Dert, tasa, sevinç ne varsa gel paylaş burda:)

napıyım canım yaa bi spor bi ara kpss ye çalışyom bi ara komşu bi yemek kociş derken bi bakıyom gece yarısı olmuş zaten burda gezilcek yerde yokki gezelim dışarda:)ama biraz önce kar yagmaya başladı datlum yarın komşularla kar topu oynamaya gideriz

burdayım lan delüüüüüüüü sana cevap yazıyodum fıstıkım birazdanda kaaçalım olurmu kociş uyuyalım diyoda

ohh demek kar var negüzel biz bukış tadını çıkardık inşallah çok yağarda sizde çıkarırsınız tadını..
tamam datlum zaten benimkide pcyi isteyip duruyo..

delüüüüüüüüüüüüüüüüüalsanaalsanasmile
ne vurursun bana..
canoya özledim seni epeydir muhabbet edemedik yaa.

evet cano ben bu kış ilk defa kar topu için çıkcam dışarı yaa bakalım yarın olsun da
neyse o zaman datlum kaçalım hadi kib öptm iyigeceler datlu rüyalar kib görüşürüz bidenemmmmmmmmboshayallersmile

valla edemedik yaaa hep geç karşılaşıyoruz bende sabah erken kalktıgım için kalamıycam yaa neyse inş telafi ederiz datlum hadi öptm bysssssssssss

başladım datlum ama hemen veremem ki epey gitmem gerek bide bogazımı tutmam gerek neyse konuşuruz inş kaçtım bende by

tamam bidenem görüşürüz inşallah çok kar yağar karlara bulanırsınız.hadi çok öptüm tatlı rüyalar..

gökceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
duyyyy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gel canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oyy datluşum duydun sesimi geldin demek nasılsın bakalım?
kahve içtinmi bugün kaydirigubbakcemile3

kız burdayım bagırmaaaaa ya face dalmışım orda çifligim varda :) ineklerimi sagdım koyunları sonra tavukların yumurtalarını aldım agaçlarımda meyvalarımı topladım ahanda geldimkaydirigubbakcemile3 yaf içtim kayfemii içmem mii sen nasptın bakim güzellikkkbayanssulusmile

X