Dert, tasa, sevinç ne varsa gel paylaş burda:)

evt canım insan iş yaptıkdan sonra daha çok üşüyo ben bugün üstten yaptım tabi benim üstten dediğim deeee 2 saatimi aldı ya neyse kaydirigubbakcemile3

evt bu da bi nöbettir zemuszemus

evt canım insan ne aşılamaya kalkışabiliyo nede tüpe yaaa fiyatlar ocak 15 den sonra uçmuş resmen alsanaalsanasmile

ben ofiyatları uçuranları varya .kafamı bozuyolar yaa .bizim hakkımız yokmu hiçbişeye.aklinialirimsmile

kızlar ben kacr artık benımkı uyandı cok öptüm sızı allaha emnet olunopuyorumnanaktan

kızlar canım ailem başlıyo haberiniz ola.ben kaçıyorum..
zaten gelir benimki birazdan sofrayı hazırlıyım...

yokebroşum yaa daha yeni yapıyom bi yandan tatlıya bakıyom bi yandan buraya geliyom inş tatlı yapışmaz hani senin verdgiin irmik tatlısı tarifi varya ondan yapıyom ara ara bakıyom işte

kız git irmiği yakma delüüü.bende kaçıyorum zaten benimki gelir birazdan..
ayşenim senide öptüm görüşürüz..

kızlar herkes kaçıyo galiba ebnde kaçıyım o zaman kocişe tatlısını veriyim çayını gelirim
haa bide kaynanatör aradı az önce adını andım aklına geldim galiba gelicem dio on beş tatil içinde ne zaman gelicekse artık off neyse hadi bende kaçtım öptm fıstıklar

gökçem hayırlı olsun bebekim yenni mekanına bende uğrıyım dedimm kimsecikler yok şimciiii neyse ben şimdi kaçar sonra uğrarrrrr

gökcemm nerdesin canım yaprak dökümünemi takıldın benimki izletmiyo nefret ediyo o diziden...

geldim ebroşum
semoşum hoşgeldin datlum sagol canım yaa bide bu topigi açalım dedim kafa dagıtırız hep bebek olmayıııı :)

hoşbulduk fıstıkım filmler bitti geldim hem e2 chuck izledim.. hem yaprak dökümü.. hem vipeout izliyom

maşallah sen baya yoğunsun ben sadece canım ailem izleyip geldim .şuanda kociş sinema tv izliyo.zaten herakşam onun flm izlemesi beni öldürüyo..

X