:)..canım teşekkürler desteğin için ;bizbize kalabildik ya bana bu da yeterde artaralkisalkisalkis
:)..
ınşallah ıcınden gecenı yaparsın ama unutma herkesın dusuncesı farklıdır hayata bakısı farklıdır herkes farklı dusune bılır o yuzden uzulmemen dılegıyle :) arada bende yapabılırım yorum heralde :)..
Iyi niyetle acilmis bir baslik,bu kadar irdelemeye gerek yok sanirim...
Guzel dusunmussunuz,umarim faydali olur vereliniortak
gerçekten duygulandım desem yeridir;çok teşekkür ederim arkadaşım:kedi:
siz iyi niyetle yaklastiktan sonra benim icin hic onemli degil nerden egitim aldiginiz vs... kaldi ki empati gelistirilebilecek bir yetenektir. yani hic resmi egitimi olmayan bir insan bile bir profesyonel kadar yardimci olabilir. yeterki icinizde olsun...bizim burdaki vazifemiz daralan yurekleri biraz olsun ferahlatmak. insallah herkese faydali olur.
konunun varligini sorgulayan yadirgayan ve yetki karmasina dusen arkadaslar da o guzel yorumlarini baska konulara saklasinlar. nolcak bi topik de onlardan mahrum kalsin
siz iyi niyetle yaklastiktan sonra benim icin hic onemli degil nerden egitim aldiginiz vs... kaldi ki empati gelistirilebilecek bir yetenektir. yani hic resmi egitimi olmayan bir insan bile bir profesyonel kadar yardimci olabilir. yeterki icinizde olsun...bizim burdaki vazifemiz daralan yurekleri biraz olsun ferahlatmak. insallah herkese faydali olur.
konunun varligini sorgulayan yadirgayan ve yetki karmasina dusen arkadaslar da o guzel yorumlarini baska konulara saklasinlar. nolcak bi topik de onlardan mahrum kalsin
gerçekten keje arkadaşımız çok iyi niyetle hareket etmiş
şüphesiz a.s.
mnla başka fikirlerin varsa site için önerileriniz kısmına yaz
hepimiz farklıyız farklı düşüncelerde güzeldir
demokrasinin gereğidir
sorgulayan çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz meslektaşız bilirsin
bu şekilde yaklaşman beni üzdü
İyiniyetle yaklaştığınıza eminim umarım hayırlı olur. Sevgiler.
keje_01 topigi iyi niyetle actigini dusunuyorum, arkadasin o tavri cok itici ve kirici olmus...
Diger bazi arkadaslar gibi incitmeden yazabilirdi...kaydirigubbakcemile2
hımm sanırım yanlış anlaşıldım :kedi: ben diyorumki olumsuz yada arkadaşlarımızı kırıcı çözüm yazıldığı anda araya girmek istiyorum;çünkü zaten sıkılıyoruz üzülüyoruz birde üstüne eklenecek olumsuz tepkiler...olsun istemiyorum.psikolojik danışmanlık üzerine çalışmalarım oldu ve danışmanlık üzerine kısa dönem şirket çalışmamız oldu.bütün bunların yanısıra maaalesef o kadar ağır şeyler yaşadım ki ve anladığım tek gerçek en ii çalışmanın yaşanmış deneyimler olduğunu öğrendim.
Keje arkadaşım bence güzel bir topic..fakat ilk sayfayı okudum ve devamını okumaktan vazgeçtim..çünkü arkadaşlar burada böyle konular konuşulunca herkes başka yaklaşıyo bilmemne falan yazmışlar ve asıl o mesajlarla karıştırmışlar topigi baştan .. :)
ben iyi niyetini anladım canım teşekkür ederim..ilk ben içimdeki sıkıntıyı dökeyim belki rahatlarım dediğin gibi
-1 yıldır nişanlıyım 7 yıldır sevgili ve nişanlım asker 50 gün sonra bitiyor askerlik
-2 gün önce şırnağa ataması yapıldı ve ben konyada özel bir şirketteyim
-evet gidecek atandığı yere ve kesinlikle ssk lı bir eş için eş tayini olanağımız yok
-2 yıldan önce gelme ihtimalide yok çok daraldım bu günlerde hep gözlerim dolu dolu :gitme: sonumuz ne olacak diye düşünüyorum ferahlamam için olumlu sözlere ihtiyacım var:a015: