Dert köşesi bunun için var zaten ama bende kişilerin buraya konu açarken 2 kere düşündükleri,yada açmaktan vazgeçtikleri kanaatindeyim.
Bazen öyle bir linç girişimleri oluyorki,açtığına açacağına pişman oluyor insanlar derdini.
Herkes kendi hayatını baz alarak değilde,farklı yaşam tarzları olabileceği fikrinden hareket ederek yorumda bulunsa eminimki çok kişi içinde taşımaz sıkıntısını,burada rahatlıkla paylaşır.
kar......arkadasima katiliyorum,bazen derdimi anlatip rahatliyim diyosun ama anlattigin kisi oylebi yaklasiyoki sana,derdin 1 iken oluyo 1000,,,,o zaman diyosun bosver hic konusmiyim,icime atiyim,
bir derdim var bölümü bunun için var zaten
çözüm bulmak için ayrı bir topik açmanıza gerek yok ki
dertlerine derman olmak istediklerinizin topiklerine bizzat girip yorum yapmanız yeterli
konu içeriğinin boş olması nedeniyle büyük ihtimalle silinir...
ayrıca herkes buraya yazarsa insanları dertleri sorunları birbirine karışır değil mi
kişisel topikler bunun için daha ayırt edici oluyor
yinede yardım etmek istemeniz hoş bir davranış
Dert yerine çözümü bulalım mı?
aslında cok guzel bı dusunce ama kk da herkes aynı fıkırde degılkı ..
bırısı derdını dese herkesden farklı yaklasım gelır cozum bulunamadan kor dugum olur olay..
Bende size teşekkür ederim yorumlarınız için hihoyyyt topiklere baktım ancak o kadar farklı sesler vardı ki...bende bunun için açtığım forumda objektif cevap vermek amacındayım;açıkçası belkide cevapları sadece ben yorumlamaya çalışacağım ki bizim forumumuzunda farkı olabilsin diyealkisalkisalkis
canım iyi niyetini ve yardım etme çabanı anlıyorum ve takdir ediyorum ama şunu unutma
bu forumda isteyen istediği yere yorumunu yazar
sen sanıyor musun ki burayı ben açtım
sadece ben ve sorunu olan insanlar yazacak tartışmalar hiç olmayacak
art niyetli insanlar yorum yapmayacak
gül gibi geçinip gideceğiz mi diyorsun??
her üyenin yorum yapmaya hakkı vardır
yazanlara neden yazdın diyemezsin dolayısıyla tasvip etmediğimiz
kavgalar gürültüler ve sizin tabirinizle linç girişimi burdada olabilir
bunun önüne böylelikle geçemezsiniz ki
saygı duymasını öğrenmemiz lazım öncelikle bunun tek çözüm yolu bu....
Bende size teşekkür ederim yorumlarınız için hihoyyyt topiklere baktım ancak o kadar farklı sesler vardı ki...bende bunun için açtığım forumda objektif cevap vermek amacındayım;açıkçası belkide cevapları sadece ben yorumlamaya çalışacağım ki bizim forumumuzunda farkı olabilsin diyealkisalkisalkis
yani biz bu topikte sorunu olanlara yorumda bulunamayacağız öyle mi. sadece siz bulunacaksınız. ama bu forum da böyle bir şey yok. yani herkes her konuya yazabiliyor. ve yorumda bulunabiliyor...sen yorum yazamazsın, olmaz diye bir şey yok ...
hımm sanırım yanlış anlaşıldım :kedi: ben diyorumki olumsuz yada arkadaşlarımızı kırıcı çözüm yazıldığı anda araya girmek istiyorum;çünkü zaten sıkılıyoruz üzülüyoruz birde üstüne eklenecek olumsuz tepkiler...olsun istemiyorum.psikolojik danışmanlık üzerine çalışmalarım oldu ve danışmanlık üzerine kısa dönem şirket çalışmamız oldu.bütün bunların yanısıra maaalesef o kadar ağır şeyler yaşadım ki ve anladığım tek gerçek en ii çalışmanın yaşanmış deneyimler olduğunu öğrendim.
anlıyorum ama bunu yapan görevli mod ve müdüre arkadaşlarımız var,
zaten..