Dert, tasa, sevinç ne varsa gel paylaş burda:)

biraz yoruldum gökcem.gerçi yabancı değildi annemler vardı.kızkardeşim gidiyo yarın yemeğe çağırdım onları..yarında misafirim var görümcemler geliyo..sempatiksalakcinni
sende iyi yapmışsın cano.insan sıkılıyo evde..
buarada çalışıyonmu kpssye?

özlememmi kankimm olumunekankayizsmile
sevgililer günü bize göre değil kanki benimki sevmez öyle şeyleri kaydirigubbakcemile
seninki aldımı hediye ?

oo bayagı yogunsun sen yafff kolay gelsin yarın için cano
bende çalışyom kpss ye ama bugün ders çalışmadım hiç canım istemdi zaten matematikten anlamıyom yarın kocişle çalışırız birazkafamçokkarıştı

aslında girdik 14 şubata .sevgililer günün kutlu olsun kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ah cano valla bende matematikden hiç çakmazdım zaten iki zayıfım olurdu biri fen biri matematik guclubacismile
allah kolaylık versin sana..

yok bee benimkide hediye almadı mali krizdeyizlülülülülülü diyo delü adam yarın giderse dışarı belkide alır
aman seninkide haklı bi yandan yaa bence özel günler evlilik yıldönümü dogum günü bideŞeniz

olumunekankayizsmileaaaaaaa evet girmişim ilk senle kutlayalım barim
sevgililer günün kutl u olsun kankiiiiiiiiiiiia.s. hediye alamıyom bari bu çicegi kabul et cano

biliyon kanki benim ikigün sonra doğum günüm .ozaman alır benim delü kocimmm.
biz sadece nişanlıyken kutladık dahada yok sevgililer günü filan.kaydirigubbakcemile3
gerçi sende yeni aldın kocişine hediye onunda doğum günüydü değilmi?

sagol cano yaa ders çalışmaya ara verince zor geliyo inanki bakalım inş biraz yüksek alırda atanırım inşş
sende iş kurcam diyodun kocişte kabul etmedi aslında konuşsan başının etini yesen kabul etmezmi

oyy datlum yirim seni çiçeğini aldım kabul ettim .
ayrıca sen hediyenide yolladın tekrardan teşekkür ederim hepsi birbirinden güzel ve değerli .seviyom seni datlum..Şeniz

evet senin dogum gününe de az kaldı o zaman hediyen gelir cano sıkma canını
ya bende geçen ay aldım hediye anamm para basmıyoz ki her ay hediye alalım almam yarın için hediye:)boşverrrrrrrrrrrrrr

güle güle kullan cano hediye gönderdim ama kısıtlı imkanla gönül isterdiki daha çok şey olsun ama inş seneye gönderirim

ya cano konuştum aslında çok ısrar etsem olurda bibakımdan ağrısız başımı ağrıtıcam aslında biyanım istiyo biyanım istemiyo.odükkana 12 yılımı verdim .3 sene ara verdik .şimdi nasıl olur bilmem rahatada alıştım..
sende inşallah kazanırsında atanırsın datlum..

delüü düşünmen yeter nedemek oo.kendi el emeğin göz nurun senin ellerinle yapılmış şeyler benim için çok kıymetli biliyosun.enpahalı şeyde olsa onların yerini dolduramaz..

hayırlısı cano yaa benim umudum yok ama bakalım artık inş atanırım yüksek alırsam tabikide:) ya sende kocişle tabi aranı bozma ama ne bilim insan artık evdede bunalıyor yapıcak bişey yok daha önceden tecrübelisin hem neyse saglı k olsun

kanki bugün fortmantomuz geldi .geçen almıştık çok hoş oldu yaa.nezamandır düşünüyoduk yeni nasip oldu..

X