Dert yerine çözümü bulalım mı?

anlıyorum ama bunu yapan görevli mod ve müdüre arkadaşlarımız var,
zaten..
yani sizin araya girmek gibi bir yetkiniz yok,olamaz zaten, değilmi.... bu yetki sadece, mod ve müdüre arkadaşlarımız da var...

Araya girmek mi?asla..düşüncesi bile kötü! aynı şekilde bende burda sıkıntımı birçok insanla paylaşıyorum;bu yüzden burda değilmiyiz zaten

size bu eğitimi kim verdi hangi uzmanlardan aldınız(!) sanırım siz bir zamanlar gazetede yorum yazan güzün ablaya özendiniz.başarılar...

neden açılan her topiği ve konuyu baltalamak gibi bir tavrınız var
her yerde sivri çıkışlar kendinizi belli etmeye çalışıyorsunuz
gerçekten yorumlarınız çok rahatsız edici uslupta
bir üyenin gayet iyi niyetiyle yardım etme çabasını
güzin ablasınız diyerek baltalama ve dalga geçme hakkını kim veriyor size acaba
lüften lütfen.....

arkadaşım bu dedğin malasef ki KK da mümkün değil :1no2:
bak senin bu olumlu adımın bile yanlış anlaşılmaya başlandı
binlerce üye ve binlerce sorun varken hepside ayrı karakterlerde insanken bırak herkes kendi derdine topik açsın ve herzaman olduğu gibi isteyen ,istediği gibi yorum yapsın doğrusyla ,yanlışıyla a.s.

Araya girmek mi?asla..düşüncesi bile kötü! aynı şekilde bende burda sıkıntımı birçok insanla paylaşıyorum;bu yüzden burda değilmiyiz zaten

burada kırıcı kelimeler olduğunda araya girerim demişsiniz de,bunu görevli arkadaşlar yapıyor. zaten

gerçekten artık çok fazle oldu bu üste gitmeler . sizlerde konu açın oralarda oyalanın lütfen...bırakın kim nasıl isterse öyle yapsın.

biricik_06
tepkinizi anlamış değilim ama herşeye rağmen saygı duyuyorum;bu arada sanırım kimse güzin abla olamaz! işte bu tarz tepkilerle arkadaşlarımız karşılaşmasın diye bu forumu açmak istemiştim;sanırım doğru yapmışım... sizede başarılar;saygılarımla

yani diyorsunuz ki ben kanatsız bir meleğim..
gerginlik görünce değneğimi değdireceğim ortalık süt liman olacak..
ama öyle hararetli durumlar oluyor ki o değnek kafanıza atılabilir.
bence hiç girişmeyin böyle bir şeye..

size bu eğitimi kim verdi hangi uzmanlardan aldınız(!) sanırım siz bir zamanlar gazetede yorum yazan güzün ablaya özendiniz.başarılar...

umarım sizin eğitim aldığınız kişiler değildir..

Biz bize yetmeye çalışırız arkadaşım napalım...reklam yapma derdimiz yokki;sohbet için herşeyyerimseniben

ilginç ama cevap verme yarışı oldu adeta;ben cevap vereceğim demek yerine hepimiz olumlu cevaplar bulalım dedim;ama bu nerelere geldi...Yorumunuza saygı duyuyorum...

sevgili cloudy
öncelikle içten yazın için çok ama çok teşekkür ederim;ama diyecek birşeyimiz yok;iyi niyet bize yeterde artar arkadaşım...

keje iyi niyetli olabilirsin ama psikolojik danışmanlıksa konu bu konuda zaten meltem hanım var. devam etmek istiyorsan et tabii, her halukarda editler her konuyu takipte zaten, belki istediğin gibi oluryerimseniben

forga,inan bana durum karıştı;gayet sade bir şekilde başlayan bir düşünceydi bu;her konudan dertleşebilecek bir ortam...ama bende anlamadım tepki neden?ben zaten danışman olsam bunu saklamazdımki..dert dinlemeyi fazlasıyla seven ve olumsuzluk yerine olumlu yaklaşmayı adet edindim sadece..ama yorumun için çok teşekkürler arkadaşım

gerçekten artık çok fazle oldu bu üste gitmeler . sizlerde konu açın oralarda oyalanın lütfen...bırakın kim nasıl isterse öyle yapsın.

yorumunuz için teşekkür ederim;evet en doğru cümle bu olacak sanırım;üste gitmeler...şaşkın bir halde yazılan tepkileri okuyorum ve hala anlamış değilim;zaten rahatsızlı duyuluyorsa;burda neden yazmaya devam ediyorlar çözemedim ama ısrarla saygı duyuyorum hepsine...

siz konunuza devam ediniz lütfen ...
gereği yapılmakta...bundan sonra açılan konulara tepki gösterenlere af yok.
konular kapanmayıp üyelere cezalar kesilecek.

Kursakta kalan heves bu olsa gerek
Sanki dünya meselesi,kız A demiş,konu nereye gelmiş.
İlk yaptığım yorumla,ne kadar doğru düşündüğümü bir kez daha anladım.
İyi niyetle yazılan bir yorum,forumda yer işgal ediyorsa yetkililer zaten gerekeni yaparlar.
Ama bakıyorumda herkes yetkili,herkes rütbeli
Sanki dünyanın sonu söylediği şey
Derdinizi burada anlatın demiş,olmuyorsa,foruma aykırıysa nasılsa kilitlenir konu
Güzin abla bile denmiş ya kıza pes yani

kör düğüme sebep vermemek için;elimden geldiğince ;yetişebildiğim sürece tek yönlü;olumlu ve çözüm odaklı cevaplar vermek için buraya geldim desem:kedi:
haklısın canım emınım neler dusunerek geldın bak işde busekılde bı konu acılırken bıle nekadar farklı dusunceler cıktı ortaya..kordugum basladı az sanırım..

tüm yazdıkların için sana içten teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3

haklısın canım emınım neler dusunerek geldın bak işde busekılde bı konu acılırken bıle nekadar farklı dusunceler cıktı ortaya..kordugum basladı az sanırım..

canım teşekkürler desteğin için ;bizbize kalabildik ya bana bu da yeterde artaralkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…