilemiyorum.:1rolleyes:

Seninle aynı dertten muzdaripiz canım naniknanik Beklemekden sıkılmışsın sende fikir veremicem ksuura bakma:))

melisanur canım evlenmene 3 sene var. sen çalışıyor musun? askerden önce nişan yapabilirsiniz. o arada nişanlın askere gider gelir sen çeyizlerini yaparsın. askerden geldiğinde işe girer eşyalar filan derken evlenivermişsiniz. zamanı gün gün saat sat sayarsan hiç geçmez. pozitif bakmaya çalış. allah sağlık sıhhat versin hepsi olur geçer. bunları kendine sıkıntı etme canım. inan kendini sıkmaya değmez. bekarlığın genç kızlığın tadını çıkarmaya çalış. çünkü bu günleri çok özleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…