anlıyorum ama bunu yapan görevli mod ve müdüre arkadaşlarımız var,
zaten..
yani sizin araya girmek gibi bir yetkiniz yok,olamaz zaten, değilmi.... bu yetki sadece, mod ve müdüre arkadaşlarımız da var...
size bu eğitimi kim verdi hangi uzmanlardan aldınız(!) sanırım siz bir zamanlar gazetede yorum yazan güzün ablaya özendiniz.başarılar...
hımm sanırım yanlış anlaşıldım :kedi: ben diyorumki olumsuz yada arkadaşlarımızı kırıcı çözüm yazıldığı anda araya girmek istiyorum;çünkü zaten sıkılıyoruz üzülüyoruz birde üstüne eklenecek olumsuz tepkiler...olsun istemiyorum.psikolojik danışmanlık üzerine çalışmalarım oldu ve danışmanlık üzerine kısa dönem şirket çalışmamız oldu.bütün bunların yanısıra maaalesef o kadar ağır şeyler yaşadım ki ve anladığım tek gerçek en ii çalışmanın yaşanmış deneyimler olduğunu öğrendim.
Araya girmek mi?asla..düşüncesi bile kötü! aynı şekilde bende burda sıkıntımı birçok insanla paylaşıyorum;bu yüzden burda değilmiyiz zaten
size bu eğitimi kim verdi hangi uzmanlardan aldınız(!) sanırım siz bir zamanlar gazetede yorum yazan güzün ablaya özendiniz.başarılar...
arkadaşım bu dedğin malasef ki KK da mümkün değil :1no2:
bak senin bu olumlu adımın bile yanlış anlaşılmaya başlandı
binlerce üye ve binlerce sorun varken hepside ayrı karakterlerde insanken bırak herkes kendi derdine topik açsın ve herzaman olduğu gibi isteyen ,istediği gibi yorum yapsın doğrusyla ,yanlışıyla a.s.
çok komik ve enteresan :roflol:
şimdi derdi olanlar sırayla derdini yazacak, siz çözüm bulacaksınız CADIARZU
Türk Ceza Kanununun size verdiği yetkiyle siz de akıl dağıtacaksınız
dikkat edin de akıl dağıtırken size de kalsın
neden açılan her topiği ve konuyu baltalamak gibi bir tavrınız var
her yerde sivri çıkışlar kendinizi belli etmeye çalışıyorsunuz
gerçekten yorumlarınız çok rahatsız edici uslupta
bir üyenin gayet iyi niyetiyle yardım etme çabasını
güzin ablasınız diyerek baltalama ve dalga geçme hakkını kim veriyor size acaba
lüften lütfen.....
keje iyi niyetli olabilirsin ama psikolojik danışmanlıksa konu bu konuda zaten meltem hanım var. devam etmek istiyorsan et tabii, her halukarda editler her konuyu takipte zaten, belki istediğin gibi oluryerimseniben
gerçekten artık çok fazle oldu bu üste gitmeler . sizlerde konu açın oralarda oyalanın lütfen...bırakın kim nasıl isterse öyle yapsın.
haklısın canım emınım neler dusunerek geldın bak işde busekılde bı konu acılırken bıle nekadar farklı dusunceler cıktı ortaya..kordugum basladı az sanırım..kör düğüme sebep vermemek için;elimden geldiğince ;yetişebildiğim sürece tek yönlü;olumlu ve çözüm odaklı cevaplar vermek için buraya geldim desem:kedi:
Kursakta kalan heves bu olsa gerek
Sanki dünya meselesi,kız A demiş,konu nereye gelmiş.
İlk yaptığım yorumla,ne kadar doğru düşündüğümü bir kez daha anladım.
İyi niyetle yazılan bir yorum,forumda yer işgal ediyorsa yetkililer zaten gerekeni yaparlar.
Ama bakıyorumda herkes yetkili,herkes rütbeli
Sanki dünyanın sonu söylediği şey
Derdinizi burada anlatın demiş,olmuyorsa,foruma aykırıysa nasılsa kilitlenir konu
Güzin abla bile denmiş ya kıza pes yani
haklısın canım emınım neler dusunerek geldın bak işde busekılde bı konu acılırken bıle nekadar farklı dusunceler cıktı ortaya..kordugum basladı az sanırım..
siz konunuza devam ediniz lütfen ...
gereği yapılmakta...bundan sonra açılan konulara tepki gösterenlere af yok.
konular kapanmayıp üyelere cezalar kesilecek.
Peki bu tavirlarinizla siz kime ozendiniz!hihoyyyt